"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.514.776
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Na brzaka sto sam proletio po netu, nemaju bas pozitivnu reputaciju tako da.. 

evo provjerene:

banggood

1949

cooliecool

to2c

minideal

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 22:35 (MarioVk).
12 godina
neaktivan
Trickydi kaže...

@kekec01, morachu da pisem na angliski za da se razbiramo.

I wanted to know from which site you bought the phone, and, for what price.

Thanks in advance.    :)

Pa što ne kažeš da si iz Makedonije {#}. Kupio sam ga na stranici Pandawill i platio na akciji 142,99$.

I bought it on Pandawill website and payed it 142,99$ on discount. {#}  {#} {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 0:07 (XXX-Man).
13 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pozdrav,

Ako bi ste mogli odvojiti par minuta svoga vremena i reci mi kojo bi ste vi od ova 2 telefona izabrali:

Elephone p9
Cubot x6

Hvala

18 Elephone p9
5 Cubot x6
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 13:24 (Arena).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Poštovanje forumaši, ja bi zamolio za malo pomoći. Za koji dan bi mi trebao stići iOcean X7 HD a pošto se prvi put srećem sa androidom molio bi cjenjene forumaše ako bi mi mogli poslati koji link dobrih stranica u svezi androida , napomenuo bi da koristim iphone 4 koji sam jailbreko, pa ako tako što ima i za ovaj mob , tj koliko sam shvatio da je rotanje ekvivalent jailbreaku drugim riječima otključavanje tvorničkih postavka pa ako ima neka dobra stranica molio bi link da me spasi googlanja po netu . I da li je rotanje određeno za određeni mobitel npr postavke . za iOcean posebno a za ZOOPO posebno ili je jedinstveno za androide .Unaprijed hvala 

0 0 hvala 0
17 godina

Sve MTK6582 (pa i Iocean x7 HD) može rootati kineska aplikacija Shuame. Postoje još neke aplikacije ali meni je ova provjerena

1.Download the program Shuame (have the link on website)

2.Install and when pop up the splash screen with 2 buttons (chinese) click on the white.

3.After that , and the phone conected to USB, click on top on ROOT button, and wait.

4.This will run and take a few minutes, the phone will reboot one or more time. (For me on second reboot, ask for pin code (sim card) after i put the pin they finish)

5.After that will appear a pop up that say is rooted.

6.Then you can check the app Kinguser on your phone, and its done

Install SuperSU and uninstall Kinguser if you want to.

http://tugagadgets.wordpress.com/2014/01/09/how-to-root-inew-v3/

Tako sam rootao inew v3.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
11 godina
neaktivan

zopo zp980, sve je super osim katastrofalno lošeg wifi prijema. u blizini routera ok, ali soba dalje ne radi youtube uopće. jel ima tko da je to kako rješio osim nekim otvaranjem ili kakvim fizičkim radnjama?

0 0 hvala 1
14 godina
Ag008 kaže...

Sve MTK6582 (pa i Iocean x7 HD) može rootati kineska aplikacija Shuame. Postoje još neke aplikacije ali meni je ova provjerena

Također ovo je i za MTK6589 i MTK6592 {#}

14 godina

Evo, konačno je stigao.
Nakon 17 dana u Hrvatsku i onda odmah u roku 3 dana kod mene.
BEZ PDV-a! 

A evo, već je i spremna prva verzija recenzije.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kekec01 kaže...

Pa što ne kažeš da si iz Makedonije {#}. Kupio sam ga na stranici Pandawill i platio na akciji 142,99$.

I bought it on Pand{#}awill website and payed it 142,99$ on discount.  

Hvala brate.

Thanks brother. {#}

Danke bruder.    {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 0:07 (XXX-Man).
12 godina
neaktivan

najbilji kinez do 1500?

0 0 hvala 0
13 godina

Ukoliko ima zainteresiranih za kupnju Xiaomia MI3, WCDMA verzija, iz Italije, stranica xiaomishop.it, cijena mu je 353€ + 15€ postarine, ja cu sebi narucivati kroz nekih 10 dana, salje se DHL-om, kod nas je za par dana.. 

Stranica također nudi EU garanciju od 2 godine, i jutros su mi odgovorili na mail da ako bih narucio 2+ komada mozda mi i neki popust daju, pa eto ako zainteresiranih ima koji bi podjelili postarinu neka mi se jave na pp.. 

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Ag008 kaže...

1.Download the program Shuame (have the link on website)

2.Install and when pop up the splash screen with 2 buttons (chinese) click on the white.

3.After that , and the phone conected to USB, click on top on ROOT button, and wait.

4.This will run and take a few minutes, the phone will reboot one or more time. (For me on second reboot, ask for pin code (sim card) after i put the pin they finish)

5.After that will appear a pop up that say is rooted.

6.Then you can check the app Kinguser on your phone, and its done

Install SuperSU and uninstall Kinguser if you want to.

http://tugagadgets.wordpress.com/2014/01/09/how-to-root-inew-v3/

Tako sam rootao inew v3.

Framaroot i onaj treci po redu exploit :P

11 godina
neaktivan

Zelio sam da kupim neki od telefona sa 8 procesora a da je dobar. U uzi izbor je usao Zopo 998, THL T100s il T11, IOcean X7s. Zopo bih sad izbacio jer kako sam vidio na jednom klipu BAS je ogorman prema Smasung S4, sto hocu reci da telefon mi ne odgovara sa 5,5 incha jer je bas velik. Tako da ostaje THL i IOcean X7s. Pa bih volio da cujem Vase misljenje i da li je neko probao ova dva telefona? Naravno ako imate jos neki preporucite.

IOcean X7s mi se svida jer ima bateriju od 3000 i mozda je ljepsi od THL. Al ni jedan od ova dva telefona nisam imao pa Vas molim za vasu preporuku i misljenje.

Unapred veeeoma zhvalan :)  

P.S. Najvise bih volio Mi3 ali je preskup :D

kiki
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2014 13:02 (wave90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Od ovih jedino Iocean ima frekvenciju 900mhz na 3g. Ja bih ipak jos malo proguglao i nasao neki sa gorilla glass ali da ima i 3g frekvenciju od 900mhz. Jucer mi ispao mob sa manje od 50 cm ravno na ekran na cestu i napukao je, dok se sa gorilla glass to sigurno nebi dogodilo. Tak da bih ipak vise dao prednost gorrila glassu nego 3g frekvenciji. Od ovih bih uzeo thl t100s.  Evo jedan koji bi mozda bio dobarhttp://www.zopomobilestore.lv/zopo-mobile/zopo-zp980-plus/zopo-zp980-plus-smartphone-mtk6592-octa-core-5-0-inch-fhd-screen-16gb-14-0mp-camera-white-blue

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2014 14:54 (Patrick_cro).
11 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Od ovih jedino Iocean ima frekvenciju 900mhz na 3g. Ja bih ipak jos malo proguglao i nasao neki sa gorilla glass ali da ima i 3g frekvenciju od 900mhz. Jucer mi ispao mob sa manje od 50 cm ravno na ekran na cestu i napukao je, dok se sa gorilla glass to sigurno nebi dogodilo. Tak da bih ipak vise dao prednost gorrila glassu nego 3g frekvenciji. Od ovih bih uzeo thl t100s.  Evo jedan koji bi mozda bio dobarhttp://www.zopomobilestore.lv/zopo-mobile/zopo-zp980-plus/zopo-zp980-plus-smartphone-mtk6592-octa-core-5-0-inch-fhd-screen-16gb-14-0mp-camera-white-blue

U potpunosti se slazem s Vama. Gorila Glass je mnogo bitan za telefon. Mislio sam da ga ima i Iocean. Sto se tice Zopo imam ovakav samo sa 4 procesora i 2gb rama, a ovaj je 8 procesora i jedino sto ga koci jeste 1gb rama. Sad za sad jedini telefon je THL T100s

kiki
15 godina

wave90....

Prestani pisati o mobitelima sa osam procesora i četiri procesora. Piši mobitel sa procesorom od osam ili četri jezgre.

Moj PC  
2 2 hvala 1
14 godina
neaktivan

pozdrav ekipa

imam 2 pitanja

1. koliko treba cca da stigne mob iz kine

2. misljenja o lenovo s650

sori ako je vec bilo o ovome

0 0 hvala 0
14 godina

Meni 3 stiglo za 17-18 dana u Zg. a onda plus carina 10 dana.

I mene zanima lenovo s650 jer iman A850 i malo je prevelik.

Sad ili lenovo

http://www.minideal.net/lenovo-s650-smartphone-quad-core-1-3ghz-android-4-2-rom-8gb-with-4-7inch-qhd-ips-screen.html

ili Iocean X7 HD (znan da su prve serije imale problema sa gps-om ali ista je cijena)

http://www.minideal.net/iocean-x7-hd-smartphone-mtk6582-1-3ghz-with-5-0-inch-ltps-ogs-screen-otg-black.html

13 godina

Pozz! Ako netko ima umi x1 pro molim da napiše dojmove i gdje je kupio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Congratulations, your Banggood order #has been shipped.... naručio sam Elephone P9 Water ! 208$ i plus vjerovatno carina i porez (BiH)

{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kad kliknen na order tracking na bangood pojavi mi se ovo na slici...

uz to iman i neki RCxxxxxMY broj...di i kad s njim mogu napravit tracking?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
shegyman kaže...

kad kliknen na order tracking na bangood pojavi mi se ovo na slici...

uz to iman i neki RCxxxxxMY broj...di i kad s njim mogu napravit tracking?

24-48 sati nakon sto je poslan možeš pratit na http://ips.posta.hr/IPSWeb_submit.htm

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 18:10 (MarioVk).
13 godina
neaktivan
joyjoy kaže...

Congratulations, your Banggood order #has been shipped.... naručio sam Elephone P9 Water ! 208$ i plus vjerovatno carina i porez (BiH)

{#}

Kako si zadovoljan sa Elephone p9 ?

Ja svoj takodje cekam,Javi kolko te je carina izasla :)

16 godina
Arena kaže...
joyjoy kaže...

{#}

Kako si zadovoljan sa Elephone p9 ?

Ja svoj takodje cekam,Javi kolko te je carina izasla :)

Čekam ga , ......................

17 godina

S time da ako vam je mobitel poslan preko *MY odnosno Malezijske pošte, nemojte očekivati mobitel kod sebe za manje od mjesec dana. Tu poštu sada uzima većina trgovaca ali je jedna od najsporijih.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
11 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

S time da ako vam je mobitel poslan preko *MY odnosno Malezijske pošte, nemojte očekivati mobitel kod sebe za manje od mjesec dana. Tu poštu sada uzima većina trgovaca ali je jedna od najsporijih.

Potpuno si u pravu ja sam svog iOceana X7 HD platio 28.02 na Bangu , 03.03 je bio poslan preko MY a tek sam danas dobio obavjest da će 07.04 (ponedjeljak ) biti poslan iz Milana , nadam se za Hrvatsku, znači još njmanje 3-5 dana, pa vikend, pa ako me zakači PDV suma sumarum bit će 40-50 dana,sreća da mi nije o glavu taj mob ,da je poludio bi .

7.4.2014. 11:00:00ITALYMILANO P. BORROMEO C.S.I.Send item abroad (EDI-received)
13 godina
neaktivan

Evo ljudi ja gledam ovaj iocean x7s 5 incha sto je 

http://www.banggood.com/IOcean-X7S-5_0-Inch-2GB-RAM-MT6592-Octa-core-1_7GHz-Smartphone-p-916543.html

Muci me to sto nema gorilla glass. Po meni ako ti je sudeno da se razbije, razbit ce se i da imas ga armiranog kad covjek nema srece ,nema srece :S ... 

Ovaj mi se svida radi ekrana , gustoce 443 ppi i rezolucije naravno.

Hardware , ne moram pricat.

ALi dovraga uvijek se oslanjam na antutu, zasto ovaj mobitel baca 25 tisuca, a s4 npr 27 , ili neki drugi mob iz kine koji ima nesto losije od ovog? :S 

Ili antutu bench nista ne govori bas  ?

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozdrav ekipa, imam par pitanja

dali je ovo dobar mob i pouzdana stranica?

http://www.dhgate.com/store/product/original-ulefone-p92-p6-6inch-fhd-screen/185545100.html

i ja koristim TELE2, a posto sam cuo da je TELE2 jedini na 900MHz 3G, moje pitanje je dal ce ovaj mob imat 3G TELE2 uopce? :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 4:50 (bullguardx).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Tele2 je na 900Mhz van gradova, a na 2100Mhz u gradovima...

11 godina
neaktivan

Ponekad i besplatna dostava moze da stigne za 20dana intersuje me jel to neka posebna ili cisto sreca? Koja je najbrza besplatn dostava za zemlje SFRJ?(Singapur, Swiss, Honk Kong  China Air post..) Za kolko dana stize uglavnom?

Mada se ponekad placa od 5 do 10eura al ok. :)

kiki
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice