Nokia 5800 XM Pomoc

poruka: 249
|
čitano: 62.879
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Nokia 5800 XM Pomoc
U defaultnom playeru ne možeš. Ali imaš jako dobar player koji ti sam skine lyricse. Zove se TTPod. Možeš ga skinut ovdje: gallery.mobile9.com/f/1005096/
Da bi radio trebaš još instalirat ovo: gallery.mobile9.com/f/1005103/
Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
neaktivan
Hvala puno! idem to probati!
17 godina
neaktivan

Proba sam instalirat ovaj player i javlja mi grešku "Nije moguća instalacija zaštićenog programa iz nepouzdanog izvora", zna li neko na šta se ova greška odnosi, tribam li signat aplikaciju ili je nešto drugo ?

I see banned people.
16 godina

Da, trebaš signat..

Zaboravio sam napomenuti..

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
neaktivan

Signa sam i instalacija je prošla OK ali ovaj Patch nikako ne mogu instalirat, znaš li u čemu je problem, javlja mi grešku"Pristup traženom programu je odbijen" ?

I see banned people.
16 godina

Jesi prvo instalirao TTPod ili patch? Ako ti se aplikacija hoće pokrenut bez patch-a, ne moraš ga niti instalirat..

17 godina
neaktivan

Prvo sam instalira TTPod i neće se pokrenit, a Patch ne mogu instalirat

I see banned people.
16 godina

Jesi potpisao patch?

17 godina
neaktivan
Jesam
I see banned people.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice