Kupio mob u emmezeti i kamera nemože slikat normalne slike, ne radi autofokus dobro i vratili mi novce iako su najprije rekli kao da uzmem drugi mob ili nešto drugo u toj vrijednosti, ali na moje inzistiranje ipak su pristali.
Koliko ja znam u roku 7 dana od kupnje bi morali vratit novce ako je neispravan uređaj.
Povrat u roku od sedam dana je moguć samo za kupnju na daljinu.
Kvar robe ne predstavlja temelj za ikakav povrat.
proizvod možeš vratit ako nisi zadovoljan s njime....a kamoli ako je pokvaren....ali u ovom slucaju ste oba u pravu,ti imas pravo na novac,a on ima pravo poslat mob. na servis...
Isto kao gore - nema ikakve zakonske osnove za povrat robe kupljene u trgovini, posebno ne "ako nisi zadovoljan".
Kolega, pardon, ali lupaš gluposti, samo tako!
Za primjer ću dati jedan" Kaufland", gdje cure na prijemu torbi kod ulaska u objekt, po dolasku sa blagajne i plaćanju kupljenog, uvijek kažu; nećemo sada potvrditi garanciju, odite doma, pogledajte jeste li zadovoljni kupljenim, pa koji dan dođite potvrdit istu, koja je vezana računom po datumu kupnje. Ako niste zadovoljni, vratite predmet i dobit će te nazad novac."
To možda i nije zakon, u što debelo sumnjam, ali je čuvanje dobrog imena i reputacije, pa radilo se i i Goldstar prijenosnom radiju!