Nokia 5800 XM Pomoc

poruka: 249
|
čitano: 63.475
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Nokia 5800 XM Pomoc
logic kaže...
DommY kaže...

jos help

daj nemogu vjerovat izgubit cu zivce!!

kako da stavim pjesme na mob???? stavim ih nekamo i nez di idu omggg

EDIT: btw updateo sam software, trajalo je 3-7 minuta sad mi je v31!!

Polako ne gubi zivce. U principu je jednostavno. Mozes copy paste  u music folder na kartici koja se pojavi kad prikopcas mob na win. Pojavi se u win exploreru ili izvadis karticu pa je stavis u citac pa iskopiras ili desni klik na pjesmu pa send to pa izaberes mob samo sto se onda pojavi kao poruka pa moras rucno ih snimati. Najjednostavnije je prikopcas mob i copy paste. Mala napomena da kad otvoris player moras ici u opcije pa update ili tako nesto. Vidjeces kad otvoris. I onda ce ti se pjesme pojaviti u spisku. Podesi prije toga ID tagove da se ne napravi haos na mobu. Haos u smislu da imas nekoliko pjesama sa istim nazivom pa ne znas vise sta je sta.

jao slabo te kuzim :SS

sta je to ID tagove??

Koja je razlika izmedu ludnice i skole? - Broj Telefona
16 godina
protjeran
DommY kaže...

moze meni neko odg kako da si stavim pjesmu na mob??

Odgovorio sam ti...

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
17 godina
neaktivan

To su informacije zaoisane u samim pjesmama (laicki receno) po kojem player zna ko je izvodjac, naziv pjesme, godiste, zanr i sl. Nokia 5800 na osnovu tih informacja sortira pjesme po folderima i albumima. Inace ti trpa sve na kamaru pa ako imas dosta muzke nastane haos.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2009 16:19 (logic).
16 godina
logic kaže...

To su informacije zaoisane u samim pjesmama (laicki receno) po kojem player zna ko je izvodjac, naziv pjesme, godiste, zanr i sl. Nokia 5800 na osnovu tih informacja sortira pjesme po folderima i albumima. Inace ti trpa sve na kamaru pa ako imas dosta muzke nastane haos.

da kako da to podesim?

16 godina
protjeran
DommY kaže...
logic kaže...

da kako da to podesim?

Desni klik u windowsima na pjesmu, odabereš tab details i tamo sve ima

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
17 godina
neaktivan

Ili neki specijalizovani program kod kojeg mozes recimo podesiti nazive izvodjaca za sve pjesme odjednom i koji moze povuci informacije sa neta ako je neki originalni albuma  ne neka komilacija koju si ti ili neko drugi pravio.

16 godina
APazinjan kaže...
DommY kaže...
logic kaže...

da kako da to podesim?

Desni klik u windowsima na pjesmu, odabereš tab details i tamo sve ima

i sta cu s tim..nema tab detalji -.- komp mi je po hrv

16 godina
logic kaže...

Ili neki specijalizovani program kod kojeg mozes recimo podesiti nazive izvodjaca za sve pjesme odjednom i koji moze povuci informacije sa neta ako je neki originalni albuma  ne neka komilacija koju si ti ili neko drugi pravio.

pjesme sam skinua sa Utuba

17 godina
neaktivan

Muzika ili video?

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Kaoi i obicno iphoneovac izbjegava odgovr kad ga konkretno pitas. Druze jel moze ili ne?

To tako radi na svakom drugom mobu osim iphoneu a evo ti i linkk pa objasni covjeku kako to moze jednostavnije.

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/iphone-korisnici-ludi/41267.aspx?page=1&jumpto=669429&sort=asc&view=flat

iphoneovac izbjegava odgovor jer mu ti ne dozvoljavas da ti odgovri ;)

sta mislis da ja tebe pitam,kako nokia 5800 salje poruke,ali da ne ides na send!?

pitas ga nesto i kazes da iphone to ne moze,a iphone to moze,sta te briga jel sa jailbreakom ili bez?

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
logic kaže...

Kaoi i obicno iphoneovac izbjegava odgovr kad ga konkretno pitas. Druze jel moze ili ne?

To tako radi na svakom drugom mobu osim iphoneu a evo ti i linkk pa objasni covjeku kako to moze jednostavnije.

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/iphone-korisnici-ludi/41267.aspx?page=1&jumpto=669429&sort=asc&view=flat

iphoneovac izbjegava odgovor jer mu ti ne dozvoljavas da ti odgovri ;)

sta mislis da ja tebe pitam,kako nokia 5800 salje poruke,ali da ne ides na send!?

pitas ga nesto i kazes da iphone to ne moze,a iphone to moze,sta te briga jel sa jailbreakom ili bez?

Sta nije jasno ako ga pitam jel moze copy paste ili ne. AKo je to tesko pitanje onda ja ne znam sta da ga pitam. Jbg mogu ja izbusiti rupu i koristiti 5800 kao kladivo ili mindjusu. Jel to funkcija mobitela?

16 godina
logic kaže...

Muzika ili video?

u MP3 sam convertirao il kako vec

EDIT: pjesme su se pojavile na mobu al mi je sve pobrkano!

jel mogu stavit pjesme od npr linkin parka  u jedan folder a pjesme od metalice u drugi folder da bude sve ljepo i uredno??

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2009 16:40 (DommY).
17 godina
DommY kaže...
logic kaže...

Muzika ili video?

jel mogu stavit pjesme od npr linkin parka  u jedan folder a pjesme od metalice u drugi folder da bude sve ljepo i uredno??

offtopic:decko kolko ti imas godina?

16 godina
protjeran
DommY kaže...
logic kaže...

Muzika ili video?

Ti to možeš napraviti na wondowsima i tako foldere prebaciti na memory stick ali će ti opet u music playeru biti sve na jednom mjestu kada izabereš Sve pjesme. Ali možeš napraviti novi popis, nazoveš ga npr. Linkin Park i tamo sa mobom dodaš sve njihove pjesme koje imaš... Pos sve pjesme će ti i dalje sve biti na hrpi ali jednostavno napraviš par popisa i preko toga pregledavaš/slušaš...

17 godina
neaktivan

Mozes ako podesis ID tagove a nokia ce ti automatski to onda razvrstati u foldere. Upravo to ti i pricam.

16 godina
z1k4 kaže...
DommY kaže...
logic kaže...

Muzika ili video?

14.5 i sta sad?

16 godina
logic kaže...

Mozes ako podesis ID tagove a nokia ce ti automatski to onda razvrstati u foldere. Upravo to ti i pricam.

kad neznam podesit id tagove!!!!!!

16 godina
APazinjan kaže...
DommY kaže...
logic kaže...

Muzika ili video?

Ti to možeš napraviti na wondowsima i tako foldere prebaciti na memory stick ali će ti opet u music playeru biti sve na jednom mjestu kada izabereš Sve pjesme. Ali možeš napraviti novi popis, nazoveš ga npr. Linkin Park i tamo sa mobom dodaš sve njihove pjesme koje imaš... Pos sve pjesme će ti i dalje sve biti na hrpi ali jednostavno napraviš par popisa i preko toga pregledavaš/slušaš...

eto to je najbolj, hvala!!

17 godina
neaktivan

http://ahyco.ffri.hr/seminari2005/MP3/obrada/id3_tagovi.htm

Nema veze sto imas 14,5 godina. Bvitno je da imas volje uciti. Ko god ima volje uciti ja cu mu pomoci samo nemam voje pomoci gotovanima koji samo cekaju da im neko drugi rijesi problem. Evo ti link gdje ti je to malo bolje objasnjenjo p auci. AKo zapne javi se opet pa cemo ici dalje.

17 godina
neaktivan
DommY kaže...
APazinjan kaže...
DommY kaže...
logic kaže...

Muzika ili video?

eto to je najbolj, hvala!!

Nioje najbolje jer je to polurjesenje.

16 godina
logic kaže...

http://ahyco.ffri.hr/seminari2005/MP3/obrada/id3_tagovi.htm

Nema veze sto imas 14,5 godina. Bvitno je da imas volje uciti. Ko god ima volje uciti ja cu mu pomoci samo nemam voje pomoci gotovanima koji samo cekaju da im neko drugi rijesi problem. Evo ti link gdje ti je to malo bolje objasnjenjo p auci. AKo zapne javi se opet pa cemo ici dalje.

hvala ti puno, cijenim takve ljude!!

16 godina

zasad mi je ok, al proucit cu ja onaj link i id-ovima !!

17 godina
neaktivan
DommY kaže...

zasad mi je ok, al proucit cu ja onaj link i id-ovima !!

A reci cu ti zasto niej najbolje. Prvo moras to rucno raditi a drugo ako prebacis tu muziku u bilo koji drugi uredjaj imace isti problem. Ovako kad na kompu to jednom podesis to si uradio za sva vremenea za tu pjesmu. Isto ti posla a ovako je to trajno.

17 godina
DommY kaže...
z1k4 kaže...
DommY kaže...
logic kaže...

Muzika ili video?

14.5 i sta sad?

bas nista, jako si nesposoban za svoje godine, mislim uz malo truda si mogao nac upute o koristenju svog mobitela, AKO ih nisi i dobio uz mob kad si ga kupio...covjece pa ti nista ne znas sam napravit, svaki korak ti se mora nacrtat

17 godina
neaktivan

Nemoj ako ostro. Sta si ti znao sa 14,5? Bitno je da momak ima volje da uci. Ja sam ciao upustvo za 5800 i tamo skoro nista ne pise od ID tagovima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2009 17:02 (logic).
17 godina
logic kaže...

Nemoj ako ostro. Sta si ti znao sa 14,5? Bitno je da momak ima volje da uci. Ja sam ciao upustvo za 5800 i tamo skoro nista ne pise od ID tagovima.

ne kritiziram njegovo znanje nego sposobnost googlanja koje mu ocito nije jaca strana, a sto bi svakako trebao unaprijedit tako da ne ispituje stvari koje su vec na stotinama drugih stranica napisane,,,svatko tko ima neki problem prvo bi trebao malo sam potrazit rjesenje za njega (a naso bi ga u 5 min jer je mob vrlo popularan i tema o njemu ima pregrst) prije nego ide pitat negdje, ne mislis li?

no hard feelings, jednostavno se povodim za onom starom pricom o ribaru koji je radije naucio djecaka pecati nego da mu jednostavno da ribu; googlanje ili bilo kakvo drugo trazenje dostupnih informacija je nesto sto ce mu trebat cijeli zivot

17 godina
Nokia 5800 XM Pomoc

ID tagovi?Neodlučan

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2009 17:14 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
logic kaže...

ne ne pise u uputama, bar kolko sam aj cito!!

17 godina
DommY kaže...

moze meni neko odg kako da si stavim pjesmu na mob??

my computer -> otvoriš od nokiu(nacrtana je xm5800 velika ikona, kada se spoji preko pc suite. WIN 7) -> otvoriš mem. karticu (cca 7,5GB) -> odeš pod sound -> tu kopiraš muziku.

Iskopčaš mob, upališ music player i neka svira.

A možeš i spojit preko masovna pohrana onda ti se pokaže kao kad spojiš usb stick ikonica u my computer i onda to otvoriš naravno -> sound-> kopiraš...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
neaktivan

Ne pratis. Prebacio je al mu je sva muzika u jednom folderu na mobu a on bi htio po folderima kao na kompu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice