"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.516.024
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
red_bull kaže...
sudy_freak kaže...

Koliko ste inače čekali sa Singpostom?

Moj je od 12.03. u Singapuru SO2 nešto. Piše "Insert item into bag" {#}

Pa kolko još?! {#} 

Meni je od 6.3. do 23.3. stajao na istom

Sad sam dobio invoice missing kitu..

Evo, do prije par dana sam cmizdrio, bla bla, ali evo, izgleda da je čekanju kraj.

Pristupio sam s ovim što ste rekli "zaboravi i ne misli na mob i prije će ti doći" {#}

Ispostavlja se isto/jednako kao i tebi

17 dana kao i tebi.
E sad, dočekati da dođe s carine (možda je ne bude) {#}

Koliko okvirno bude na carini i može li se ikako pozivima urgirati da požure? 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
12 godina
neaktivan
press kaže...
kekec01 kaže...

Prije par dana mi je stigao IOcean X7 HD. Ne znam što bih rekao. Mobitel je strava. Ovo mi je prvi mobitel iz Kine a na prvu bih rekao definitvno ne i zadnji. Ekran super, osvjetljenje izvrsno, Touch preosjetljiv {#}, wi-fi lovi stvarno svugdje, baterija mi je sada na 21% a skinuo sam ga sa punjača prekojučer u 07:00h. Internet je stalno upaljen osim po noći, surfanje povremeno,viber,pozivi,poruke. Fotke meni super. Frendovi vlasnici S4, S4 mini, IPhone 5, HTC, XPeria Z su u laganoj nevjerici {#}. Svakodnevna su pitanja poput "Jel ti još radi kinez", "Jesi naučio kineski", "Vidjet češ kad ti krepa" isl. Ali vidim da mi stalni virkaju iza leđa u mobitel i češkaju se. Još kad sam rekao cijenu pao im je mrak na oči. Neka on mene samo služi, lako za ostalo.

Ajde baš mi drago ovo čuti jel sam ja isto uzeo  taj mob , daj reci koliko si ga dugo čekao, ja sam svog uze preko banga poslali su ga 03.03 ali za sada još nije stigao pa sam već malo nervozan

Evo ti dolje link sa tracka pa češ sve vidjeti. Ja sam svog naručio 28.02.

http://www.17track.net/en/sim-post.shtml?num=RF207283015SG&pt=3191

12 godina
neaktivan
Trickydi kaže...
kekec01 kaže...

Prije par dana mi je stigao IOcean X7 HD. Ne znam što bih rekao. Mobitel je strava. Ovo mi je prvi mobitel iz Kine a na prvu bih rekao definitvno ne i zadnji. Ekran super, osvjetljenje izvrsno, Touch preosjetljiv {#}, wi-fi lovi stvarno svugdje, baterija mi je sada na 21% a skinuo sam ga sa punjača prekojučer u 07:00h. Internet je stalno upaljen osim po noći, surfanje povremeno,viber,pozivi,poruke. Fotke meni super. Frendovi vlasnici S4, S4 mini, IPhone 5, HTC, XPeria Z su u laganoj nevjerici {#}. Svakodnevna su pitanja poput "Jel ti još radi kinez", "Jesi naučio kineski", "Vidjet češ kad ti krepa" isl. Ali vidim da mi stalni virkaju iza leđa u mobitel i češkaju se. Još kad sam rekao cijenu pao im je mrak na oči. Neka on mene samo služi, lako za ostalo.

Bi bio dobro da ne informiras na koju stranicu si kupio i koliko koshtao?

Hvala unaprijed :)

Ovo nisam razumio. {#}

12 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Može pomoć?? Na Androidu 4.2.2 u aplikaciji E-pošta (ne Gmail) kada se odjavim tj. ima opcija izbriši račun i idem ponovno upisati mail za logiranje, sustav mi sam automatski izbaci mail tj. pamti ga. Ja to ne želim. Može li pomoć kako da to podesim, na starom mobu nisam imao tu situaciju. Kada sam izbrisao account ništa nije zapamtio. Hvala svima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Damir1908 kaže...
MarioVk kaže...

Radit ce ti i 3g ako imas vip ili tcom al ak si na tele2 mogo bi u nekim mjestima imat problema sa signalom..

Kako ce radit 3G ako mob radi samo na CDMA mrezi ? Ili sam ja krivo to sve razumio ? 

Inace sta kazete za ovaj mob meni se svida zbog antutua, gorilla glasa, rama i rezolucije 

WCDMA ti je 3g i radit ce, samo je razila u tome sto vecina mreza kod nas koristi 900mhz i pa taj mobitel nece koristit 900mhz vec 2100.. ali dovoljna je rasirenost 2100 tako da neces imat problema..

EDIT

kekec probaj otic u postavke, računi, i tamo obrisat..

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.3.2014 10:44 (MarioVk).
13 godina
sudy_freak kaže...

Koliko okvirno bude na carini i može li se ikako pozivima urgirati da požure? 

Nemoj ih pozurivati, posto te vikend kacio, to je obicno par dana iza, utorak vec bi poziv mogao biti kod tebe ako ga odluce cariniti, a moze se dogoditi i da ga samo puste.. Pustis da sreca odradi svoje.. {#}

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
11 godina
neaktivan
milanji kaže...
wave90 kaže...

Pozdrav ekipo :)

meni je isto upao u oko :D

Ma i me ni je zapao al samo bojim se da mu kamera nij losiija posto 8mp kamerom. Mada to je samo rezolucija a Ne kavlitet kamere.  

Pa da li valja menjati Zopo za THL T11?  :/

I da li j tacno sto pise da im Gorilla Glass 3? :/

Ili mozda Thl T100S?

kiki
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.3.2014 12:08 (wave90).
11 godina
neaktivan
kekec01 kaže...
press kaže...
kekec01 kaže...

Ajde baš mi drago ovo čuti jel sam ja isto uzeo  taj mob , daj reci koliko si ga dugo čekao, ja sam svog uze preko banga poslali su ga 03.03 ali za sada još nije stigao pa sam već malo nervozan

Evo ti dolje link sa tracka pa češ sve vidjeti. Ja sam svog naručio 28.02.

http://www.17track.net/en/sim-post.shtml?num=RF207283015SG&pt=3191

Puno hvala , provjerom sam i vidio da je 25.03 stigao u Italiju , nadam se da će se ubrzo pojaviti u Hrvatskoj, ali bitnije mi je to da si ti zadovoljan sa mobom pa se nadam da ću biti i ja {#}

16 godina
wave90 kaže...

Ili mozda Thl T100S?

Ja osobno ne bih dao 100$ više za njega.

16 godina
milanji kaže...
wave90 kaže...

Ili mozda Thl T100S?

Kolega bez uvrede al šta pričaš ti.. T100s ima osmojezgreni proc, 2gb rama, 32gb rom,5" full HD, 2750mah bateriju, pa sta covjek vise moze pozeliti, i dizajn je odličan.?

14 godina
neaktivan

Pozdrav zanima me ima li tko iskustva sa neo n002?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
milanji kaže...
wave90 kaže...

Ili mozda Thl T100S?

Kolega bez uvrede al šta pričaš ti.. T100s ima osmojezgreni proc, 2gb rama, 32gb rom,5" full HD, 2750mah bateriju, pa sta covjek vise moze pozeliti, i dizajn je odličan.?

Nasao sam THL 100s sa brzom dostavom za 230eura. A i uglavnom m obabyelefona kostaju 230eura sa brzom dosstavom na aliexpres. Da li ima negde jeftinije?

kiki
17 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

A T11 ima sve to isto, osim slabije kamere i 720p ekrana, u istom kućištu, za 100$ manje. Sad reci da li vrijedi veća reza i jača kamera 100$?

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
16 godina
wave90 kaže...
MarioVk kaže...
milanji kaže...
wave90 kaže...

Ili mozda Thl T100S?

Nasao sam THL 100s sa brzom dostavom za 230eura. A i uglavnom m obabyelefona kostaju 230eura sa brzom dosstavom na aliexpres. Da li ima negde jeftinije?

Ne znam koliko ispadne sa brzom dostavom (ako mislis nesto tipa DHL, al dalo bi se pogledat, evo sa free shippingom koliko ispadne) . linkovi u komentaru ispod..

FlyBoy kaže...
MarioVk kaže...

A T11 ima sve to isto, osim slabije kamere i 720p ekrana, u istom kućištu, za 100$ manje. Sad reci da li vrijedi veća reza i jača kamera 100$?

t11 uz slabiju kameru i ekran ima 16rom dok ovaj ima 32, tak da to dosta znaci kod cijene,  a sad dali je to nekom bitno il nije stvar je ukusa i potrebe. Ja ne uzimam niti jedan do ta dva navedena pa dajem samo opcenito svoje misljenje :)

I nije razlika 100$ , barem ne ovdje.

T11 - 230$ 

T100S (+ futrola) - 286$

12 godina
neaktivan
kekec01 kaže...
Trickydi kaže...
kekec01 kaže...

Ovo nisam razumio. {#}

@kekec01, morachu da pisem na angliski za da se razbiramo.

I wanted to know from which site you bought the phone, and, for what price.

Thanks in advance.     :)

13 godina
Trickydi kaže...
Trickydi kaže..

@kekec01, morachu da pisem na angliski za da se razbiramo.

I wanted to know from which site you bought the phone, and, for what price.

Thanks in advance.    :)

NHF, ali odakle si ti ispao? Kakvo ch i sh? Pa vise smisla ti ima ovo sto si napisao na engleskom nego ovaj pokusaj pisanja na valjda hrvatskom..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.3.2014 22:49 (majdo).
16 godina
FlyBoy kaže...
MarioVk kaže...

O tome sam govorio, 550 kn vise za mene je puno, nekome mozda nije. :)

16 godina
milanji kaže...
FlyBoy kaže...
MarioVk kaže...

O tome sam govorio, 550 kn vise za mene je puno, nekome mozda nije. :)

I za mene je to puno, al onaj ko ima ako da toliko nije bacio pare jer opcenito se zna da 16gb više memorije, full hd, i bolja kamera ipak nisu beznačajni i jeftini tak da je cijena u potpunosti opravdana .. I nije 550 vec 300.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 9:33 (MarioVk).
13 godina
neaktivan

Planiram uzeti telefon sa to2c.com

Jel zna ko kolko pribilzno kosta DHL ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozz imam cubota gt99,odlican mobitel ali evo ja bih malo probavao kineze i dalje pa jel mi mozete preporucit najbolji mobitel za oko 1000 kn,za oko 1500kn i za oko 2000kn 

hvala

EDIT: mislite li da se uopce isplati uzimati kineza sad ili pricekati koji mjesec jer iz dana u dan dolaze novi modeli i sve bolje od boljeg,stvarno raznolik izbor

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 16:21 (11glava11).

0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav, evo mene dosade.

Znači li ovo da nema carine i PDV-a?
Da je isporučen k meni i da sutra/preksutra stiže? 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Da,izvukao si se.
robimarko@gmail.com
14 godina
robimarko kaže...
Da,izvukao si se.

:))

13 godina
neaktivan

Pozz

interesira me Inew V3 sa http://www.to2c.com/inew-v3-tf-card-solution.html pa ako netko ima kupon da mi pošalje na nenad.siljkut@gmail.com

Hvala!!!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Destination Country - Italy:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/03/31 14:07:13

2014-03-31 00:00, Inviato dal centro postale di CSI MILANO LINATE a MILANO CSI in data 31-MAR-2014

2014-03-25 00:00, Accettato dal centro postale di CSI MILANO LINATE in data 25-MAR-2014

Da li ovo znači da mi je mob u Italiji ,ako je zašto je tamo završio ????? , već ga čekam ravno 30 dana 

0 0 hvala 0
17 godina

Kao što SE i DE paketi iz Kine idu u NJemačku pa u Hrvatsku tako i MY ili Malezijski (najsporija pošta od svih) idu Kina-> Malezija-> Italija-> Hrvatska.

Da, jako su spori. Najbolje je pratiti na ips.posta.hr

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
11 godina
neaktivan

11 dana je trebalo SG posti da dode do Zagreba, jel ovo neki rekord? haha
Sad samo molim Boga da nema carine :P 

1 0 hvala 0
14 godina
matejb2 kaže...

11 dana je trebalo SG posti da dode do Zagreba, jel ovo neki rekord? haha
Sad samo molim Boga da nema carine :P 

Ja sam prošao izgleda bez carine :)
Možda ćeš i ti {#} 

13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice