Pokvareni mobitel zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 9.163
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pokvareni mobitel

Imam 14 godina. Prije dvije godine roditelji su mi kupili mobitel. Tada je bio dobar. Sada je pre spor i nema puno aplikacija. Sada želim novi. Ali, kako bi dobio novi, ovaj stari mi se mora pokvariti. Tražim prijedloge o tome kako da ga pokvarim. Potreban mi je software-ski kvar jer ako je hardverski, vidjet će se da sam ga potrgao. A to ne bih želio. Molim vas, sve koji imaju bilo kakav prijedlog, neka kažu.

1 22 hvala 0
13 godina
Pokvareni mobitel
a koji je to mobitel?
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Pokvareni mobitel

Pokazi mami i tati ovu poruku koju si napisao i uvjeren sam da ce ti bez razmisljanja kupiti drugi..{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 23:52 (Robilad).

6 0 hvala 0
16 godina
Re: Pokvareni mobitel
Nemam_Ime_987 kaže...

Imam 14 godina. Prije dvije godine roditelji su mi kupili mobitel. Tada je bio dobar. Sada je pre spor i nema puno aplikacija. Sada želim novi. Ali, kako bi dobio novi, ovaj stari mi se mora pokvariti. Tražim prijedloge o tome kako da ga pokvarim. Potreban mi je software-ski kvar jer ako je hardverski, vidjet će se da sam ga potrgao. A to ne bih želio. Molim vas, sve koji imaju bilo kakav prijedlog, neka kažu.

Koji mobitel?

Neki android?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
Pokvareni mobitel

{#}{#}{#}{#}

Neznam što bih rekao na ovo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 0:49 (DarioGTI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pokvareni mobitel

Hahaha ti si moj idol!

Sta ja znam baci ga u vodu "slucajno" ili ga "slucajno" izgubi negdje.  Drugo neznam sta mozes {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Pokvareni mobitel
Kad bi znali koji je to mobitel ekipa s foruma bi ti sigurno našla takav neispravan u zamjenu za tvoj ispravni.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nemam_Ime_987 kaže...

Kontaktirali smo tvog davatelja internetske usluge te mu proslijedili tvoju IP adresu.

U najkraćem mogućem roku oni će kontaktirati tvoje roditelje i obavjestiti ih o tvojoj nakani.

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
17 godina
Pokvareni mobitel

Umjesto da ispadneš pokvaren, bolje lijepo reci roditeljima koje su ti želje, obrazloži to dobrim ocjenama u školi ili slično.

Lijepa riječ pomaže više od bilo kakvog muljanja, pogotovo roditelja koji te školuju, hrane, oblače i daju ti džeparac.

Shvati ovo kao dobronamjernu sugestiju i ja sam bio klinac kao ti ali takvo nešto nikad mi nije palo napamet (dobro u ono doba mobitela nije ni bilo za svakoga)

U protivnom ako moderator smatra da je tema trolska, lock....

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Umjesto da ispadneš pokvaren, bolje lijepo reci roditeljima koje su ti želje, obrazloži to dobrim ocjenama u školi ili slično.

Lijepa riječ pomaže više od bilo kakvog muljanja, pogotovo roditelja koji te školuju, hrane, oblače i daju ti džeparac.

Shvati ovo kao dobronamjernu sugestiju i ja sam bio klinac kao ti ali takvo nešto nikad mi nije palo napamet (dobro u ono doba mobitela nije ni bilo za svakoga)

U protivnom ako moderator smatra da je tema trolska, lock....

Ili neka jednostavno počne skupljat taj,kako bi vi rekli ''džeparac''...BTW,siguran sam da će ti ga kupit i ako budeš imao dobre ocijene,kao što kolega reče...

15 godina
Pokvareni mobitel

pocni skupljat pare za novi, ja nikad nebi trazio starce novce za mobitel... odkad znam za sebe uvijek sam sam sve kupovao, lijepo nađes posao, pomognes starcima, prodas nesto i za cas skupis pare za novi

the sound of engine is cure for everything!

1 3 hvala 0
17 godina
Genoxxx kaže...

lijepo nađes posao

Koji posao sugeriraš 14-godišnjaku?

16 godina

Pošto je ovo informatički forum, ja mu predlažem programiranje. Neka nauči stvari s ove liste. Dok nauči znat će kako pokvariti mob, a uz put vjerojatno i zaraditi za novi {#}

https://hr.wikipedia.org/wiki/Dodatak:Popis_programskih_jezika

17 godina
plavi08 kaže...

Pošto je ovo informatički forum, ja mu predlažem programiranje. Neka nauči stvari s ove liste. Dok nauči znat će kako pokvariti mob, a uz put vjerojatno i zaraditi za novi {#}

https://hr.wikipedia.org/wiki/Dodatak:Popis_programskih_jezika

Lijepa sugestija... {#}

14godišnjak..na pameti mu je društvo, cure, kompjuterske igre, glazba, fejsbuk, odlazak na tekme, žicanje kune za pljugu i ispijanje bambusa u parku na klupici... kakvo programiranje? :)

osim toga programera ima hrpu, i kako da on u moru tih iskusnih nešto napravi, proda i zaradi?

Za mobitel od 1000kn treba skupiti 2000 plastičnih boca, da dnevno skupiš 33 to je 2 mjeseca grindanja {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice