OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 403.924
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: OnePlus 3
robee1 kaže...
ocean77 kaže...
robee1 kaže...

OnePlus 3 RAW foto

Bitno da nasim lokalnim recenzentima kamera na OP3 nije na razini Samsunga S7. 

Ja sam jako ugodno iznenadjen kamerom i stavio sam vec dosta svojih primjera koji nisu RAW vec obicni JPEG.

Samsung je kod nas nekakav pojam kvalitete i opcenito pandam iPhone-u te ga vecina ljudi dozivljava kao ekvivalent za usporedbu. Kada sam napisao kako S7 ima losu kameru a boje su nerealno zasicene, fokus hvata ono sto nije potrebno i da sam ga prodao nakon tri dana upotrebe i to ne samo zbog kamere vec niza problema (trzave animacije, snimanje videa koji nije spremljen, blokiranje fona kod obavljanja dvije radnje u isto vrijeme....), ljudi su me popljuvali. Kod nas je normalno ako ne ides kud i vecin da te odmah etiketiraju i izdvoje :)

Sto se tice OP3, fon je kompletan uredjaj za vecinu no ja bih vise volio da ima ips matricu umjesto amoleda.

Da, uglavnom je to tako, a slicno je i u autoindustriji gdje se npr. BMW, Audi i Mercedes po deafaultu proglasava "svetim trojstvom", a cinjenica je da ima jos proizvodjaca koji mogu s njima u istu recenicu.

Evo vidis, i ja sam imao S7E, doduse duze od tebe (cca 4 mj.) i najvise me iritirala kamera.

Imao sam i neki BUG na video koji bi cesto rezultirao time kada snimim video prvih par sec videa slika bude deformirana, a sto je najsmjesnije MOB.hr je testirao isto tu kameru i njima je savrsena, a na uzorku koji su oni stavili isti taj bug ima...video je i dalje dostupan na njihovim stranicama.

Mislim da se radilo o nekoj usporedbi nekoliko kamera...niti spomenuli to nisu.

Sto se tice OP3...to je ono kada imas mob i ne razmisljas o zamjeni jer nema kvalitetnije alternative. 

Neki dan u nekom trgovackom centru udjem u VIP i T-Mobile i malo gledam ponudu, isprobavam top modele poznatijih proizvodjaca i tek onda vidim koliko OP3 leti i koliko je dobro optimiziran.

Uzmem nekada ženin Galaxy S7 i sokiram se koliko je spor...ali to je Samsung, on na BUG forumu ima 4X vise stranica i postova od tamo nekog OP3 koji ga deklasira u gotovo svim disciplinama. 

16 godina
OnePlus 3

Ja sam fasciniran optimizacijom na OP3, jednostavno gazi  iphone koji sam do sad koristio  ( 7 godina sam ga koristio ) kako sve fluidno i brzo ide.

Uostalo IPhone je puno skuplji pa ga nebi realno s njim uspoređivao....ali definitivno ovih par dana što ga imam meni je puno bolji!

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
OnePlus 3

Pozdrav svima. Zanima me vaše mišljenje o izlasku OP3 T verzije uređaja sa SD821 na androidu 7.0

Da li smatrate da će naš aktualni model zbog toga kasnije dobiti nadogranju na 7.0?

Osobno smatram da hoće. Sad imaju uređaj koji je više premium od postojećeg, te još jedan uređaj na koji će se utrošiti vrijeme za razvoj softwarea što automatski znači manje vremena za postojeći model. 

I još jedno pitanje. Koji je za vas prihvatljiv rok za dobiti nadogradnju na 7.0? Za mene osobno sve iza kraja prvog kvartala 2017. je sporo, iza drugog kvartala je očajno, a iza trećeg neoprostivo.

Pušem na hladno jer na zadnjem uređaju koji sam imao (Zenfone 2 Z551ML) nadogranja sa 5.0 na 6.0 se čekala više od godine dana.

jaska jaska jaskaja
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 21:48 (KRISTIJANJE).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Postoje glasine da se ustvari radi o većem modelu sa 6,1" ekranom i 3900mAh baterijom...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
vepar kaže...
Postoje glasine da se ustvari radi o većem modelu sa 6,1" ekranom i 3900mAh baterijom...

ja sam vidio glasine da rade mob sa sd821, 6 giga rama, 5.5" lcd, 1.7 kamerom i baterijom od 3300mah

iskreno, ono što bi jedino htio vidjet da poboljšaju sa trojke je kamera (jer se govori da ovo nova bi trebala bit bolja), bolji amoled ekran, ako treba i 2k, i baterija bi volio da  bude barem 4000mah, šro zobg ekrana ako bude veća rezolucija, što zbog toga jer su drugi proizvođači pokazali da može stat takva baterija u normalan mob sa ekranom veličine 5,5" ekrana

ako to naprave, mislim da bi im to bila bomba 

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

Ako će neko uzimati OP3 neka mi se javi na PM da mi uzme https://oneplus.net/hr/dash-car-charger 

pozz

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 10:06 (orke).

0 0 hvala 0
11 godina
matija656 kaže...
vepar kaže...

ja sam vidio glasine da rade mob sa sd821, 6 giga rama, 5.5" lcd, 1.7 kamerom i baterijom od 3300mah

iskreno, ono što bi jedino htio vidjet da poboljšaju sa trojke je kamera (jer se govori da ovo nova bi trebala bit bolja)

Bolja kamera...u kojem smislu ti ocekujes poboljsanja? 

Kamera na trojci je jedan od najacih aduta tog mobitela i moguca poboljsanja mogu biti minimalna ako su uopce moguca.

Senzori kamere su uglavnom isti u mnogim modelima i svima im je zajednicko da su sicusni 1/2.3 do 1/3 kakav ima iPhone koji je najmanji.

Optika je isto skromna i zapravo ovo sto imamo sada je vec cudo (kvaliteta fotki) obzirom na sve navedeno i zakone fizike i optike.

Dokle god ne dodje do osjetnijeg povecanja senzora (recimo 1/1.7 sto je oko 50% vece) nece biti niti nekog znacajnijeg poboljsanja samih fotki.

Jedino sto ostaje svakom proizvodjacu da sredi sw kamere i neki to rade bolje od drugih.

Recimo iPhone sa najmanjim senzorom je uvijek u samom vrhu kvalitete fotki, ali realno kada se pogleda razlika izmedju najboljih i najlosijih je zapravo mizerna pa sam zato ovo i komentirao...poanta je da ocekujes nesto sto ce biti jedva primjetno ako uopce i bude primjetno.

15 godina
ocean77 kaže...

u smislu da bude bolja za slikanje u uvijetima slabog osvjetljenja

znam da kamera na 1+3 nije loša, dapače, odlična je s obzirom da je na mobitelu, ali ako mogu poboljšati performanse nje same u uvjetima slabijeg osvjetljenja sa drugačijim senzorom, onda samo nek mijenjaju

ali i da optimizacija kamere putem software-a i sličnog igra veliku ulogu sam svjestan, možeš ti imat neznam kako kvalitetan senzor na mobu za kameru, ako ga ne podupireš sa kvalitetnim optimizacijama i uređenjem software-a, pada ti sve u vodu

11 godina
matija656 kaže...
ocean77 kaže...

u smislu da bude bolja za slikanje u uvijetima slabog osvjetljenja

znam da kamera na 1+3 nije loša, dapače, odlična je s obzirom da je na mobitelu, ali ako mogu poboljšati performanse nje same u uvjetima slabijeg osvjetljenja sa drugačijim senzorom, onda samo nek mijenjaju

ali i da optimizacija kamere putem software-a i sličnog igra veliku ulogu sam svjestan, možeš ti imat neznam kako kvalitetan senzor na mobu za kameru, ako ga ne podupireš sa kvalitetnim optimizacijama i uređenjem software-a, pada ti sve u vodu

Kamera je i u nocnim uvjetima vrhunska, imas na ovom linku moje uzorke,a  dio njih je na full automatskim postavkama pa pogledaj kako recimo izgleda ISO 2500...fotke su direkt iz mobitela i bez ikakve obrade.

Mislim da si preoptimistican jer ocekivati nesto bolje od ovoga sa kamerom mobitela je nerealno.

Masa ljudi ceka neka cuda i zanosi se i odgadja kupnju misleci kako svaki sljedeci model donosi revoluciju...kao sto rekoh, dok fizicki ne povecaju senzor kamere barem 50% u odnosu na ovo sto imamo sada ocekuj priblizno slicne rezultate.

https://www.flickr.com/photos/91060809@N05/albums/72157675958463686

10 godina
neaktivan
OnePlus 3

Potvrdjeno, 3T dolazi 15.11

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
OnePlus 3

Pozdrav ekipa upravo sam presao sa iphone 6 na oneplus 3 fascinira me brzina uredaja jednostavno nemogu vjerovat da tako brzo moze biti, zanima me izdrzljivost baterije u nekom normalnom koristenju hoce li izdrati cijeli dan koristenja ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
rale1990 kaže...

Pozdrav ekipa upravo sam presao sa iphone 6 na oneplus 3 fascinira me brzina uredaja jednostavno nemogu vjerovat da tako brzo moze biti, zanima me izdrzljivost baterije u nekom normalnom koristenju hoce li izdrati cijeli dan koristenja ?

Bez problema će cijeli dan izdržati uz prosječno korištenje, a nerijetko kad ga manje koristim izdrži i dva puna dana. A uz ovo dash brzo punjenje, 15-20 min i opet si pola dana miran.

jaska jaska jaskaja
15 godina
rale1990 kaže...

izdržat će, ali to sve ovisi o tebi i koliko ćeš mobitel opterečivati, jer dal mob izdrži cijeli dan je dosta subjektivno od osobe do osobe

ali nećeš imati problema sa tim da ti izdrži cijeli dan, a i k tome dash punjenje puno pomogne ako negdje imaš pristup zidu na kratko 

13 godina
neaktivan
Ovi su poslali mail da su uređaj poslali, puse kao da kao i do 24 h treba da se vidi na trackingu, ali wtf kojem trackingu?
U mailu ga nema a ni na web stranici u accountu di sad stoji gore ona kamioncic i pise status shipped out.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
PC - stručnjak kaže...
Ovi su poslali mail da su uređaj poslali, puse kao da kao i do 24 h treba da se vidi na trackingu, ali wtf kojem trackingu?
U mailu ga nema a ni na web stranici u accountu di sad stoji gore ona kamioncic i pise status shipped out.

ako ne dobiješ ništa na mail u vezi trackinga, javi se njima na support sa brojem narudžbe i nek ti daju broj za tracking na taj način

dalje je kucanje tog broja u bilo koji globalni tracking site i to je to, kao recimo trackitonline.ru ili neke slične tome

13 godina
neaktivan
Dobio tracking, UPS-om ide, u HR je stigo, sto bi znacilo da bi onda Overseas u HR trebo dostavit.
Jer tak su mi inace isle stvari ups-om.
A DHL onda je hp express dostavio
14 godina
Ako OP3T bude imao IR blaster (universal remote), uzimam odmah. Šteta da je taj tako koristan feature tako malo zastupljen.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vjerovao ili ne, zbog toga sam naručio Xiaomi MI5 umjesto OP3
8 godina
neaktivan
OnePlus 3

Hvala na odgovoru ali taj dash charge je pun pogodak :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Evo stigo malo prije ;)
8 godina
neaktivan
OnePlus 3

eto i ja nakon iphone 3gs, galaxy 2 i 4, te lg g3 odlucio malo se nagraditi. narucio ga danas 10.11. sad kako sam procitao na postovima cekam e-mail sa tracking brojem i onda mogu vidjeti ocekivano vrijeme dolaska, procitao sam takoder da traje od 10-ak pa cak do 30-ak dana? naoruzati se strpljenjem 

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

koliko je trebalo od narudbe do dostave? 

13 godina
neaktivan
16.10. je narucen i placen, danas stigo. Eto 6 dana manje od punih mjesec dana.
Kak su ga poslali 2 dana je trebalo da dode UPS-om, tocnije doma mi ga Overseas dopeljo.
Sve u svemu podnosljivo cekanje.
8 godina
neaktivan

zanimljivo, samo 2 dana od posiljke, znaci treba cekati datum shipinga i za par dana stize 

14 godina
neaktivan
Kada bi se trebale znati specke t modela?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
E sad vi koji ga imate ima li kakav EQ sam OS u sebi ko na MIUI-u ili treba neki instalirat, ako da koji ;)
11 godina
OnePlus 3

I moj isto danas stigo.Narucen je bio 06.10. i danas je dosao i sad sljede slatke brige jos 2 tjedna sam u Frankfurtu a mob zjapi u Hr.Nikako da se ga docekam

tomas
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mcf kaže...
Kada bi se trebale znati specke t modela?

15.11. je službeno predstavljanje

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
8 godina
neaktivan
OnePlus 3

Ekipa kako funkcionira jamstvo jer nisam dobio nikakav papir s garancijom, kupljen je preko sluzbene stranice ?

0 0 hvala 0
15 godina
rale1990 kaže...

Ekipa kako funkcionira jamstvo jer nisam dobio nikakav papir s garancijom, kupljen je preko sluzbene stranice ?

ne treba ti nešto dodatno od onoga što si dobio / imaš na stranici pod podacima kad si kupio (broj narudžbe i sl)

tj putem tvog broja narudžbe oni moraju i imaju evidenciju o svim podacima uređaja, tako da ako ti se baš i nešto desi da moraš ostvarivati garanciju, jednostavno prilikom otvaranja ticketa napišeš koji ti je broj narudžbe, i onda oni preko tog broja imaju uvid u to dal garancija još vrijedi za uređaj ili ne

ja dok sam jedinicu kupio dobio sam samo račun i to je to, ništa više nije bilo sa njim u kutiji što se tiče papira

tako da si bez brige, ako se što desi sa mobitelom jednostavno otvroiš ticket i onda kad ti se jave riješiš pitanje garancije sa brojem narudžbe

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice