Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 523.657
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Huawei Y300
chaselol kaže...
briferboy kaže...

ja sam svog havajca prodao, al ću vas obilaziti svejedno,

čekam drugi, verovatno će to biti  g510

pozzzz

G510 je prevelik, ja sam razmisljao isto da ga uzmem ali ne dobijes nista jace od Y300, procesor isti samo overclockan i veci ekran za 0.5 inca. I da, 720p je video. Ali ponavljam, prevelik. To vise lici na tablet nego na telefon.

dobijam ga na ugovor, jer mi stari ugovor ističe, pa onda od ponudjenog izabrah njega, a dva moba mi ne trebaju,

meni odgovara šta je veći, ostalo manje više, {#}

Current Device:HUAWEI Ascend Y300 Bootloader unlocked and rooted TWRP:LEWA Custom ROM: Pandora 2.1
12 godina
neaktivan

maxy0

ovo prvo ti je kolega dobro rekao da bi vjerojatno trebao izbrisat tu aplikaciju, a za internet....probaj instalirat firewall neki

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 0:32 (PetKos).
15 godina
PetKos kaže...

maxy0

ovo prvo ti je kolega dobro rekao da bi vjerojatno trebao izbrisat tu aplikaciju, a za internet....probaj instalirat firewall neki

nije ta aplikacije nego jedna druga: tko me zove. tako nesto, nju sam obriso i ne prikazuje mi vise

17 godina
Huawei Y300

Jel zna tko jel ovaj telefon otključan u bonbonovoj ponudi. Konkretno koristio bi ga na Vipnetu.

http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/ascend-y300

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Nije.

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
15 godina
Huawei Y300

Zanima me jel ima kakvog utjecaja na bateriju duzina punjenja? Jel svejedno punio 4 ili 10h. Nece se ostetiti nekako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
maxy0 kaže...

Zanima me jel ima kakvog utjecaja na bateriju duzina punjenja? Jel svejedno punio 4 ili 10h. Nece se ostetiti nekako?

Realno, ako ti je prikljucen na punjac samo struju trosis bezveze. Da ce se prepuniti baterija nece, 2h je mislim dovoljno za 100% baterije, pise ti na indikatoru kad je puna (:

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
Huawei Y300

meni se puni  oko  3 sata, što je još dobro  s  obzirom da se prijašnji LG  sa duplo slabijom baterijom isto punio  2-3 sata .

no ,čini se da ovaj mob nije više best  buy, ja  razmišljam da prodam i  kupim  Nokiu Lumiu 520

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
A cuj sve zavisi koji te Os vise rajca :D obadva su sasvim solidna moba :)
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
14 godina
Huawei Y300

Na mom y300 sporo radi auto rotacija. Da li je tko imao takav problem i da li ga je uspio riješiti?

Usporedio sam ga sa istim takvim mobitelom (iste verzije SW-a) od prijatelja i velika je razlika.

Ostalo sve radi odlično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

lumiu 520 sam i ja gledao ali  nema LED lampe. Ne treba mi toliko za slike koliko mi stvarno treba flešlajt u džepu :D

Galaxy SIII Mini / Bonbon

0 0 hvala 0
15 godina
maxy0 kaže...

Nemaš brige,kad se napuni do kraja isključuje se daljnje punjenenje i može tako biti na punjaču i 7 dana ništa se neče desiti.

13 godina
neaktivan
Lumia 520 i y300 sam bas usporedio. Imam oba doma. Lumia radi savrseno glatko, naravno windows phone je to. Ali aplikacija na onom app storu nema nrsto, meni fali dosta njih. Baterija na lumiji ne traje nesto dugo. Uglavnom y300 uz pokoju modifikaciju je bolji, i da lumoa 520 nema prednju kameru i pozadinsku led bljeskalicu, skype video poziv tesko. Jedina prednost lumije je ta fluidnost i glatkoca rada.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
mfire kaže...

// dakle, lipi moji/moje, kredit za ovaj nazovi tutorijal ne pripada meni, ovo je skupljanje informacija sa raznih stranica te ugrubo prevedeno sa engleskog jezika ali smatram da je postupak ipak bolje objasnjen jer neke stvari trazeci po netu su jednostavno zbunjujuce za nekoga tko ovakve stvari odreduje po prvi puta a i nasem narodu je ipak razumljivije :))))) //

// jos nest i bitnije mozda, ima ljudi sta su mi slali pm kako ovo sve obavit pa sam odlucio ovako, ako ne smije, pobrisite i ja se izvinjavam ?? // 

OTKLJUCAVANJE BOOTLOADERA

Ovako kupio sam Huawei Ascend Y300 preko BONBON-a , ovo mi je prvi smartphone i super je, ali trebam pomoć. Odradio sam sve kako ovdje piše, bez ikakvih problema, sad molim dobru dušu za pomoć, koji ROM sad stavit i kako ga instalirat ?
Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 16:06 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

Hello :) ovako imam par riječi o tom mobu ali i pitanja.

1. ne znam za vas ali meni mob dosta šteka. ima velikih problema baš zato jer nema dovoljno rama. Ugl skype + powerAMP ne idu skupa, skype se redovito ugasi. Jednako tako čak se nekada i PowerAMP ako radi sam ugasi. Isto vrjedi i za TuneIN radio itd. Jednostavno njegov taskmanager sve gasi. Pored toga notifikacije u zadnje vrijeme dosta kasne il čak i ne dolaze od gmaila, twittera, facebooka itd. Da se razumijemo dosta stvari radi u pozaditi (2 gmail računa, whatsapp, instagram, facebook, twitter, facebooksync, dropbox i flickr uploader (možda još neki al ne mogu se sjetiti). Doduše prije sam imao xperiu mini st15i i sve isto namjeršteno ali nikada nije bilo takvog gašenja, skype se tek ponekad gasio (xperia je vrtila 4.1 očo 4.2 ne sjećam se sada dobro ugl custom rom). Jednako tako igre kao temple run 2 štekaju nažalost (na početk nisu al evo sada polako sve više  i više).

2. kako vi stojite s kvarovima? Jel ih imate?  Jednako tako baš me zanima jel ste rootali uređaj i samim time izgubili garanciju?

3. Ako otključam mob za sve mreže jel gubim i tu garanciju?

Ugl mob je odličan ovako. Baterija traje FENOMENALNO, solidan je mobitel.

0 Mobitel je ROOTan
10 Mobitel NIJE rootan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Huawei Y300

mene baš nešto muči  u vezi  tih  512 mb  RAM-a.

naime kad zbrojim  ono što mi piše na mobu, izračunam oko 400mb RAM-a . malo mi je to nejasno

1 0 hvala 0
15 godina
Huawei Y300

I pitanje ,za one koji imaju foliju.  Imam tu  mat foliju koja  se kao bolje vidi na suncu i  kao  nema otisaka prstiju.

Međutim,ok ,to stoji da se bolje vidi na suncu,ali  otisci prstiju  ostaju kao i na običnoj foliji?

možda svega prvih  nekoliko dana nije bilo otisaka i funkcionirala je

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 14:46 (Atomic-7).

0 0 hvala 0
15 godina
Atomic-7 kaže...

mene baš nešto muči  u vezi  tih  512 mb  RAM-a.

naime kad zbrojim  ono što mi piše na mobu, izračunam oko 400mb RAM-a . malo mi je to nejasno

Da to i mene zanima. I jos od tih 400 je slobodno oko 150 uvijek. Sestra ima alcatel m pop i kod nje 200+ uvijek slobodno. Zasto to?

14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Lumia 520 i y300 sam bas usporedio. Imam oba doma. Lumia radi savrseno glatko, naravno windows phone je to. Ali aplikacija na onom app storu nema nrsto, meni fali dosta njih. Baterija na lumiji ne traje nesto dugo. Uglavnom y300 uz pokoju modifikaciju je bolji, i da lumoa 520 nema prednju kameru i pozadinsku led bljeskalicu, skype video poziv tesko. Jedina prednost lumije je ta fluidnost i glatkoca rada.

Meni je sestrin y300 nakon mnoštva instaliranih aplikacija počeo laggat malo, pa sam joj stavio adw launcher i sad opet fluidno i lijepo radi. Huawei emotion 1.0 je stvarno užasan. Btw primjetio sam da postoji ažuriranje softwera na toj aplikaciji. Jel iko radio i treba li radit backup prije toga?

Live and let live.
12 godina
neaktivan

evo ja ju imam sad već tri tjedna i meni je u redu...dobro vide se prsti nakon nekog vremena, al nije tolko osjetljivo na otiske

15 godina
Huawei Y300
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
maxy0 kaže...

Dobra je. To ima ovo  sa strane u obliku slova S. A imaju one što je preko  cijele maske kao  slovo X.Kupi tu,dobra je

14 godina
neaktivan
Huawei Y300

Zna li netko ima li kakav bolji kejs tipa spigen ili nilkin hard case ili ballistics. Ili ako ne neki malo kvalitetniji.

Live and let live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Huawei Y300

pa ovi tpu case  su kvalitetni .

0 0 hvala 0
15 godina
Huawei Y300

Zasto mi se ovo dogada kad idem slikat? Prije mi se dogadalo je baterija bila gotovo prazna pa sam mislio da je zbog tog a sad mi se desila a baterija 90%

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 16:54 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

poprilično ljut nakon što je budilica sama sebe zatvorila, tj samo je nestala :) tako da njaaaah ne znam ne vjerujem da je do rama već više do OS-a i toga što je Huawei učinio s taks managerom.... jer fakat ono budilica ne radi uvijek :S tužno jer moj stari mob nikada nije radio tako loše a bio je 4x lošiji na papiru

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Huawei Y300

Da je telefon dobar da, da buguje da ali to je do androida ljudi moji, cim ti instaliras 10-15 aplikacija svaki telefon se uspori, crash-uje neki error, zatvori program nekontrolisano itd. Svima se to dogadja, svi znaju, jbg android nije sjajan, optimizacija je nula bambija zato ljudi i prave custom rom-ove, ja sam licno napravio sebi rom, sve zivo pobrisao i telefon super radi. Ne trpam ga aplikacijama (vise nego sto mi treba) i radi ko singerica! :)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Huawei Y300

Meni jučer nema  internet veze, u centru Zg, 1000 puta stiskam  nebi se se nešto dogodilo,prebacujem na 3g,ništa.

Na kraju ugasim mob  i  upalim  i sve radi. Glupost,ovo se nebi smjelo događati.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Huawei Y300

Imaju ga jos u T-Centru u rijeci na korzu, ipak nije svugdje rasprodan.

TD za glupost

0 0 hvala 1
15 godina
Huawei Y300

jel postoji mogucnost ili bar app neki da se postavi ovo u status baru koliko je posto baterija kao na slici

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice