IPhone 4 restore iOS 6.1.2 to 4.1

poruka: 5
|
čitano: 1.503
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav bugovci,

evo kupim (iPhone 4 16GB) ovaj mobitel u T-Mobile mreži misleći da ću ga moći otključati na TELE2 mrežu, dođem doma i imam problema jer imam na njemu iOS 6.1.2 i želim ga restorati na 4.1 jer sam kupio GEVEY SIM karticu.Čuo sam da se može unlockati s Gevey SIM jedino ako je iPhone na 4.1 iOS.Pa ljudi moji pomagajte mi jer mi neće preko iTunesa da ga restora uvijek neka greška (3194) a na drugi način neznam.Pomozite mi poludit ću {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Probaj ovo, možda upali LINK

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: IPhone 4 restore iOS 6.1.2 to 4.1

Probao sam i to ali neće, u taj hosts file ubaciva to odspaja se sa neta pa pokusava itd...nista ne ide {#}

17 godina
odjavljen

Nije bitno na kojem je softveru iPhone.

Za otkljucavanje mobitela je bitan baseband uredjaja koji se ne moze vise spustiti na nizu verziju kad se jednom apdejta. Spustanje softvera na nizu verziju nece pomoci.

Druga stvar je posto si kupio mob u T-mobile sigurno nema spremljenih SHSH blobova. SHSH sluze da se iPhone spusti na nizu verziju softvera bez obzira sto Apple vise ne potpisuje stare verzije. Ali opet ponavljam, da ja spustim sad svoj softver na 4.1 (imam SHSH pa ga mogu spustiti) opet mi to nista ne bi znacilo ako ocu otkljucati uredjaj.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sta znaci nema nikakve sanse da ga otkljucam ?!? osim da platim tvornicko otkljucavanje 400 kn {#} {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice