Istek bonova

poruka: 3
|
čitano: 1.789
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Istek bonova

Imam t-mobile karticu i htio bih si uzeti bon od 25 kn koji traje tjedan dana, a nakon toga se više ne mogu trošiti ti novci osim ako se bon ne obnovi. Znam da nakon toga kartica se još može koristiti 270 dana kasnije ako se ne obnavlja bon, nakon toga se deaktivira. Sada me zanima, budući da želim tu sim karticu koristiti samo da mogu pristupiti zero.facebook.com, znači ne treba mi za pozive niti poruke. Hoći li ja moći pristupiti 0.facebook.com i nakon što mi bon istekne?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Istek bonova

Frendica mi ima isto t-mobile i nakon sto joj istekne bon moze i dalje ici na zero facebook.

3 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Re: Istek bonova
makisa kaže...

Imam t-mobile karticu i htio bih si uzeti bon od 25 kn koji traje tjedan dana, a nakon toga se više ne mogu trošiti ti novci osim ako se bon ne obnovi. Znam da nakon toga kartica se još može koristiti 270 dana kasnije ako se ne obnavlja bon, nakon toga se deaktivira. Sada me zanima, budući da želim tu sim karticu koristiti samo da mogu pristupiti zero.facebook.com, znači ne treba mi za pozive niti poruke. Hoći li ja moći pristupiti 0.facebook.com i nakon što mi bon istekne?

moći ćeš na zero facebook a i bon od 25 kn traje mjesec dana...

Ivan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice