- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Root radi :)
Dal netko od vas primjećuje probleme sa sinkronizacijom google apps-a u zadnje vrijeme?
..gmail ,kontakti itd...pogledam navece u 21:4 zadnje sinkronizirano ujutro u 10:15 kako je to moguce?!
kako stojimo s androidom 6, hoce li ga biti za m2 note?
ako ne, prodajem ga i prelazim na xiaomi. imam osjećaj da meizu zajednica stagnira, forumi su malte mrtvi...

ako ne, prodajem ga i prelazim na xiaomi. imam osjećaj da meizu zajednica stagnira, forumi su malte mrtvi...
Turista na kojem si rom-u? 5.1.6.0g ili 5.1.8.0g
5.1.8.0A
Evo ja prodao M2 note ( btw odlično je radio) i stiže mi Xiaomi Mi 4c prošlogidišnji flagship sa SD 808. Prava bonbona od smartphone-a. Xda zajednica je krcata custom romovima.
Društvo bilo mi je drago na M2 note grupi.

Istina, ali pazi, ja sam odustao radi kamere, osrednjeg displaya

Nije.
Ja sam za kcer uzeo Meizu M2 Mini, prodao sam Galaxy S7 i sada cekam Oneplus 3 i koristim privremeno Meizu dok ne dodje OP3...znaci presaltavanje sa Galaxy S7 na Meizu sam mislio da ce biti "bolno" kad ono iznenadjenje...mob je daleko bolji od onoga sto sam ocekivao...solidan ekran, OK kamera, odlican dizajn i odlicna izrada, a jedino je osjetno sporiji, ali ne toliko da bi bilo iritirajuce...uglavnom ugodno iznenadjen.
Jos nesto...baterija me isto ugodno iznenadila...znaci moje neko relativno umjereno koristenje (prosjek mi je oko 2 sata SOT dnevno) rezultira da mi je baterija navecer na oko 40 % sto je odlicno...jedino je mana sto se dosta sporo puni.
Prebacio se sa 5.1.8.0A na G verziju, 1,75GB više prostora nakon instalacije G roma, čak je i nešto brži, za batku ćemo vidjeti.
Na svom A romu uđeš u postavke, security i omogućiš root, dakle rootaš ga.
Skineš sh file za svoj model, M2 Note na ovom linku.
Spojiš mob i kopiraš sh file u memoriju mobitela, van svih foldera.
Skineš terminal emulator.
Ukucaš "su" u terminal emulatoru za superuser pristup.
Nakon toga ide "sh /storage/emulated/0/chid.sh".
Naredbe pišeš bez ovih shranja na kraju i početku, bez dvije crtice, dakle samo tamni dio.
Onda ti se mob resetira, upali i to je to.
Skineš G zip i install.