Kad odem na postavke, na polju WI-FI mi pise "N/A"....
Da li postoji mogucnost da mi WI-FI proradi i kako? Unaprijed zahvaljujem na odgovorima....
Kad odem na postavke, na polju WI-FI mi pise "N/A"....
Da li postoji mogucnost da mi WI-FI proradi i kako? Unaprijed zahvaljujem na odgovorima....
Imas mozda zadnju stranicu metalnu ili imas nesto drugo na mobu metalno (što si ti stavio)?
Obicna gumena futrola za njega....
probaj ga podesit rucno postavit ssid,security type i key.Probaj prvo ovo ako imas razmak izmedu SSID imena makni ga.
Jel mi mozes pojasnit gdje se to tocno nalazi ( gdje da udjem ) ako nije problem.... hvala unaprijed
Koji router imas?
kolega mi je imao puno problema s iphone4 i wifi signalom na routeru.
imao je belkina, zayxela i netgeara cini mi se. povremeno mu je pucao wifi link
na kraju sam mu ja prodao jedan od mojih cisco AP1130 i od tada sve radi savrseno
Citao sam na netu da ima dosta ljudi da im nece na mrezu zbog razmaka u SSID(nazivu mreze)
Imas li zanji software(update) s iTunes ?
Jesi pokusao restore na neki stariji ?
Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!
Kad restoras ne stavljas novu verziju nego stariju.On vec ima najnoviji
Evo da ne otvaram novu temu tu cu postaviti ovo pitanje
imam iPhone 4 i kada sam doma ne mogu se spojit na internet (uopce mi ne zeli prikazat da ga je pronasao)
a kada sam kod dede onda mi odmah nađe negov internet i jos par drugih i normalno se mogu spojiti na njegov
problem je taj da mi doma iphone ne zeli pronaci moj internet dali trebam u kompu nesto napravit ili sta?
kada iphone prikljucim u komp onda mi pise da moram napraviti osobni hotspot tako nesto sta da radim ?
svugdje se mogu spojiti jedino doma ne molim pomoc
problem je taj da mi doma iphone ne zeli pronaci moj internet dali trebam u kompu nesto napravit ili sta?
svugdje se mogu spojiti jedino doma ne molim pomoc
Koji modem? je li ti uključen wireless?
ja imam samo ruter na tavanu i preko njega u dogovoru sa susjedom kacim se na njegov net
sta se to bas preko modema moram spajat ?
znaci ja nemogu nikako spojiti na wi fi doma?
Ako se preko kompa spajaš na njegov net onda bi trebao moći i preko mobitela.
- ako je mreža zaštićena pitaš ga za šifru upišeš na mobitel i spajaš se.