HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 525.417
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: HTC One

Prolistaj malo zadnjih par stranica, bilo nas je dosta sa tim problemom, s vremenom kad ce ti se barterija ispraznit vise ga neces moc nikako napunit. Imat ces ciglu.

Odmah ga nosi na servis, dobit ces zamijenski uredaj i ako si sretne ruke taj uredaj ce raditi. Ako se problemi nastave kontaktiraj HTC HR, jako su susretljivi.

14 godina
povuci-potegni kaže...

Imam m7 prek godinu dana i super mi služi ali danas imam poruke

usb connected

video out connected (MHL)

Ne želi se punit.

Jel mogu kaj sam napravit ili u servis ( agram na žitnjaku)

servis..
meni je tako pocelo .
danas mi opce ne zeli punit kad je mob upaljen i nemogu napravit backup da vratim na stock rom pa na servis..
puni jedino dok je izgasen i onda jako sporo jer se restartuje punjenje -.- I nepuni se vise od 98% , 97 %.. tak da sad moram izmislit nesto(preko dropboxa prebacit slike i ostale stvari) na komp pa preko toga stavit ovos ta treba na memoriju i vratit ga na stock... sva sreca pa prepoznaje usb connected u fastbootu pa mogu radit komande sa cmd

Error 404 Not Found
15 godina
neaktivan
yeo kaže...

Nakon zadnjeg updatea, Google play services mi uzima preko 50% baterije.

Što da napravim?

Baš lijepo da je netko odgovorio.

Volim kad su ljudi na forumu spremni pomoći.

16 godina
neaktivan
HTC One

Zna netko na što ovoliko troši android.

lijepo sam mu zabranio da išta updatea ako nije na wifi, a i ovo se dogodilo odjednom, u jednom cugu je potrošio 800 i stino i dan poslije 100 i nešto MB.

ovo nije prvi put da mi se dogodilo, ali sad mi je više dosta ovoga, fino čuvam megabajte za kraj mjeseca kada bi mi dobro došli i onda ovo pojede pola.

zna netko kako barem ubuduće spriječiti ovo i na što on to troši?

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
spaws kaže...

Zna netko na što ovoliko troši android.

lijepo sam mu zabranio da išta updatea ako nije na wifi, a i ovo se dogodilo odjednom, u jednom cugu je potrošio 800 i stino i dan poslije 100 i nešto MB.

ovo nije prvi put da mi se dogodilo, ali sad mi je više dosta ovoga, fino čuvam megabajte za kraj mjeseca kada bi mi dobro došli i onda ovo pojede pola.

zna netko kako barem ubuduće spriječiti ovo i na što on to troši?

Da ti nije potegnuo system update prek mobilne mreže? Možda si pri otključavanju stisnuo da ti skine update...ne kažem ti ovo bzvz jer se to i meni desilo prije par mjeseci, ali sam ja bar to napravio prek wifi-a.

HTC One koristim već 10 mjeseci i do sad mi se ovak nešto nije desilo...pogotovo da ti ovak iznenada potegne toliko prometa odjednom. Hm...jedino mi na pamet pada da vidiš šta ti pokaže kad odabereš Android OS u Usage popisu za Data promet...meni tu sav napravljeni promet stavi pod Background (ovaj mjesec imam oko 43MB). Još šta mi pada na pamet je da si probaš stavit restrict background data koji će dizejblat sav podatkovni promet na mobilnoj mreži osim kad doista aktivno koristiš mobitel - bude ti zmrdalo sinkronizaciju i primanje podataka dok je mob u standby-u, a sve bi trebalo radit na wifi. Ovo je tek toliko da vidiš dal će se ovo ponovit sa srkanjem podataka, jer u ovom modu rada mobitel pretvara u nokiu 3310 i moš zaboravit na smartfoniranje :(

BF3 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 9:53 (jabooka).
16 godina
neaktivan
HTC One

je sve je u backgroundu, 0.00 KB je foreground. još je 200 MB pojeo.

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One

Što mislite koliko vrijedi One star oko mjesec dana(sa servisa, nije refurb) u savršenom stanju? 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
HTC One

Imam priliku nabaviti htc one m8 jako jeftino (1400 kn), sumnjivo mi je jako ali čovjek kaže da ima i račun i garanciju, a tako jeftino ga prodaje jer mu hitno zrebaju pare, na što bih trebao sve paziti da skužim da nije ukraden ili ako nema kakvih problema?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Takvo nesto sumnjivo kupujes samo uzivo, ne postom i sl. nikako.
15 godina
protjeran
HTC One

Ništa na kraju od toga, lik je u drugom gradu skroz.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav
Imam HTC One M7 i imam vec dobro poznati problem "roze" kamere

Medutim buduci da nema garancije vise zanima me koliko bi kostao popravak? Iz Splita sam, neznan uopce jel ko to radio ovdje. 

17 godina
HTC One

Steta sto ga nisi nosio na servis... bio bi dobio novi mob :)

Sto se tice Lolipopa, jel ga One M7 dobiva?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
tnakir kaže...

Sto se tice Lolipopa, jel ga One M7 dobiva?

dobiva, za 2-3 mjeseca

17 godina
HTC One

Jel sa peticom dobivamo one "predkompajlirane" aplikacije koje se brze izvrsavaju?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

Novi osobni rekord trajanja baterije. Čista 5, nema šta!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
phoenix2003 kaže...

Novi osobni rekord trajanja baterije. Čista 5, nema šta!{#}

Kako?

Moj jedva izdrži pola dana uz umjereno korištenje, 2 dana ne bi izdržao ni da samo stoji na stolu bez da ga otključam.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan
HTC One

I ja sam se to pitao. Nisam predugo čitao vijesti, koristio sam ga samo za razgovore, igrice ne igram, po potrebi uključim i isključim GPS, prenos podataka i WiFi. Generalno, baterija je i više nego dobra. Već jednom ranije sam ga koristio 2 dana i 12 sati ali kad telefon koristim više nego uobičajeno izdrži opet 2 dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
phoenix2003 kaže...

po potrebi uključim i isključim GPS, prenos podataka i WiFi

To je onda razlog. Ja nikada ne gasim prijenos podataka jer mi je većina komunikacije preko interneta, a imam osjećaj da je to najveći potrošač. Ali svejedno nisam zadovoljan, ne volim kada moram paziti na bateriju 6h nakon što sam ga skinuo s punjača, uz malo iznadprosječnu upotrebu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.10.2014 19:51 (power_user).
15 godina
neaktivan
HTC One

Možda i nije razlog ako tako nije podešeno. Postoji opcija da se WiFi isključi ako telefon ode u sleep. Po defaultu je uključena opcija a podešava se u WiFi/Advanced. Malo kasnije ću ti staviti screenshot ako ne budeš našao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
phoenix2003 kaže...

Možda i nije razlog ako tako nije podešeno. Postoji opcija da se WiFi isključi ako telefon ode u sleep. Po defaultu je uključena opcija a podešava se u WiFi/Advanced. Malo kasnije ću ti staviti screenshot ako ne budeš našao.

WiFi da, ali ne mobile data

14 godina

Vama kojima brzo ždere bateriju - jeste probali wipe data /cache? Meni je isto gutao i to dok je zaključan, ovime mi je drastično povećan kapacitet baterije, dan i pol i sa gps i sa wifi upaljenim mi je radio bez problema.

14 godina
HTC One
Upadam kao padobranac, jel mozda tko prodaje orginal slusalice od HTC One M7? Hvala, lp!
1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

ima li kakve šanse da sa starog HTC desire C prebacim sve sa aplikacijama (sa postavkama) , slikama , muzikom , itd ( dakle kompletno) na drugi smartfone koji isto koristi OS-android.

- Mora li biti ista verzija systema ?

- Treba li ići preko PC ( imam ako je lakše)?

- što trebam nabaviti ...neki softver ?

ps: ...netreba se truditi više...evo "ko" penzioner jedno po jedno ručno sređujem....a mislio sam da su nešto smislili za brže :(

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 19:45 (AF139).
15 godina
neaktivan
HTC One
HTC je izdao novi update za M7.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
HTC One

Dobih ga i ja i instalirah sinoć...bit će dse radi o "behind-the-scene" updejtu jer se ništa novo nije pojavilo...ispravci bugova i poboljšanja :) i da...rom je skočio sa .5 na .10 LOL

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One

Koja ste mreza, ja jos nista nisam dobio

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
tnakir kaže...

nema veze mreza nego CID

13 godina
neaktivan
HTC One

imo sam g2, prodo sam ga sad planiram uzet nes drugo pa mozda htc one, zanima me jel steka i to i jel snima dobro jer sam mislio dosta snimat? :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
tnakir kaže...

Tele2 sam ja, al ko što je već neko reko...nije bitna mreža jer update ide prema CID-u.

12 godina
neaktivan
HTC One

Imam priliku dobiti HTC One (M7) (novog) za 250 eura, isplatili se po vama i kakav je mobitel generalno ? 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 14:10 (TheMenstalist).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice