Gubljenje memorije na mobitelu

poruka: 6
|
čitano: 1.786
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Gubljenje memorije na mobitelu

pozdrav ekipo imam jedan problem imam sony ericsson w580i i memorijsku karticu 2gb m2 i sad kad spojim sa kompom i kad oču staviti neke pjesme ili filmiče na mob izbaci mi da nemam dovoljno memorije,a meni piše na mobu i na kompu da mi je preostalo 200mb slobodne memorije, skenirao sam memorijsku sa nod 32 i piše da virusa nema neznam u ,čemu je onda problem,prije kakvih 3 mjeseci mob mi je bio pun cjelih 2 gb imao sam kakvih 7mb slobodnog a sad što se dešava neznam... :P

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Gubljenje memorije na mobitelu

Kopiraj sve sa kartice na komp, formatiraj karticu IZ MOBA i vrati fajlove natrag. Vjerojatno si je onaj mem*.* ili kako se već zove file sa indexom umislio nešto čega nema...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina

Probaj ju formatirat.

EDIT: kolega je bio brzi... Belji se

BOG I HRVATI
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 20:07 (ivan123).
15 godina
neaktivan

budem probo,,, 

17 godina
dj darac000 kaže...

pozdrav ekipo imam jedan problem imam sony ericsson w580i i memorijsku karticu 2gb m2 i sad kad spojim sa kompom i kad oču staviti neke pjesme ili filmiče na mob izbaci mi da nemam dovoljno memorije,a meni piše na mobu i na kompu da mi je preostalo 200mb slobodne memorije, skenirao sam memorijsku sa nod 32 i piše da virusa nema neznam u ,čemu je onda problem,prije kakvih 3 mjeseci mob mi je bio pun cjelih 2 gb imao sam kakvih 7mb slobodnog a sad što se dešava neznam... :P

Mozda ti se stvari prebacuju preko memorije telefona koja ti je popunjena.

- Psiho246
16 godina
odjavljen
Psiho246 kaže...

Mozda ti se stvari prebacuju preko memorije telefona koja ti je popunjena.

SE ne radi to tako, memorija uređaja i kartica se prijavljuju kao dva odvojena USB mass storage uređaja i ne ovise jedan o drugom. Kako bi onda prebacivao recimo fajlove veće od interne memorije na karticu (u slučaju mog K800 - 69mb)?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice