Problem s Tele2fon v2. Molim pomoc

poruka: 6
|
čitano: 4.089
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Prije desetak dana sam kupio novi mobitel Tele2fon v2. 
I prije 2 dana mobitel je poceo sam da tipka da ulazi i izlazi iz opcija.
Kad pokusajem poruku napisat pise sam..
kako li bi mogao otkloniti taj kvar..
Mobitel ima garanciju al neda mi se nosit na popravak pa cekaj itd... Potreban mi je mob. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vjerojatno prolupao softver. Probaj ako ikako možeš prvo vratit na tvorničke postavke (negdje pod meni-podešavanja-sigurnost-tvorničke postavke ili slično) a ako ne najbolje je ipak na servis jer imaš jamstvo.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Problem s Tele2fon v2. Molim pomoc

da da imam jamstvo... ali 60 km od mene je tele2 prodajno mjesto tak da mi se neda ic daleko je... plus moram ostavit par dana na popravku pa opet otic po njega itd...  pokusao sam pronac vracanje na tvornice postavke ali neide... 

12 godina
neaktivan

Pred mjesec dana uzeo(naručio) taj mob na štandu na korzu.Potpisali papirologiju, 10 dana kasnije dosao  paket na vrata. Otvorio, odličan mobitel, hrpu opcija, wifi hotspot itd...Uzela ga sestra par dana u ruke i došlo do istog problema kao i kod Enko-a. Nekako sam uspio(uz par sati pokušavanja) upaliti wifi hotspot. Otišao na glavno prodajno tele2 mjesto u Rijeci da napravim reklamaciju. Prodavač kaže morate slati mobitel na servis u Zg, pošto je kupljen na štandu nedaju zamjenski.

Sljedećih 10 dana mobilni internet mi je jedina opcija za www, a bez interneta nemogu tako da me strah prtljati po tvorničkom resetu. Dakle koristi mi jedino za internet tethering , pozive i slanje smsa je nemoguće provesti radi problema s touch screenom....Izgleda da se radi o učestalom kvaru, pa bih vas molio savjet na koji način to riješiti. Sve mi se čini da ću pričekati tih 10 dana i onda ga morati poslati u Zg na servis.Odokativna procjena, mjesec dana bez mobitela.Zahvaljujem

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 10:32 (Aero51).
12 godina
neaktivan

pa ajde da je nakon pola godine prošvikao softver ali tu se radi o svega desetak dana korištenja.Sestra je možda 3,4 aplikacije instalirala,koristila facebook i youtube. Nije mi jasno kako je moguće da jedan ozbiljan operater koji uvodi novi model telefona na tržište prvo ne napravi  testiranje tog modela.

Interesira me da li postoji još neki pc softver za manipulaciju telefonom. Probao sam sa besplatnim "pc suite for android" ali dok je usb spojen javlja "please connect your device to computer first".

Ako vam je poznat neki sličan  pc softver, molio bih da napišete. Nije važno je li free ili se plaća. Pozdrav, zahvaljujem 

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 10:36 (Aero51).
12 godina
neaktivan

dobio sam od službe za korisnike broj od ovlaštenog servisa.Radi se o poduzeću Mobis. Serviser kaže da navedeni problem nije moguće rješiti resetiranjem uređaja na tvorničke postavke. Isto tako spomenuo je da nije tvornička greška. Veliki broj ovog modela uređaja da  je prodan , izgleda da sam naletio na trulu jabuku :(

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 15:17 (Aero51).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice