OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 388.827
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: OnePlus 3
R36 kaže...

Kako nije minus...pa samim time što ga trebam slat putem pošte negdje na servis u EU gubim volju. Meni je mob Samsung bio predan na servis u pon, otišao po njega u sri., koristio lumiu tih 2 dana i poludio. Jedva čekao da mi se vrati sa servisa.

Ti ako imaš volje slat mob van HR...slobodno., ja nema...

Sve je to lutija oko servisa, meni je s6 bio 2 tjedna u mobisu. Oneplusu otprilike treba isto tolko, dok overseas dodje i preuzme mob, i dodje novi.

Sad čitam mail, mobitel je poslan 7.5.2015., novi došao 30.5.2015. Što se garancije tiče, ništa se ne plaća slanje tamo i nazad iz mog iskustva.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2017 7:51 (Rasho).
13 godina
neaktivan
Rasho kaže...
R36 kaže...

Kako nije minus...pa samim time što ga trebam slat putem pošte negdje na servis u EU gubim volju. Meni je mob Samsung bio predan na servis u pon, otišao po njega u sri., koristio lumiu tih 2 dana i poludio. Jedva čekao da mi se vrati sa servisa.

Ti ako imaš volje slat mob van HR...slobodno., ja nema...

Sve je to lutija oko servisa, meni je s6 bio 2 tjedna u mobisu. Oneplusu otprilike treba isto tolko, dok overseas dodje i preuzme mob, i dodje novi.

Sad čitam mail, mobitel je poslan 7.5.2015., novi došao 30.5.2015. Što se garancije tiče, ništa se ne plaća slanje tamo i nazad iz mog iskustva.

Tko vam je kriv kad jedino znate mob otfurat na servis u Mobis., ne bi da je jedan jedni u Zg. Ja sam ga otfurao u centralni Samsungov servis na radničkoj., i mob je bio gotovo za 2 dana (zamjena ekrana na S7e). Ti si čekao 22 dana - sorry meni je to previše da je mob od zlata.

13 godina
neaktivan
iandic kaže...

Ti stalno uspoređuješ cijenu S7 na njuškalu i OP3T novog u dućanu.

Koliko trenutno dođe najjeftiniji S7 novi u dućanu bez ikakvih pretplata?

O čemu ti pričaš. Zašto se ne bi uspoređivala cijena njuškala i Op3 webshop-a. Šta to nije isti k...

Kad uspoređuješ cijenu onda je bitno da je mob novi/zapakiran i da ima garanciju. Da li je on kupljen putem webshopa, oglasnika ili u dučanu nebitno. Tražiš gdje ti je najeftinije što je logično.

Dao gotovinu nekom s njuškala ili webshopu dođeš na isto.

8 godina
Kak je isto njuskalo ili webshob? Na njuskalu je bilo da je lik prodal ajfon drugom liku, drugi ga je prodal trecem a prvi lik prijavil da je ukraden.. Na webshopu tog nema. I ak vec usporedujete cijenu, usporedite i to da ce kroz par mjeseci samsungu past cijena, a oneplusu ce ostat ista cijena na njuskalu, ili ce cak i bit veca, tak ni ajfon ne drzi cijenu.

A servis. Jel bila tvoja krivnja i jel si platio popravak? Zamjenu ekrana mozes i u mallu napravit, i zamijene za pol sata. Nije isto kad razbijes ekran i kad ti nes crkne ko npr maticna. Ekrane za takve mobitele svi bolji servisi imaju na zalihi, jer ce brze naplatit.. Ljudi ocito odlaze od servisa do servisa i traze di ce najbrze bit gotov. Citaj malo po fb stranicama servisa ili tcoma, vipa itd.. Nekad ajfon ne zele zamijenit novim, i traju servisi po mjesec dana, a zna se dogodit da ni nakon toga ne radi.

U zagrebu i okolici je samo milijun ljudi, ne 4 milijuna, nije cijela hrvatska u zg, nemaju svi vremena, volje i para da ga nose u centralni servis... Osobno mi lakse poslat mail i cekat doma overseas nego radit 100km u jednom smjeru, hebat se po cijelom zagrebu, izgubiti 2 kile zbog debilnih vozaca itd... I onda jos da dobim odg da mi je mob ostecen od vode(kaj nije nis novo u hr servisima), a mob nije ni vidio vodu haha

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Kak je isto njuskalo ili webshob? Na njuskalu je bilo da je lik prodal ajfon drugom liku, drugi ga je prodal trecem a prvi lik prijavil da je ukraden.. Na webshopu tog nema. I ak vec usporedujete cijenu, usporedite i to da ce kroz par mjeseci samsungu past cijena, a oneplusu ce ostat ista cijena na njuskalu, ili ce cak i bit veca, tak ni ajfon ne drzi cijenu.

A servis. Jel bila tvoja krivnja i jel si platio popravak? Zamjenu ekrana mozes i u mallu napravit, i zamijene za pol sata. Nije isto kad razbijes ekran i kad ti nes crkne ko npr maticna. Ekrane za takve mobitele svi bolji servisi imaju na zalihi, jer ce brze naplatit.. Ljudi ocito odlaze od servisa do servisa i traze di ce najbrze bit gotov. Citaj malo po fb stranicama servisa ili tcoma, vipa itd.. Nekad ajfon ne zele zamijenit novim, i traju servisi po mjesec dana, a zna se dogodit da ni nakon toga ne radi.

U zagrebu i okolici je samo milijun ljudi, ne 4 milijuna, nije cijela hrvatska u zg, nemaju svi vremena, volje i para da ga nose u centralni servis... Osobno mi lakse poslat mail i cekat doma overseas nego radit 100km u jednom smjeru, hebat se po cijelom zagrebu, izgubiti 2 kile zbog debilnih vozaca itd... I onda jos da dobim odg da mi je mob ostecen od vode(kaj nije nis novo u hr servisima), a mob nije ni vidio vodu haha

Prvo - pričam o mobitelima koji su novi zapakirani, a ne ukradeni. Ne znimame Iphone, pričamo o Samsunug. Boli me patka za servisnu politiku Apple., ja znam kako je kod Samsunga.

Drugo - danas OP3 npr vrijedi 3000kn a za par mjeseci 3500kn. To možda u BIH ali u HR ne.

Zamjene ekrana po ovim shoping centrima mi je humor. Šogorica mijenjala ekran na 5c pa crkao nakon mj. Sad ima S6. Ti you tube serviseri su humor.

Servis - tvornička greška...ima temu o tome servisu - tamo sam sve napisao. Znaći - ako imaju ekran na skladištu - mob je gotov isti dan., ako nemaju onda 2 dana (kao meni).

Možeš i to...naručiš HP ekspres...mob je sutra kod njih., poprave ga za 2 dana i vrate ti ga. Znaći max traje 4-5 dana sve to ako nisi iz ZG ili nemaš servisa u okolici.

Čekat na porpavak OP3 ili bilo kojeg moba 20-30 dana u EU - slobodno. Meni je to previše.

8 godina
I ovaj je bio nov, al je prvi prodavac s njuskala prijavil da je ukraden, nije ga ukrao pa prodao, nego kupio, prodao i prijavio da je ukraden.

Koja je razlika izmedu zamjene ekrana u shopping centru i negdje na znj lokaciji? Ovi na znj lokaciji su skrti dat vise para i iznajmit na boljoj lokaciji. I ti u shopping centru ti po zelji na nekim mobitelima promijene samo staklo, naplate manje, a i dalje imas orginal ekran, koji je sigurno daleko bolji od onog kojeg ti u bilokojem servisu daju(kao primjer navodim akumulator u autu, puno dulje traje onaj tvornicki ugraden nego takav isti kupljen u slobodnoj prodaji).

To za apple sam navel samo ko primjer(iako u temi za ajfon si redovito govoril kak ga odmah zamjene novim itd), ima i za samsung puno puta tam..
Iz jednog primjera ti "znas" kak je u samsungu servisna politika, sreca pa se ne pita samo tebe. Gledaj malo okolo kolko ljudi se zali, od cekanja na servis, nepopravljanja mobitela(i samsunga), do odbijanja garancija iz znj razloga... A ak vec tak govoris iz vlastitog iskustva, onda ja tebi iz svog iskustva kazem da je xiaomi neunistiv, jer eto brat ima redmi note lte, padao mu, udarao u rub kreveta, bacao ga na betonske ploce u dvoristu(kakva sila je potrebna da se odskoci pol metra i izleti iz zastitne maske?) itd, mob ima par ogrebotina, ja imam redmi note 3 vise od pol godine, pao par puta, i na ekran i na rubove, bez ogrebotine je..

Eto, tvojE iskustvO su da samsung sve mobitele popravlja za 2 dana, moja iskustvA su da xiaomi nema uopce potrebe za servisom jer je neunistiv...

Valjda sad kuzis da jedan - dva slucaja apsolutno nis ne znaci kad se svakih par dana neko zali.

Cijena op3 je na njuskalu kolko? Najjeftiniji 2700.. Nedavno se neko pohvalil da ga je prodal za 3400kn, tak da drzi cijenu
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
I ovaj je bio nov, al je prvi prodavac s njuskala prijavil da je ukraden, nije ga ukrao pa prodao, nego kupio, prodao i prijavio da je ukraden.

Koja je razlika izmedu zamjene ekrana u shopping centru i negdje na znj lokaciji? Ovi na znj lokaciji su skrti dat vise para i iznajmit na boljoj lokaciji. I ti u shopping centru ti po zelji na nekim mobitelima promijene samo staklo, naplate manje, a i dalje imas orginal ekran, koji je sigurno daleko bolji od onog kojeg ti u bilokojem servisu daju(kao primjer navodim akumulator u autu, puno dulje traje onaj tvornicki ugraden nego takav isti kupljen u slobodnoj prodaji).

To za apple sam navel samo ko primjer(iako u temi za ajfon si redovito govoril kak ga odmah zamjene novim itd), ima i za samsung puno puta tam..
Iz jednog primjera ti "znas" kak je u samsungu servisna politika, sreca pa se ne pita samo tebe. Gledaj malo okolo kolko ljudi se zali, od cekanja na servis, nepopravljanja mobitela(i samsunga), do odbijanja garancija iz znj razloga... A ak vec tak govoris iz vlastitog iskustva, onda ja tebi iz svog iskustva kazem da je xiaomi neunistiv, jer eto brat ima redmi note lte, padao mu, udarao u rub kreveta, bacao ga na betonske ploce u dvoristu(kakva sila je potrebna da se odskoci pol metra i izleti iz zastitne maske?) itd, mob ima par ogrebotina, ja imam redmi note 3 vise od pol godine, pao par puta, i na ekran i na rubove, bez ogrebotine je..

Eto, tvojE iskustvO su da samsung sve mobitele popravlja za 2 dana, moja iskustvA su da xiaomi nema uopce potrebe za servisom jer je neunistiv...

Valjda sad kuzis da jedan - dva slucaja apsolutno nis ne znaci kad se svakih par dana neko zali.

Cijena op3 je na njuskalu kolko? Najjeftiniji 2700.. Nedavno se neko pohvalil da ga je prodal za 3400kn, tak da drzi cijenu

Ovo s ukradenim mobom je iznimka ne pravilo. 

Razlika je u stručnosti - ovi imaju certifikate da su serviseri pojedinog brenda i imaju neku odgovornost., a ovi you tuberi imaju you tube pa misle da su završili strojarstvo.

Ok...Xiaomi je neuništiv, Samsung se popravlja za 2 dana...idemo dalje.

15 godina
OnePlus 3

Opet, postoji jedna stvar, op3 kad ode dobijes novi, dok samsung poprave.. i tebe je ta 2 dana ocito pogodilo jer sam ja cekao 2 i pol mjeseca za popravak imei-a na sammyu s tim da su na kraju odustali i dva tjedna mijenjali maticnu (na servisu u radnickoj) 

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
OnePlus 3

I opet kao na svakoj temi otvorenoj za pojedini uredjaj sve vise se provlace postovi iz Samsung/Apple tabora . Aj razumijem povremenu usporedbu sa nekim modelom...ali nekada je stvarno iritantno .

People who boast about their IQ are losers - Stephen Hawking
Moj PC  
4 0 hvala 0
8 godina
Pa naravno da je to s "ukradenim" iznimka, isto tak je i tvoj popravak za 2 dana iznimka ;) mozda i je 2 dana za ekrane koje masno naplate, al mobitel se ne sastoji samo od ekrana i baterije :) puno je tu dijelova, ekran mos i sam zamijenit, maticnu nemos...

Hebo certifikate za odreden brend/model, danas ti to nis ne znaci kad se sve vrti oko love. Ja cu radije da mi se popravlja kod nekog gdje su korisnici zadovoljni, nego kod nekog ko je kao obucen da to radi, ima sve moguce certifikate, a korisnici nezadovoljni. Pogotovo kod covjeka s godinama iskustva... Isto i auto, dok placam popravak ide kod provjerenog mehanicara s kojim se osobno znam, ak spada u garanciju idem u ovlasteni... Makar ovi u tomicu u zg nisu znali ni zas svijetli check engine lampica, mehanicar koji nije ovlasteni za tu marku je znal u cem je problem..

To je samo jedan od primjera, a vjerujem da ce se puno ljudi slozit s tim da je bolji provjereni covjek s godinama iskustva i sretnim i zadovoljnim korisnicima, nego negdje gdje ti naplate 3x vise, a sloze losije, il u ovom primjeru ne sloze..

Ps, tomic je htio naplatit preko 200kn za dijagnostiku di nisu nis napravili, a mehanicar je popravil to i objasnil u cem je bil problem za 150kn..
13 godina
Meni se kao glavna prednost S7 nad OP3 cini MicroUSB utor. Svi gadget mi se pune na MicroUSB pa ne znam kakva je tlaka imati i Type-C koji ima OP3. Kako vi vlasnici OP3 to gledate, je li taj Type-C gnjavaza?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

S ovim riješiš problem naravno ima i jeftinijih

0 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Poz, koja Vam se kombinacija kaljenog stakla i maske najbolje pokazala?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Pa naravno da je to s "ukradenim" iznimka, isto tak je i tvoj popravak za 2 dana iznimka ;) mozda i je 2 dana za ekrane koje masno naplate, al mobitel se ne sastoji samo od ekrana i baterije :) puno je tu dijelova, ekran mos i sam zamijenit, maticnu nemos...

Hebo certifikate za odreden brend/model, danas ti to nis ne znaci kad se sve vrti oko love. Ja cu radije da mi se popravlja kod nekog gdje su korisnici zadovoljni, nego kod nekog ko je kao obucen da to radi, ima sve moguce certifikate, a korisnici nezadovoljni. Pogotovo kod covjeka s godinama iskustva... Isto i auto, dok placam popravak ide kod provjerenog mehanicara s kojim se osobno znam, ak spada u garanciju idem u ovlasteni... Makar ovi u tomicu u zg nisu znali ni zas svijetli check engine lampica, mehanicar koji nije ovlasteni za tu marku je znal u cem je problem..

To je samo jedan od primjera, a vjerujem da ce se puno ljudi slozit s tim da je bolji provjereni covjek s godinama iskustva i sretnim i zadovoljnim korisnicima, nego negdje gdje ti naplate 3x vise, a sloze losije, il u ovom primjeru ne sloze..

Ps, tomic je htio naplatit preko 200kn za dijagnostiku di nisu nis napravili, a mehanicar je popravil to i objasnil u cem je bil problem za 150kn..

Mislim da ovih 2 dana nije iznimka., prije su ovi što se žale iznimka...

Problem je u tome što se ljudi koji su popravili mob u razumnom roku ne javljaju i ne kažu svoja pozitivna iskustva, nego se jave samo oni koji su imali problema. Pa ispada po toj „većini“ da se Samsung popravljam mjesec dana.

Kužiš– naletavaš na negativna iskustva., na pozitivna ne.

A i ja da sam dao za mob 100-200 dolara bi ga popravljao bilo gdje., a pošto sam dao iznos kao nečija mjesečna plača ne mislim ga nosit kod Žige u šupu na popravak. Sad će meni you tuber lijepit staklo…kako da ne.

Kod Tomića imaš garanciju na dijelove….kod Žige nemaš.

13 godina
neaktivan
Vlaves2000 kaže...
Poz, koja Vam se kombinacija kaljenog stakla i maske najbolje pokazala?

Predlažem Nillkin zaštitno staklo.

15 godina
R36 kaže...
blackeagle29 kaže...
...

Mislim da ovih 2 dana nije iznimka., prije su ovi što se žale iznimka...

Problem je u tome što se ljudi koji su popravili mob u razumnom roku ne javljaju i ne kažu svoja pozitivna iskustva, nego se jave samo oni koji su imali problema. Pa ispada po toj „većini“ da se Samsung popravljam mjesec dana.

Kužiš– naletavaš na negativna iskustva., na pozitivna ne.

A i ja da sam dao za mob 100-200 dolara bi ga popravljao bilo gdje., a pošto sam dao iznos kao nečija mjesečna plača ne mislim ga nosit kod Žige u šupu na popravak. Sad će meni you tuber lijepit staklo…kako da ne.

Kod Tomića imaš garanciju na dijelove….kod Žige nemaš.

evo ja sam ti gore napiso da sam ja popravak IMEI (izbrisao se sa matične što je na kraju dovelo do toga da su ga pokušavali vratit dva mjeseca i onda odlucili zamijenit maticnu) čekao dva mjeseca i 18 dana točno s tim da sam pred kraj non stop zivko i raspitivo se oko toga kada će biti gotovo te sam čak išao kod njih jednom u međuvremenu.. iznimka je to da će ti zamijena ekrana biti 2 dana, ali u pravilu je kraće iz razloga što je to njima najbrži način da dobiju lovu na ruke... i i dalje se ne mijenja to da ti za op3 / t dobiješ novi uređaj a ne popravljeni.. između ostalog, razbijen ekran nikad nebi niti slao gore da mi poprave pošto znam sam naručit s ebaya i zamijenit, to je još najmanji problem.. trenutno uspoređuješ zamjenu gume na renou (s7) sa cjelokupnim servisom na mercedesu (op).. čitaj mercedesi se rijetko kvare a ovdje se piše o velikim kvarovima dok ti na renou gumu možeš promijenit di hoćeš, i svi će te rado oderat za pare da ti promijene gumu..

8 godina
Taj tvoj ziga je meni slozil problem, sve objasnil i pokazal, a i naplatil manje nego tomic koji ni dijagnostiku nije obavil kak treba, u tom je stvar. Mozda bi i platil tomicu da to sredi... I kod tog "zige" je auto bio gotov istu vecer, kod tomica je 2 dana bezveze potratil.

Da imam garanciju naravno da bi popravljal u ovlastenim servisima(inace se gubi garancija), ali cim nema garancije, nema sanse da dam tima u ovlastenom servisu nekoliko puta vise ak ce mi neovlasteni servis brze i puno bolje napravit. Nije isto kod nekog kaj doma u stali radi i onog kaj ima registriran servis, pa makar nije ovlasteni... I varas se u vezi tog da nemam garancije i da, taj moj "ziga" bi mi doso na teren da mi nes crkne, ovlasteni servis nez bas..

I dalje ne kuzis da su ljudima bitnija iskustva nego to da je ovlasteni i da plate cim vise, jer se niko nece hvalit sa "e ja sam faca, platil sam 200€ za promjenu ekrana u servisu" itd, neg ce bit "kak sam dobro proso,sve radi super, platio samo 200kn"...

A cesto i ovlasteni dignu ruke od neceg, mobitel ostecen vodom, vodu nije vidio, kao ne moze se popravit(a i da moze bi kostalo 200€, bar kazu tak), a lokalni servis tek otvoren na toj lokaciji, popravio bez da je spomenuo kakvo ostecenje od vode, naplatio 100kn.

A kak na servisima koji su po soping centrima, tvojim "youtuberima" ima milijun pozitivnih komentara, a nikad ne vidim ijedan pozitivan za ovlastene?
15 godina
neaktivan
iandic kaže...

pa abrakadabra je imala oko 3700 kn ako se ne varam na popustu. Imaš u Njemačkoj oko 3600 kn sa dostavom... Ali nije ni oneplus 3t u trgovini 3000 kn nego je 440 eura. Baš me zanima koliko će cijena biti dok dođe koji tjedan u HR oneplus 3t sigurno ne ispod 4000 kn. Uglavnom nebitno dao sam komentar da se cijene mijenjaju i treba malo širom pogledati i to je to. Neka svatko kupi što mu više odgovara. 

da li netko ima informacije koji mjesec bi trebao dođi oneplus 4/5? Jer do sada su šarali po godini ko djeca po bojanki 

15 godina
Jim Carrey kaže...
iandic kaže...

pa abrakadabra je imala oko 3700 kn ako se ne varam na popustu. Imaš u Njemačkoj oko 3600 kn sa dostavom... Ali nije ni oneplus 3t u trgovini 3000 kn nego je 440 eura. Baš me zanima koliko će cijena biti dok dođe koji tjedan u HR oneplus 3t sigurno ne ispod 4000 kn. Uglavnom nebitno dao sam komentar da se cijene mijenjaju i treba malo širom pogledati i to je to. Neka svatko kupi što mu više odgovara. 

da li netko ima informacije koji mjesec bi trebao dođi oneplus 4/5? Jer do sada su šarali po godini ko djeca po bojanki 

spominjala se H2 2017 (druga polovica 2017) i ime oneplus 5 (4 je nesretan broj u kineza)

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2017 14:45 (LUNAT1C).
10 godina
neaktivan
R36 kaže...
iandic kaže...

O čemu ti pričaš. Zašto se ne bi uspoređivala cijena njuškala i Op3 webshop-a. Šta to nije isti k...

Kad uspoređuješ cijenu onda je bitno da je mob novi/zapakiran i da ima garanciju. Da li je on kupljen putem webshopa, oglasnika ili u dučanu nebitno. Tražiš gdje ti je najeftinije što je logično.

Dao gotovinu nekom s njuškala ili webshopu dođeš na isto.

Poanta priče je da nije pošteno uspoređivati cijenu moba na Njušaklu i u dućanu.

I sam sam kupio X mobitela na Njušaklu bez ikakvih problema, ali većina ljudi će kupiti mob na skupu pretplatu ili u dućanu. A OP3T neće kupiti netko tko je pomodan i kome je Samsung najbolje što se desilo u svijutu mobitela, takvi nisu niti čuli za OP, ali im je bitno da frend vidi da se ima za Samsung.

Već sam napisao da mi se sere kada vidim Samsung ili Iphone, isto kao i Stokke kolica jer ljudi dižu kredite da bi ih imali samo kako bi se pokazali drugima.

Novi S7 je u dućanu preko 3700kn sa 32GB memorije, 4GB RAM-a i slabijim procesorom. A pričamo o 3T koji ima 64GB memorije, 6GB RAM-a i jači procesor. Ne kužim usporedbu nikako.

10 godina
neaktivan
OnePlus 3

I još jedna stvar koju ne shvaćam je zašto ljudi koji nemaju OP3T dolaze u ovu temu pisati gluposti i smatraju se kompetentnima uspoređivati ga sa bilo čime a uopće ga nisu držali u ruci.

6 0 hvala 0
14 godina
R36 kaže...

Tko vam je kriv kad jedino znate mob otfurat na servis u Mobis., ne bi da je jedan jedni u Zg. Ja sam ga otfurao u centralni Samsungov servis na radničkoj., i mob je bio gotovo za 2 dana (zamjena ekrana na S7e). Ti si čekao 22 dana - sorry meni je to previše da je mob od zlata.

Pretpostavljam da si ekran popravljao van jamstva. A kad uslugu plaćaš kešom, dobiješ najbržu uslugu moguću. S tim računaj i ovo, ja sam poslao ofucani oneplus one, te su mi vratili potpuno novi mobitel unutar jamstvom. To je najveći plus ako uspoređujemo te garancije. 

8 godina
Ma ja samo pratim r36 kud dolazi pljuvat po svemu kaj nema trulu jabuku ili samsung hahah 😂

Rasho, ak se smije znat kaj je bilo s mobom?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rasho kaže...
R36 kaže...

Pretpostavljam da si ekran popravljao van jamstva. A kad uslugu plaćaš kešom, dobiješ najbržu uslugu moguću. S tim računaj i ovo, ja sam poslao ofucani oneplus one, te su mi vratili potpuno novi mobitel unutar jamstvom. To je najveći plus ako uspoređujemo te garancije. 

Unutar jamstva...otvorio sam tu temu o tome i napisao koji servis cisto da ekipa zna.

blackeagle29 kaže...
Ma ja samo pratim r36 kud dolazi pljuvat po svemu kaj nema trulu jabuku ili samsung hahah 😂

Daj ne jebi...napisao sam u uvodnom postu da ce ga imat Tomato i da ces ga ovlasteno moci popravit u HR.Vi ste se ulovili na to da Vama nije problem slat mob u EU. Vama nije problem bez moba biti 23 dana,Sorry meni je.Zato kolega ne kenjaj.

Mob uopce nisam popljuvao.Mob je odlican.

8 godina
Opet cu ponovit, sreca pa ti nisi jedini glas na ovom forumu i kaj nisi jedini kog se pita za sve prije neg neki naruce 😎 i odmah cu rec da ce sigurno bit bolja garancija sa slanjem direkt njima neg kad ga kupis u tomatu.. Nego jel se zna koji ce servis bit zaduzen?
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Opet cu ponovit, sreca pa ti nisi jedini glas na ovom forumu i kaj nisi jedini kog se pita za sve prije neg neki naruce 😎 i odmah cu rec da ce sigurno bit bolja garancija sa slanjem direkt njima neg kad ga kupis u tomatu.. Nego jel se zna koji ce servis bit zaduzen?

Servis se ne zna...uskoro cemo saznat.

Ti znas sto ce biti bolje...

Sta si ti Hudini.

14 godina
blackeagle29 kaže...

Prvo je touchscreen poceo se zamrzavat tako da sam mogao to rijesit jedino resetom. Nakon toga se nije htio bootat, morao sam vise puta pokusavat da bi se pokrenuo. Na kraju se uopce nije htio ni upalit, samo zavibrira ali ne prikazuje nist na ekranu. Jedan od pedeset oneplus keceva, ostalih 49 rade ko urice :D

12 godina
neaktivan
Ja jeb**o vise ne razumijem idijote i kretene koni odaju okolo po temama i namecu kroz svaki post ono sto imaju i kakvu to prednost ima.
Ako ste placeni od strane te kompanije, onda samo naptijed. Ali ako smo istresate svoje frustracije i opravdavate da ste na najbolji nacin ulozili svoj novac, a podsvjest vam kaze da mozda i ne. Gas sa ove, a i svi ostali tema gdje doticni proizvod nemate osobno.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
7 godina
neaktivan

@Did12

Gdje god se krećem većina ljudi koji me okružuju ima micro usb, ali meni još nijednom nije zatrebao tuđi punjač (svoj sam koristio van kuće možda jednom-dvaput). Baterija stvarno dobro izdrži, redovito preko 24 h, a puni se nenormalno brzo (do 90 % leti, nakon toga ide sporije)...evo danas dosao doma nakratko, mob mi bio na 39 % pa sam ga prikopcao nakratko dok odgovorim na neke mailove i sl., i dok sam zavrsio vec je bio na 91 %.

Osim što se brzo puni, meni osobno paše i činjenica da većina ljudi ne može korostit moj punjač  pa su i šanse da mi ga netko izgubi/strga manje
Govorim o op 3t, imam ga mjesec i pol i stvarno ne skidam ruke s njega

A da se osvrnem i na ove spammere, r36 i blackeagle, dakle tu ste natipkali 2 stranice od kojih apsolutno nitko nema koristi. Ovdje se ne traže"stručna" mišljenja, već iskustva i savjeti za ljude kojima treba pomoć.
Osjećam se glupo, a vjerojatno i ostali, da trebamo glumiti roditelje i špotati takve kao što ste vi...razmijenite brojeve pa odite na kavu i raspravljajte :*

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2017 1:39 (nanbudim).
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

Pozz, narucio sam OP3t i zanima me di mogu pratit posiljku? proslo je vise od 24 sata od kad su ga poslali pa bi pracenje trebalo bit aktivno, kad broj posiljke upisem u DHL tracking samo mi izbacuje "no result found" Da li su ga poslali kojim drugim prijevoznikom ili nije aktivno jer je vikend?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice