- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni 5.1.7.0A radi savršeno (napokon notifikacije dolaze instant) pa mi se ne da sad sve brisati i stavljati 5.1.8.0A. Ako stvarno bude neke velike razlike javite :)
Pozdrav,
nedavno sam nabavila Meizu M2 note i zanima me nekoliko stvari:
- je nužno rootati uređaj kako bi se stavio novi flyme sustav?
- je li netko imao problem sa youtubeom (ne prikazuje mi uopce "preporucene" video zapise, izbacuje me van, bloikra...) i sa zaključavanjem zaslona (uđem u opciju i baci me nazad na početni zaslon, isto se desi kad kliknem i na zaključavanje pojedinih aplikacija)?
- čitala sam stare postove i naisla na polemike oko toga imaju li rootani uređaji garanciju, je li to na kraju razriješeno ili dano na milost i nemilost pojedinih servisa?
Unaprijed puno hvala :)
Biste li mi mogli priložiti neki video kako da to napravim, jer ja sam probala ovako
https://www.youtube.com/watch?time_continue=59&v=rVnHaM5XI1Q
i kada dođem do dijela da treba stisnuti zip file, moj mobitel to ne prepoznaje kao update, već mi daje kao opciju da raspakiram datoteku.
Otišla sam prije toga i na "celar data" kako pise u uputama, ali nije imalo utjecaja na navedeni problem :(
https://downloads.meizufans.eu/?dir=m2note/firmware/stable/5.1.8.0/a
to je uredu stavljati na mob s obzirom da nije skinuto sa službene stranice?
Evo probala sam, isti problem.
Eto moje iskustvo s m2 note ;)
to je uredu stavljati na mob s obzirom da nije skinuto sa službene stranice?
Evo probala sam, isti problem.
U redu je, btw. kako si tako brzo to sve uspjela napraviti ?
moze li se na m2 note instalirati stock android?
Samo sam se željela zahvaliti na pomoći, ali za mene koja se ne razumijem u softver i ne preferiram se s njime zezati ovo je jednostavno previse, pogotovo kada uzmem u obzir da je uređaj nov.
Gubiš ako ga neznaš unbrickati, ukoliko nešto shebeš tokom flasha.
I ako pobrišeš system app, piše sve u root pravilima.
Meizu ne odgovara za ništa krivo što uradiš.
Koristi li tko google maps?
Prije mi je radio ok, na nekoj beta verziji i starijoj verziji aplikacije.
Sad mi pronađe lokaciju za sekundu kao i prije ali kada odaberem rutu neće da locka GPS.
Littlestorm, ako rootaš, ideš u settings-security i root permission. ako nemaš acc onda se regaš i nakon toga ti u tom meniu ponudi root.
Ako stavljaš update, koliko vidim zip file je unutra, ugasi mob, istovremeno pritisni tipke on/off i volume + i kad zavibrira pusti. Tada ako želiš čekiraš clean data i upgrade ili samo upgrade, potvrdiš i čekaš cca 5 min. Ima takvih videa na yt.
Nakon svakog update-a moraš ponoviti root.
Littlestorm, ako rootaš, ideš u settings-security i root permission. ako nemaš acc onda se regaš i nakon toga ti u tom meniu ponudi root.
Ako stavljaš update, koliko vidim zip file je unutra, ugasi mob, istovremeno pritisni tipke on/off i volume + i kad zavibrira pusti. Tada ako želiš čekiraš clean data i upgrade ili samo upgrade, potvrdiš i čekaš cca 5 min. Ima takvih videa na yt.
Nakon svakog update-a moraš ponoviti root.
Neće joj to radit jer vrlo vjerovatno ima kinesku verziju a pokušava stavit internacionalnu,ili obrnuto.
Izašla je nova beta 5.6.8.2, da li je netko instalirao, ima li promjena kakvih, jel ok sve?
Meni je prije par min na mom mini 4.5.5I verziji iskočio prozorčić da li želim nadogradit na tu neku 5neštoG verziju,pošto nisam doma odbio sam ,i sad nemogu skužit kako se vratiti na to pošto ova nema onu plavu ikonicu za nadogradnju,itko ima kakvu ideju?
Ja sam nakon m2 note, pa m3 note prešao na mi max, pa ako nekoga zanimaju razlike mogu ukratko odgovoriti na pm. Pozdrav