Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 824.635
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Jel ova tema mrtva, il je S4 savršen, pa nema nikakvih problema s njime.Il ga imaju samo likovi puni love koji neznaju upotrijebit ni 20% njegovih ressa?

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

kao novi vlasnik S4 nisam zadovoljan trajanjem baterije i usprkos isključenim bespotrebnim stvarima!

našao sam na ebayu 3450mAh zamjensku bateriju pa me zanima vaše mišljenje koliko je ovo povjerljivo???

ako je zaista taj kapacitet znaci produljene trajanja oko 30-ak % ali nisam siguran dali se isplati ili ne, da ne bude neki fake? 

NightHawk
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 8:34 (Skole07).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava

@Skole07

Ne traži kruh nad pogačom. {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 23:17 (Prilika).
12 godina
neaktivan
Prilika kaže...

@Skole07

Ponavljam da nisam zadovoljan trajanjem baterije a ako je istina da je ova jaca za 850 mAh zašto ne probati,

samo nisam siguran dali se isplati ili ne zato sam i pitao savjet nekoga tko se razumje!

NightHawk
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 23:32 (Skole07).
13 godina
neaktivan
Skole07 kaže...
Prilika kaže...

@Skole07

Ponavljam da nisam odusevljen trajanjem baterije a ako je istina da je ova jaca za 850 mAh zašto ne probati,

samo nisam siguran dali se isplati ili ne zato sam i pitao savjet nekoga tko se razumje!

Savjetujem da to ne radiš, jer je to overkill... pa da je neki dumb phone pa hajde, ali ovaj krkan ima najmanju sitnicu zapisanu, tako da vjerovatno dolazi do nesporazuma kad tu jacu stavis, mislim na hardverskoj strani prije.. al i ne mora.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 23:29 (Prilika).
16 godina
neaktivan

Razlika je u kapacitetu ne u naponu (ne u naponu jelda?) tako da problema ne bi smjelo biti

however, veliko je pitanje dal je ta druga baterija stvarno jača ili je deklarirana "po kineski" 

pa je nazivno jača a u praksi je ćorak 

Jer trajanje baterije je rak rana svim modernim mobitelima. Guess what, ne možeš imat

ekran ubojite svjetloće veličine dva ipo kvadrata u ultramalom i tankom mobitelu pa da ti 

baterija traje sedam dana. To zaboravi. 

Gledaj na to ovako, da je samsung mogao unutra stavit jaču bateriju (u nekoj razumnoj cijeni)

on bi to već napravio. Bez ozbiljnih i pozitivnih user reviewa na takvim baterijama (kojeh kladim se

da nema ili su lažni) ja to ne bi kupovao ni u ludilu, bačeni novci. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
 Skole07 kaže...
Prilika kaže...

@Skole07

Ponavljam da nisam zadovoljan trajanjem baterije a ako je istina da je ova jaca za 850 mAh zašto ne probati,

Daj nam ovdje stavi screenshot trajanja baterije.  Koristiš li Greenify? 

šumski put je bio ravan.
13 godina
Imam jedno pitanje samo dali mi neko moze rec koliko treba t-comu da dobave mob narucen je prije 4 dana..??
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
 Skole07 kaže...
Prilika kaže...

@Skole07

Daj nam ovdje stavi screenshot trajanja baterije.  Koristiš li Greenify? 

Mobitel imam tek dva tjedna tako da se polako privikavam na njega. instalirao sam greenify ali nisam jos ispitao kako i sta funkcionira.

iskljucio sam sve bespotrebne opcije od senzora do automatske sinhronizacije.

budem koristio mob danas pa cu postavit screenshot...

NightHawk
15 godina

Pozz grupi..
Vlasnik sam S4 od prije neki dan i zanima me sljedeće..
Stavim zaključavanje telefona PIN-om ili klizanjem i kad ga otključam ne prebaci me odmah na glavni ekran ,nego se pojavi na ekranu onaj lokot za otključavanje i moram još odključati ekran da udjem u glavni meni..
draga mi ima NOTE 2 i njoj nakon odključavanja PIN-om odmah prebaci na glavni ekran...
Da li se nešto da napraviti u vezi toga ili je to tako..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dali je moguće direktno iz preglednika pogledati pdf ili bilo koj dokument bez da se upotrebljava poseban program koji vas pita pri otvaranju dokumenta? 

NightHawk
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jbt danas sanjao da mi se home button nekak zagrebao gadno.. i nazovem frenda odmah nakon sna da mu to kažem {#}, nezz kaj mi je bilo.

Izađem na balkon, pod žarko sunce mobitel i niti jedne packe na njemu a kamoli da je home button urezan.. ništa ne shvatam al samo znam da je san bio naopak, jer kad razmislim, gdje bum sebi oprostio grebanje $$$$ uređaja.

Ne zamjerite mi na glupoj temi al baš je {#}

Moj PC  
1 4 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

Jučer mi se pojavilo Security policy update i svaki puta kada idem na Confirm napiše "Update failed due to network issues", zna li netko o čemu je riječ? Probao sam restart moba, odjaviti se sa samsungovog accounta i ponovni login ali ista stvar.

The most incomprehensible thing about the world is that it is all comprehensible
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

oko 11 navečer mi bila baterija 70 posto,uređaj je bio u stanju mirovanja i do 9 ujutro je 39 posto,a nije se nista tipkalo po njemu,jel to normalno da izgubi 31 posto a da se ne tipka po mobitelu,mislim da mi prije puno bolje držalo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Definitivno nije normalno. Meni preko noći iscuri 3-4% baterije...

Instaliraj neki app za temeljitije praćenje baterije pa vidi što ti radi drain.

12 godina

znaš možda koju app, koja je dobra

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Joky007 kaže...

znaš možda koju app, koja je dobra

Better battery stats. 

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan

Polako mi ova no name odnosno "Platoon" gel maska koje nigdje nema na netu počinje ići na živce, stoga gledam ovaj Spigen NEO Hybrid, nije loša, estetski je 5+ ali mi se čini dosta tankom.

Šta mislite kakva je njena zaštita.. iako  ja mislim da brend igra ulogu a i cijena od 30$, a čini kockast oblik mobitela, ne znam kako će ležat u ruci.. a i sama zaštita?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 22:38 (Prilika).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Već jedno 5-6 sati(dočekao zoru) tražim način kako vratiti bilo koji stock rom normalan i ne brandiran nakon što sam neuspješno custom rom instalirao u recovery i sve se zbrkalo.

Uspjeo mi je T Mobile rom ali ima raznorazan blotware pa čak i nakon brisanja istog to nije to.

SVI OFFICAL Samsung stock romovi su uploadovani na hotfile ali je server pao i ne mogu kao ni ostali skinuti s tog izvora.

Kad ubacim u Oddin da fleshujem stock rom izbaci mi FAIL u gornjem lijevom kutu umjesto PASS.. ne znam u čemu griješim.. samo znam da sam dočekao zoru i polako se frustriram {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Da li si prije flashanja roma u odinu pogasio sav kies u task manageru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Purger155 kaže...

Da li si prije flashanja roma u odinu pogasio sav kies u task manageru?

Ne. Dolazimo sad do problema jer sam otkrio da sam stavio MF3 vrstu stock roma(novi bootloader) za koji tvrde na xda da smo poubijali mob i da molimo Boga da odin nešto izbaci tako slično.. 

Mada je meni dovoljno jasno- Odin više ne želi krenuti u flashovanje bilo kojeg stock offical ROM-a..

Ako znaš/znate kako i šta reći kad odem u radnju sa mrtvim mobitelom uz jamstveni list... s tim da pokazuje kad ga pokušam upaliti - firmware upgraded encoured an issue ili slično što me može izvaditi da je zatražio update OTA i zafrknuo se.

Šta, kako? {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 11:33 (Prilika).
14 godina

Ja da sam na tvom mjestu, pogasio bi sav Kies kako sam napisao u prijašnjem postu i probao ponovno...Ako se Odin slučajno zblokira (not responding) ništa ne diraj, doći će k sebi nakon pola minute i normalno ti ukucati rom...da se odmah ogradim, sve radiš na svoj rizik :)

ovo za mf3 vrstu roma prvi puta čujem...Što se tiče ovlaštenog servisa, to odmah zaboravi jer ti se status uređaja promijenio te ga jedino možeš promijeniti sa usb jigom..(barem je tako bilo na S2 i S3..)

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 13:32 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Thorien Kell kaže...

Pozdrav ljudi

Baš mi došao galaxy s4 iz italije

GT-i9505 model i android 4.2.2

to pretpostavljam znači da mi tcom kartica unutra neće radit (od operatera je mob, nije kupljen slobodno) 

ili ne mora značit?

U bilo kojem slučaju htio bi ga rootat i htio bi gore stavit neki, možda, noviji /bolji OS, ako je potrebno

ono, napravit osnovne radnje da se mob može ozbiljnije koristiti

imam nešto iskustva s odinom i stavljanjem novog OSa gore no ipak xda.develipers forum mi je malo pre stučan 

i pre nakrcan tonama informacija u kojima se lako pogubim.

preporučite mi što da s njim napravim i dajte neke linkove za guide +software kako to sigurno i bezbolno napravit

hvala

Skini 4Shared sa google playa i preko 4Shared-a skini GalaxSIM Unlock+, odličan program koji u jednom kliku otključa Galaxy S2/S3/S4 (meni na S2 radilo bez beda)

Ali nažalost moraš prvo rootati mobitel, neka ti neko od kolega objasni jer ja nemam taj mobitel pa nisam nikad rootao.

13 godina
neaktivan
Purger155 kaže...

Ja da sam na tvom mjestu, pogasio bi sav Kies kako sam napisao u prijašnjem postu i probao ponovno...Ako se Odin slučajno zblokira (not responding) ništa ne diraj, doći će k sebi nakon pola minute i normalno ti ukucati rom...da se odmah ogradim, sve radiš na svoj rizik :)

ovo za mf3 vrstu roma prvi puta čujem...Što se tiče ovlaštenog servisa, to odmah zaboravi jer ti se status uređaja promijenio te ga jedino možeš promijeniti sa usb jigom..(barem je tako bilo na S2 i S3..)

To za Odin.. da zamrzne se pa krene.. nije do njega.

Stavio Omegav12 i nije mi na xxMGA mogao.. instalirao u recovery, full wipe. Bootlop. Ostaje na samsung i9505.

1)Odem na kies pa firmware upgrade jer recovery nije mogao. I stavi mi T mobile "zadnji" sa zaključanim bootloaderom- jedina dilema ovdje.

Više nisam u mogučnosti downgrade, a mogu staviti i custom recovery i root, no ostaje opet t mobile smeća iako obrišem..

Sad, namjestiti da mi pokazuje emergency firmware recovery kad upalim mob i odnijeti u radnju i reći da mi je tražio da mu uradim update i kliknuo sam OK i tu je failovao i to je to?

Ili čekati da momci sa XDA provale bootloader.

2)Dolazi nam 4.3 Jelly Bean Update pa me zanima da li ću uspjeti staviti ga na mob bez komplikacija zbog trenutnog stanja.

14 godina
neaktivan
Benaren kaže...

Pozdrav,

Jučer mi se pojavilo Security policy update i svaki puta kada idem na Confirm napiše "Update failed due to network issues", zna li netko o čemu je riječ? Probao sam restart moba, odjaviti se sa samsungovog accounta i ponovni login ali ista stvar.

ista stvari i kod mene .... pocinje me to lagano zivcirati.

14 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Polako mi ova no name odnosno "Platoon" gel maska koje nigdje nema na netu počinje ići na živce, stoga gledam ovaj Spigen NEO Hybrid, nije loša, estetski je 5+ ali mi se čini dosta tankom.

Šta mislite kakva je njena zaštita.. iako  ja mislim da brend igra ulogu a i cijena od 30$, a čini kockast oblik mobitela, ne znam kako će ležat u ruci.. a i sama zaštita?

ja imam dvije s prvom sam toliko zadovoljan da sam si narucio još jednu da imam rezervu. Maska je super dobro leži u ruci, tanka je tako da nema problema s džepom, nakon nekoliko mjeseci nema tragova koristenja, svidja mi se pogotovo zadnja strana tvrdja guma super odaziv u ruci, sto se zaštite tiče super, moze jedino doci do oštečenja da padne na neki šiljasti predmet pa da se ekran ošteti al tako je kod svih maski. Mislim da je za takav telefon sramota staviti neku gel i socijalnu zastitu....Uglavnom moje preporuke za neo hybrid!!! {#}

17 godina
neaktivan

Da li se gubi garancija, ako S4 koji sam kupio u T-mobil otključam da mi radi na sve mreže?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mobitel na servisu.. pitao me da li sam stavljao custom rom slučajno... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da gubi se svuda u svetu garancija ako ga otkljucavas na ostale mreze...

17 godina
neaktivan

Srečom da se ne kvare tako lako. U biti prije ga mi pokvarimo.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice