Ovako, raspolažem s nekih 2000 kn + - 200 kn.
Zasad u izboru imam : Xperiu Arc S, Nokiu N8 i iPhone 4.
Kod mobitela mi je važna : kamera, solidan ekran, brzina i fluidnost.
Pa ako može preporuka, rabljeno naravno !
Hvala unaprijed !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da N8 ima najbolju kameru od ta 3.
brzina i fluidnost su na strani iphona/arca
- moj izbor bi bio arc s: dosta dobra kamera,brz,dolazi ics u 4/5mj.
| 2 | Nokia N8 |
|---|---|
| 7 | Xperia Arc S |
| 2 | iPhone 4 |
Još netko ? :)
Još netko ? :)
Probaj sva 3 prije nego uzmes, ostalo je sve na stranu subjektivnosti sto procitas.
Ja sam isto za ARC S u toj skupini.
iPhone sam probao, ok mi je, ali iOS mi se nekako ne dopada, koliko kod fanboya ovdje bilo i puknulo TD, ali Android mi se najviše sviđa od OS-a.
Symbian na Nokii je unaprijeđen malo, ali još nije ni do koljena Androidu što se tiće fluidnosti.
Mislim da ću Xperiu kupiti !
A LG Optimus 2X ? 1080p video, solidan ekran, dual core CPU, nVidia Tegra chipset ?
A LG Optimus 2X ? 1080p video, solidan ekran, dual core CPU, nVidia Tegra chipset ?
Probaj ga malo kako radi, odmah ćeš požalit jer si razmišljao o njemu. Jedino ako imaš namjeru stavit software koji nema nikakve veze s LGom.
Uz custom romove može se sredit da radi dobro, a sa njegovim mislim da nećeš biti previše sretan.
Ima ga tata, odličan, a ne preskup mob. Nešto sitno sporijij od HTC Sensationa, ali ništa primjetno. Vidim da ga dosta pljuju, ali baš i ne vidim neki poseban razlog.