LG G3 restartuje se

poruka: 1
|
čitano: 1.601
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
LG G3 restartuje se

Pozdrav, kupio sam skoro LG G3 polovan i sve je super bilo. Poceo sam da trazim nacin da ga rootam u pitanju je LG G3 verzion 985 6.0 android 3gb rama

I skidao sam neke apk fajlove(programe) i nisam uspio rottati jer nije moguce sa mojom 48A verzijom, mora se raditi nesto drugo za sto nisam imao volje, i tu mi se prvi put restartovao i non stop poceo je da se restartuje, znaci dodje do LG logo i stoji tu i samo se restartuje.. I izvadim bateriju vratim i upali se, i nakon nesto kraceg vremena opet, i ja vratim na fabricko, sve uredno bilo i danas dodjem kuci, odem na play store da skinem neku igricu i restartuje se u pola skidanja, i nece da se upali nikako stalno restart.. ocistim pinove na bateriji malo, cupam beteriju nista.. Stavim na punjac i upali se, kontam sve okej ce biti i vratim na fabricko opet i restartuje se dok sam podesavao ono osnovno jezik itd, ostavim na punjacu dok se to radilo sve i radio, iskopcam, odem skinuti potrebne app ugasi se?? Nez da li je do baterije jer kadje na punjacu navodno upali se e sad da li odjednom moze da mi se to desi tako sa baterijom ili je softver nesto pokvaren? Ili je ipak hardver, sta bi moglo biti ako mogu savjeti stvarno bi mi pomoglo? 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice