Problem s nokiom 5800 xm

poruka: 8
|
čitano: 1.348
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem s nokiom 5800 xm

Ovako :

Prijateljica mi ima taj mobitel i evo koji je problem !!!

kad god joj neko salje na mobitel neku pjesmu ili sliku (datoteku) , ne zeli joj se spremiti na memory card, nego joj zeli ici na mobilnu memoriju, ali je potrosena, pa zapravo, ne moze nista primati preko bluetootha !!!!

na memory sticku ima 4 gige

kako da joj namjestim da joj se sve preko bluetootha sprema na memory card  ???

Tnx :D

hello (:
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 19:16 (AnaAnchy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s nokiom 5800 xm

...označiš sliku koju hoćeš premjestiti, stisneš "opcije" - odabereš "premjesti" - otvoriš folder od memorijske kartice

i onda odabereš zaljepi...Cool

...kaos...
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Problem s nokiom 5800 xm

ali ima li nacina da nemoram oznacavati svaaaku stvar koju joj posaljem pa slat to na memory card ??

njpr. da odem na postavke pa namjestim da se sprema sve na memory stick ?? kao i na svim normalnim mobitelim ?

hello (:
16 godina
neaktivan
Problem s nokiom 5800 xm

... kad uđeš u taj folder gdje su ti datoteke koje si primila preko bluetootha, pod opcijama odabereš

"označi sve" i onda sve isto...Cool a da ti sam to šalje o tome pojma nemam...Neodlučan

...kaos...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

probat cu bas da vidim

ma inace moj sam prebaci (nemam nokiu)

hello (:
17 godina
Problem s nokiom 5800 xm

Kad nokia nesto prima dobije se poruka, isto kao da primis sms, i kad je otvoris pocne svirati pjesma, ili se otvori slika, i kad zatvaras kaze da nije spremljeno, zelite li spremiti datoteku. Odaberes da, izaberes mem karticu i pobrises taj sms koji si dobio. A da on odmah sprema na karticu, mislim da ne moze, bar ja nisam jos pronasao nacin. I ako nema prostora na c ne moze primiti nista. Dakle ili nije brisala te dolazne poruke, ili je sve spremala na mem telefona. Uglavnom moras imati slobodnog prostora ako hoces primati preko bluetootha datoteke. Ovo naravno ne vrijedi za usb.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

aha....hvala :D

iako nismo to ocekivale, mislile smo da postoji laksi nacin Izlanuo se

ali eto

ma znam, preko usb je cak i lakse, ja mislimm.....

hello (:
17 godina

Pa preko usb-a je lakse, i brze, ali kad se nesto treba prebaciti u pokretu onda je bluetooth najcesce jedina opcija. Uglavnom treba uvijek paziti da ima dovoljno prostora na memoriji telefona i to je to.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice