MEIZU M2 Note

poruka: 1.882
|
čitano: 365.477
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: MEIZU M2 Note
Samo uključi "clear data" i piči :)
13 godina
MEIZU M2 Note

Meni 5.1.7.0A radi savršeno (napokon notifikacije dolaze instant) pa mi se ne da sad sve brisati i stavljati 5.1.8.0A. Ako stvarno bude neke velike razlike javite :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Nemaš kaj brisati, o čemu pričaš
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Pozdrav,
nedavno sam nabavila Meizu M2 note i zanima me nekoliko stvari:
- je nužno rootati uređaj kako bi se stavio novi flyme sustav?

- je li netko imao problem sa youtubeom (ne prikazuje mi uopce "preporucene" video zapise, izbacuje me van, bloikra...) i sa zaključavanjem zaslona (uđem u opciju i baci me nazad na početni zaslon, isto se desi kad kliknem i na zaključavanje pojedinih aplikacija)?
- čitala sam stare postove i naisla na polemike oko toga imaju li rootani uređaji garanciju, je li to na kraju razriješeno ili dano na milost i nemilost pojedinih servisa?
Unaprijed puno hvala :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2016 2:20 (LittleStorm).

0 0 hvala 0
9 godina
Ne moraš nužno rootati, ali i ako rootaš preko Flyme account-a ne gubiš jamsvo.
9 godina
neaktivan

Biste li mi mogli priložiti neki video kako da to napravim, jer ja sam probala ovako
https://www.youtube.com/watch?time_continue=59&v=rVnHaM5XI1Q
i kada dođem do dijela da treba stisnuti zip file, moj mobitel to ne prepoznaje kao update, već mi daje kao opciju da raspakiram datoteku.
Otišla sam prije toga i na "celar data" kako pise u uputama, ali nije imalo utjecaja na navedeni problem :(

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2016 9:18 (LittleStorm).
9 godina
Za početak napravi factory reset, a onda skini:
https://downloads.meizufans.eu/?dir=m2note/firmware/stable/5.1.8.0/a
9 godina
neaktivan

to je uredu stavljati na mob s obzirom da nije skinuto sa službene stranice?

Evo probala sam, isti problem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2016 10:40 (LittleStorm).
13 godina
neaktivan
evo nakon dva tjedna korištenja m2 note-a i flyme os-a,kako bi ljudi rekli “ljubav na prvi pogled”...odlicno sve radi kako treba,neznam ljudi se žale za notifikacije,sve uredno radi i dolazi ...messenger,whatsup,viber i ostale app...verzija softwarea je 5.1.6.0g i radi sve kao podmazano....jedina mana cijelog sustava mi je to sto nemozes ton zvona i notifikacija promijenit na pocetnom zaslonu sa volume up i down tipkama...

Eto moje iskustvo s m2 note ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
LittleStorm danas 10:32
to je uredu stavljati na mob s obzirom da nije skinuto sa službene stranice?

Evo probala sam, isti problem.

U redu je, btw. kako si tako brzo to sve uspjela napraviti ?
9 godina
neaktivan

Tvornički resetiran je jos od jucer (nista na njemu nije dirano), a kad sam stavila zip. file koji ste mi rekli, dogodila se ista stvar, evo upravo ovako:

9 godina
Probaj iz recovery-moda
13 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

moze li se na m2 note instalirati stock android?

0 0 hvala 0
9 godina
Ne može, ima zaključan bootloader.
9 godina
neaktivan

Samo sam se željela zahvaliti na pomoći, ali za mene koja se ne razumijem u softver i ne preferiram se s njime zezati ovo je jednostavno previse, pogotovo kada uzmem u obzir da je uređaj nov.

14 godina
Gogo222 kaže...
Ne moraš nužno rootati, ali i ako rootaš preko Flyme account-a ne gubiš jamsvo.

Gubiš ako ga neznaš unbrickati, ukoliko nešto shebeš tokom flasha.

I ako pobrišeš system app, piše sve u root pravilima.

Meizu ne odgovara za ništa krivo što uradiš.

Koristi li tko google maps?

Prije mi je radio ok, na nekoj beta verziji i starijoj verziji aplikacije.

Sad mi pronađe lokaciju za sekundu kao i prije ali kada odaberem rutu neće da locka GPS.

root
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2016 8:39 (zoharbizo).
9 godina
Meni radi savršeno.
14 godina
MEIZU M2 Note

Littlestorm, ako rootaš, ideš u settings-security i root permission. ako nemaš acc onda se regaš i nakon toga ti u tom meniu ponudi root.

Ako stavljaš update, koliko vidim zip file je unutra, ugasi mob, istovremeno pritisni tipke on/off i volume + i kad zavibrira pusti. Tada ako želiš čekiraš clean data i upgrade ili samo upgrade, potvrdiš i čekaš cca 5 min. Ima takvih videa na yt.

Nakon svakog update-a moraš ponoviti root.

PROTIV
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2016 14:06 (turista).

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Mobitel mi se ponaša kao da stalno stiscem return button kada uđem u neku aplikaciju. Ne bude tako svaki put, ali često u zadnja dva dana..

0 0 hvala 0
13 godina
turista kaže...

Littlestorm, ako rootaš, ideš u settings-security i root permission. ako nemaš acc onda se regaš i nakon toga ti u tom meniu ponudi root.

Ako stavljaš update, koliko vidim zip file je unutra, ugasi mob, istovremeno pritisni tipke on/off i volume + i kad zavibrira pusti. Tada ako želiš čekiraš clean data i upgrade ili samo upgrade, potvrdiš i čekaš cca 5 min. Ima takvih videa na yt.

Nakon svakog update-a moraš ponoviti root.

Neće joj to radit jer vrlo vjerovatno ima kinesku verziju a pokušava stavit internacionalnu,ili obrnuto.

12 godina
MEIZU M2 Note

Izašla je nova beta 5.6.8.2, da li je netko instalirao, ima li promjena kakvih, jel ok sve?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Instalirao sam, ali nekih promjena nisam primjetio , osim da mi je trebalo dugo da se prijavim na Trgovina play
9 godina
Poslije 5.6.7.19 više ne stavljam bete.
9 godina
neaktivan
Ne instalirajte novu beta verziji, opet problemi sa Trgovina play-em ( pogreška RH-01)

0 0 hvala 0
13 godina
MEIZU M2 Note

Meni je prije par min na mom mini 4.5.5I verziji iskočio prozorčić da li želim nadogradit na tu neku 5neštoG verziju,pošto nisam doma odbio sam ,i sad nemogu skužit kako se vratiti na to pošto ova nema onu plavu ikonicu za nadogradnju,itko ima kakvu ideju?

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 13:27 (evang).

0 0 hvala 0
9 godina
Ima, nadogradi ručno, šta se opterećuješ ikonama.
9 godina

Ja sam nakon m2 note, pa m3 note prešao na mi max, pa ako nekoga zanimaju razlike mogu ukratko odgovoriti na pm. Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2016 10:54 (Z004).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Je l zna netko gdje mogu u Hrvatskoj poslati mobitel na servis ako je kupljen preko Banggooda?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Je l zna netko gdje mogu u Hrvatskoj poslati mobitel na servis ako je kupljen preko Banggooda?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice