OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 404.004
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: OnePlus 3
PC - stručnjak kaže...
Koji spigen? Moze link?
Ja sam ovu i nillkin onu prozirnu za sad.
Pa cu isprobavat, ova sto je stigla djeluje bas kvalitetno izrađena, svaki otvor fino izrezan, budemo vidli druge

Spigen Neo Hybrid je najbolji, Rugged Armor mi je bio dobar dok nije stigao Neo Hybrid sad vidim da je ovaj duplo bolji.

Stigao mi je za 9 dana računajući vikend između. Kupio ovdje, dobiješ tracking number i ne platiš ni onih 5Kn u pošti.

11 godina
Spigen Ultra Hybrid Clear.
14 godina
OnePlus 3

Da li netko od ekipe koja još nije kupila mobitel, misli pričekati onaj "Chinese New Year Day" pa da ga pokuša uloviti po nešto nižoj cijeni ?

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
OnePlus 3

Jedna potpuno mracna fotka sa OP3.

https://flic.kr/p/NgSgFS

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

Koje kaljeno staklo je najbolje za OP3

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sickness kaže...

Da li netko od ekipe koja još nije kupila mobitel, misli pričekati onaj "Chinese New Year Day" pa da ga pokuša uloviti po nešto nižoj cijeni ?

Neke trgovine na aliju ga imaju na popustu za 11.11, ali koliko vidim sve su standardni shipping - dakle pdv+60kn.

Neki ce ga nuditi za $440 - link

Izgleda da ce ipak biti najpovoljnije sa opostorea.

17 godina
odjavljen
orke kaže...

Koje kaljeno staklo je najbolje za OP3

Osobno sam uzeo Orzly i super mi odgovara cak ispod maske ( isto Orzly ) ..iako treba malo namjestanja ali sve dobro radi . Ali vidjet cu i kakvo je Nillkin staklo u dogledno vrijeme . 

https://www.amazon.co.uk/OnePlus-Protectors-Pro-Fit-Tempered-Protector/dp/B01LWOYYYZ/ref=sr_1_1?s=telephone&ie=UTF8&qid=1478191040&sr=1-1&keywords=oneplus+3+tempered+glass

People who boast about their IQ are losers - Stephen Hawking
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2016 17:37 (unimatrix001).
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

Da Orzly ali V2 ne V1.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Orzly V2 sa Orzly Fusion case-savršeno odgovara.Nema podizanja stakla na rubovima, nema "rainbow" efekta, dot matrix se vidi jedino na suncu pod odredjenim kutem.
13 godina
neaktivan
Ovo je sad doslo do tog kruzica, to ce sad 8. Bit poslano ili?
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
11 godina
summus kaže...

Da Orzly ali V2 ne V1.

U cemu je razlika izmedju V1 i V2?

16 godina

Stigao danas( dan ranije nego me dhl obavijestio da će doći ) ... na prvu, ogroman ko sam vrag...a druge za sad nema...jer moram prvo importat podatke sa iphona pa ćemo onda dalje....

Imam kakav programčić da importam slike, sms i kontakte? Imam već neke na umu koje ću isprobat....

Neznam kako vama, ali ja nisam dobio račun uz mob, pa ću još danas ih kontaktirat da vidim di je zapelo...

Jos jedna stvar, ne mogu sat podesit, vremenska zona je ok, ali i dalje mi sat kasni nekoliko sati....

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
11 godina
Pa jel nije racun onaj mail koji dobijes kada kupis, ja sam si to isprintao i tamo pise sve, cijena, datum kupnje...

0 0 hvala 0
14 godina
ocean77 kaže...
summus kaže...

Da Orzly ali V2 ne V1.

U cemu je razlika izmedju V1 i V2?

V2 navodno nema onaj Rainbow efekt, ona mreža sa točkicama se ne vidi, bolje ljepilo, bolji rubovi, ... Al netko je ovdje napiso da je kupio tu V2 verziju i da nije primjetio razliku, e sad ...

16 godina
OnePlus 3

Ja i android nismo očito  na ti.

Imam problema sa dosta aplikacija koje ne mogu koristit.

Evo slike u prilogu za npr. scanner...

Za brdo njim mi traži dopuštenje, a nemam gdje što potvrdit.

Kako sam stavio tim redoslijedom mi se otvara....

Jel ima tko kakve ideje?

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OnePlus 3
Ako neko treba spigen rugged armor black neka se javi na PM

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kostolomac kaže...

Ja i android nismo očito  na ti.

Imam problema sa dosta aplikacija koje ne mogu koristit.

Evo slike u prilogu za npr. scanner...

Za brdo njim mi traži dopuštenje, a nemam gdje što potvrdit.

Kako sam stavio tim redoslijedom mi se otvara....

Jel ima tko kakve ideje?

to je neka glupost na androidu 6, slicno sam imao na xperia z3, pogasis sve sa zadnje slike, tako sam ja zaobilazio taj problem, ne znam jel ispravo ili ne, ali ja to sve pogasim, instaliram i dam dopustenje toj aplikaciji da je koristim i onda ponovo odobrim/upalim sve sto sam ugasio prethodno. 
Srecom sa ovim posljednim updateom na Android N developer preview, tih problema vise nemam. 
( pricam o xperia z3, moguce da je drugacije rjesenje za op3 )

16 godina

Tnx.  probao i funkcionira, bas blesavo

13 godina
neaktivan
Koliko vam je trebalo da vam mobitel dode od onog datuma "procijenjena odprema", meni je to sad ovog 8.
Pa reko kad da ga se nadam.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
10 godina
neaktivan
OnePlus 3

OnePlus 3 RAW foto

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

Kupio bih op3 , pa razmišljam o staklu i maskici. Od stakla je najbolji taj orzly v2, ? Da li on ide uz original karbon case ili spigen neo hibryd case ili nilkinov case?

0 0 hvala 0
14 godina
druzeta kaže...

Kupio bih op3 , pa razmišljam o staklu i maskici. Od stakla je najbolji taj orzly v2, ? Da li on ide uz original karbon case ili spigen neo hibryd case ili nilkinov case?

Ne ide. Sve moraš kupit zasebno.

15 godina
neaktivan

Ne, mislio sam da li se mogu navući ti bumperi ako je na telefonu već orzly.

16 godina
PC - stručnjak kaže...
Koliko vam je trebalo da vam mobitel dode od onog datuma "procijenjena odprema", meni je to sad ovog 8.
Pa reko kad da ga se nadam.

Naručio sam ga 30.09. stajalo je da će doći 07.11., DHL mi poslao obavijest da će mi 04.11. biti dostavljen, a došao je 03.11. :)

17 godina
neaktivan
OnePlus 3

Ja mislim za Op3, nema boljeg tempiranog stakla od službenog curved modela, barem što sam do sada gledao ove silne reviewe po netu.

i mislim se naručiti baš taj, samo skup, i sa poštarinom me mnogo izađe.

0 0 hvala 0
11 godina
robee1 kaže...

OnePlus 3 RAW foto

Bitno da nasim lokalnim recenzentima kamera na OP3 nije na razini Samsunga S7. 

Ja sam jako ugodno iznenadjen kamerom i stavio sam vec dosta svojih primjera koji nisu RAW vec obicni JPEG.

14 godina
druzeta kaže...

Ne, mislio sam da li se mogu navući ti bumperi ako je na telefonu već orzly.

Koliko sam do sada vidio na netu, ne bi trebalo biti problema.

10 godina
neaktivan
ocean77 kaže...
robee1 kaže...

OnePlus 3 RAW foto

Ja sam jako ugodno iznenadjen kamerom i stavio sam vec dosta svojih primjera koji nisu RAW vec obicni JPEG.

Samsung je kod nas nekakav pojam kvalitete i opcenito pandam iPhone-u te ga vecina ljudi dozivljava kao ekvivalent za usporedbu. Kada sam napisao kako S7 ima losu kameru a boje su nerealno zasicene, fokus hvata ono sto nije potrebno i da sam ga prodao nakon tri dana upotrebe i to ne samo zbog kamere vec niza problema (trzave animacije, snimanje videa koji nije spremljen, blokiranje fona kod obavljanja dvije radnje u isto vrijeme....), ljudi su me popljuvali. Kod nas je normalno ako ne ides kud i vecin da te odmah etiketiraju i izdvoje :)

Sto se tice OP3, fon je kompletan uredjaj za vecinu no ja bih vise volio da ima ips matricu umjesto amoleda.

16 godina
neaktivan
robee1 kaže...
ocean77 kaže...
robee1 kaže...

OnePlus 3 RAW foto

Samsung je kod nas nekakav pojam kvalitete i opcenito pandam iPhone-u te ga vecina ljudi dozivljava kao ekvivalent za usporedbu. Kada sam napisao kako S7 ima losu kameru a boje su nerealno zasicene, fokus hvata ono sto nije potrebno i da sam ga prodao nakon tri dana upotrebe i to ne samo zbog kamere vec niza problema (trzave animacije, snimanje videa koji nije spremljen, blokiranje fona kod obavljanja dvije radnje u isto vrijeme....), ljudi su me popljuvali. Kod nas je normalno ako ne ides kud i vecin da te odmah etiketiraju i izdvoje :)

Sto se tice OP3, fon je kompletan uredjaj za vecinu no ja bih vise volio da ima ips matricu umjesto amoleda.

Sta mislis da li bi se onda isplatilo preci na ovaj novi 3T sto se ceka da izadje, kazu da bi kamera trebala biti bolja, neki nagadjaju da bi IPS panel mogao biti koristen, a snapdragon 821 ce sigurno biti koristen. 

Ja odavno razmisljam o novom mobitelu, Xiaomi i Oneplus su mi najzanimljiviji, Oneplus nisam nikad drzao u ruci pa ne znam da li bi mi odgovarao tako velik uredjaj, velika je to promjena u odnosu na Xperiu Z3. 
Dok bi na Mi5 lagano mogao preci. 

10 godina
neaktivan
OnePlus 3

Koji fon kupiti je osobni izbor posto nismo svi isti niti imamo isti nacin upotrebe. Osobno mislim sto se androida tice da jedino valja gledati Op3, Htc10 i Google. Hoce li novi Op biti isplativ, tesko, nesto bolji proc (kao da trenutni nije dobar) i jos poneka sitnica nece opravdati vecu cijenu. Bitna razlika bi bila ako bi stavili ips no ne vjerujem posto vecina preferira amoled.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice