HTC Ville!

poruka: 8
|
čitano: 1.726
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
HTC Ville!

Stiže NOVI über HTC, specifikacije su zadovoljavajuće, a ja primjećujem po prvi puta Bluetooth 4.0 na HTC mobovima, i da, debljina samo 8 mm, sharp {#}!!!!

LINK; http://www.gsmarena.com/htc_ville_shot_on_camera_ics_and_more-news-3751.php

LINK2;http://androidcommunity.com/htc-ville-headed-for-t-mobile-20120116/

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 19:25 (ATJLučko).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
HTC Ville!
Na "main screenu" pokazuje vrijeme za Podgoricu. Da mi skočimo do Crne Gore i malo pogledamo taj mobitel? :)
Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!- Albert Einstein

4 0 hvala 0
14 godina
HTC Ville!

toliko o quad core cpu i kolko se ono pricalo 2 gb ram memoriji 

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
16 godina
Re: HTC Ville!
Indestructible kaže...

o cemu ti? ville je najavljivan kao dual core, edge je taj koji bi trebao imati 4 jezgre.

hobi:moj-android.net
17 godina
neaktivan
HTC Ville!

Sense 4.0 - Trenutno je ogavan, sve ruzniji i ruzniji sense postaje. Meni je nekako najskladnije i najfluidnije radio 2.0/2.1

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dodge_167 kaže...

Sense 4.0 - Trenutno je ogavan, sve ruzniji i ruzniji sense postaje. Meni je nekako najskladnije i najfluidnije radio 2.0/2.1

od stock UI-a najljepsi i najfunkcionalniji je sense, pogotovo 3.5 koji je izgledom bio velika promjena prema  prethodnima jer je maknuta vecina gumbi i ostao je samo tekst.

od custom romova najljepsi je MIUI, ali ipak imam custom rom  sense 3.5. 

sense 4.0 vise nije to to, maknuli su arc s dna i sad vise slici svim ostalim dockovima.ali osim toga sve ide na bolje, bolji jedan od boljih e-mail klijenata, dropbox 50gv, guest mode, novi browser...

hobi:moj-android.net
14 godina
nsoul kaže...
Indestructible kaže...

o cemu ti? ville je najavljivan kao dual core, edge je taj koji bi trebao imati 4 jezgre.

moja greska, vecina lice jedni drugima pa sam se malo zbunio

Had a dream I was king, I woke up still king
17 godina
neaktivan
HTC Ville!

Zašto HTC ima tako ružne mobitele u zadnje vrijeme?

Zašto ne naprave jedan unibody uređaj sa alu kućištem i bez onog dvodijelnog stražnjeg poklopca (uvijek se poklopac "dijeli" kod kamere, kao da je netko slagao legiće, a ne mobitel). + HTC ima ogavnu tradiciju pravljenja mobitela koji su "under-specced", tj. ako je trend GB RAM-a oni stave 512, ili iz inata ili gluposti, to nitko ne zna.

Ovo je već smiješno postalo. I trend kapacitivnih tipki bez trackpada? Seriously? Iskreno, kad radim na frendovom Desire HDu, to mi fali, bilo kod browsanja teksta, editiranja teksta(služi kao kursorske tipke), browsanja internetom itd.

Moj idući mobitel je Sony Xperia S, od HTC-a sam odustao, Sense nije ništa posebno baš zbog lagganja Android sustava, bio on na 2.1 ili na 4.00 (ionako imam Launcher Pro Plus na stock HTC Desireu koji radi triput bolje).

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice