Crte po ekranu sony

poruka: 19
|
čitano: 14.010
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Crte po ekranu sony

Dobro jutro,dobar dan ili dobra vecer,zavisi kada ovo citate,da se odma bacim na problem,naima,na mom Sony Xperia XA su se pojavile crte! Zelene,Plave,Crvene,Crne,itd,mobitel mi je pao i kad sam ga upalio,to se pocelo desavati,ne znam mozda kad se isprazni pa ce se se kvar sam odkloniti? Ali ako ne,da pitam kakva vi imate iskustva sa ovim..

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Crte po ekranu sony
Neće se kvar otkloniti jer ti je pri padu pukao touchscreen ili ti ono što se nalazi ispod prednjeg stakla na mobitelu.

Ako želiš nastaviti koristiti taj uređaj moraš otići negdje na servis, isto tako ako nemaš garanciju na lom ekrana morati češ platiti vjerovatno oko 1000 kn, možda malo manje

0 0 hvala 0
14 godina
AnđeoGabrijel21 kaže...
Neće se kvar otkloniti jer ti je pri padu pukao touchscreen ili ti ono što se nalazi ispod prednjeg stakla na mobitelu.

Ako želiš nastaviti koristiti taj uređaj moraš otići negdje na servis, isto tako ako nemaš garanciju na lom ekrana morati češ platiti vjerovatno oko 1000 kn, možda malo manje

Greška,LCD je puknut,ne touch.

Touch je u samom staklu(kao nekakva folija je prije bio) a sada je "integriran" u staklo.

Odnesi u servis gdje bi ti samo LCD promjenili iako je razlika s touchem 100-200kn,a cijena LCD-a ispod nekih soma kuna nije,jer je mlada XA generacija.

9 godina
neaktivan
Dobro, uglavnom u problemima je..

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Crte po ekranu sony

Hvala vam,nego da li mi se isplati to popravljati kad za jos toliko imam novi solidan mobitel? Npr Samsung galaxy A5 ili tako nesto?

I sa tim da mobitel ima jos ogrebotina nekih koje bi trebalo popraviti,tako da za nekih 700 kn vise imam A5 2016?

0 0 hvala 0
14 godina
Miha123456789 kaže...

Hvala vam,nego da li mi se isplati to popravljati kad za jos toliko imam novi solidan mobitel? Npr Samsung galaxy A5 ili tako nesto?

I sa tim da mobitel ima jos ogrebotina nekih koje bi trebalo popraviti,tako da za nekih 700 kn vise imam A5 2016?

Ja mislim da ti je isplativije drugu xperiu uzet jer ih ima za 1200kn na njušci ispravnih.

A i nema LCD-ova na njuškalu a u servisima pretpostavljam da je stanje cca 1000-1100kn izmjena cijelog prednjeg panela.

9 godina
neaktivan
Crte po ekranu sony

Mehh nisam ja vise za android,a pogotovo ne sony,ipak cu si kupiti iphone se i to je to :D

0 2 hvala 0
10 godina
odjavljen
Miha123456789 kaže...

Mehh nisam ja vise za android,a pogotovo ne sony,ipak cu si kupiti iphone se i to je to :D

<Kazo>Budimo realni</Kazo>, nećeš se ništa bolje provesti ni kad ti iPhone ispadne iz džepa, ruke, grudnjaka ili gdje ga već najčešće nosiš.

vocap, bičz?
14 godina
Arendelle kaže...
Miha123456789 kaže...

<Kazo>Budimo realni</Kazo>, nećeš se ništa bolje provesti ni kad ti iPhone ispadne iz džepa, ruke, grudnjaka ili gdje ga već najčešće nosiš.

Ja čim sam vidio da je počeo/la spominjat iPhone odma me prošla volja za komentiranjem,al kad si se ti ubacila u diskusiju onda bi to moglo bit zanimljivo 

9 godina
neaktivan
Crte po ekranu sony

Grudnjak ne nosim,samo u dzepu,mobitel mi ispadne svake prijestupne,tako da ono,bez brige,a i mora se priznati da je iphone bolji od androida,[svih] Sta ces kad si android zablokira pri otvaranju poruke?!? Mnogo mi se puta to desilo.. Imao si i iphone u rukama par puta i puno je bolji osjecaj,ne blokira ni nista.. Tako da ono,svako ime svoje sto voli i sto gotivi,jel tako?

0 3 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pazi sto sam dobio 2 dislajka od android fanova ahahah,poyy za vas <3

8 godina
protjeran

Uzmi si nekakav jeftinjak, makar polovni WP, pa probaj s njim.
Nije iPhone, al ne šteka kao Droid.

15 godina
protjeran
Crte po ekranu sony

2017. godina i ljudi još uvijek uspoređuju low-mid range mobitel sa high endom. I kupuju iphone misleći da će bolje preživjeti pad.

Neke stvari se ipak ne mogu kupiti novcem? *hint:brain*

HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1C-M2 Note-M8-Z1C-Blackberry 9900-Z1C-Lumia 630-Xperia E-OPO-HOX-Nexus 5-Nokia 6120-Nokia 5310
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Crte po ekranu sony

Na eBayu se cijena za LCD+digitizer krece od 300tinjak kn. Ako si spretan ili znas nekoga tko ti to moze napraviti, mozes puno jeftinije proci.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
EZY-E kaže...

*hint:brain*

Kako volim suptilnost! 

vocap, bičz?
9 godina
neaktivan
Crte po ekranu sony

Androida mi je vec dosta.. Dosta sam se namucio sa android mobitelima,u prosjeku svakih 1 godinu mjenjam android mobitel.. Dok ne istekne garancija,kad istekne garancija ni bog ti vise ne moze pomoci,dosta mojih prijatelja ima iphone koji su garancije davno istekle,a mobiteli idalje kao novi.. A ja sam od njihovog kupnje iphone zamjenio 3 androida.. :D Pa ti vidi.. :D das 3 soma za mobitel [Android] i crkne nakon 1 god.. Bolje dati duplo vise za iphone pa imati ga 3 god :D Ali mnogi to ne kuze :D

0 2 hvala 0
9 godina
neaktivan
Crte po ekranu sony

Ne mislim da ce bolje prezivjeti pad,ali bar nece crknuti nakon 1 god?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Crte po ekranu sony

Nema potrebe za neki jeftinjak,jer ja imam novaca da kupim neki bolji mobitel.. Tako da bolje mi je dati vise i imati bolje i duze nego dati manje i imati losije i manje..

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
sisko93 kaže...

Na eBayu se cijena za LCD+digitizer krece od 300tinjak kn. Ako si spretan ili znas nekoga tko ti to moze napraviti, mozes puno jeftinije proci.

Nazalost ne znam nikoga ko to radi,a preko ebaya kupovati stvari.. mehhh,ne vjerujem u to,..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice