Pozdrav evo ovako da nedužim xd. Planiram kupiti novi mobitel i zapeli su mi za oko ova dva modela. HTC još nisam imao prilike isprobati pa neznam kakav je mopbitel po kvaliteti pa me zanima mišljenje i dojmovi ako je netko imao neki od ova dva mobitel !
Hvala :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako znam Radar ima windows mobile operacioni sustav, dok je Ray na Androidu...
Ne moram da pricam o tome koliko se android razvija i postaje glavni operacioni sustav za mobitele,
tako da je po mom misljenju ovde Ray u prednosti. (bezbroj besplatnih korisnih aplikacija, igrica, stabilan sustav!)
Kod Ray-a je kamerica 8,1MP i snima HD video, dok Radar ima kamericu od 5MP.
Ima assisted GPS (AGPS) mnogo brze locira od obicnog GPS-a, a i surfovanje je lakse zato sto podrzava Adobe Flash.
Osim toga ima ekran boljeg kvaliteta, dosta ostriji u odnosu na radar.
Moja preporuka je da kupis Ray-a.
Kako znam Radar ima windows mobile operacioni sustav, dok je Ray na Androidu...
Ne moram da pricam o tome koliko se android razvija i postaje glavni operacioni sustav za mobitele,
tako da je po mom misljenju ovde Ray u prednosti. (bezbroj besplatnih korisnih aplikacija, igrica, stabilan sustav!)
Kod Ray-a je kamerica 8,1MP i snima HD video, dok Radar ima kamericu od 5MP.
Ima assisted GPS (AGPS) mnogo brze locira od obicnog GPS-a, a i surfovanje je lakse zato sto podrzava Adobe Flash.
Osim toga ima ekran boljeg kvaliteta, dosta ostriji u odnosu na radar.
Moja preporuka je da kupis Ray-a.
Po cemu,pa flash samo usporava.
Hmm hvala na odgovoru puno ste mi pomogli :D
I od pocetka nisam bio siguran za Radar baš zbog tog operativnog sustava jer je tek izišao pa neznam kako se ponaša mobitel s njim. Ali uvijek je dobro pitati one koji znaju vnešto više o takvim stvarima :)