10 najbržih telefona na AnTuTu benchmarku

poruka: 27
|
čitano: 3.602
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
iPhone 7 rasturio u Antutu benchmarku i zasjeo na tron!

iPhone 7 ostvario monstruoznih 178.397 bodova što je za trećinu više nego njegov prethodnik. Usporedbe radi gotovo svi aktualni Android flagship telefoni ostvaruju 140000 bodova ili manje te svi od reda koriste Qualcomm-ov Snapdragon 820. Nadolazeći Snapdragon 821 navodno postiže oko 163 000 bodova u Antutu testu što znači da će Apple vjerovatno vladati do pojave Snapdragona 830. Mogli bi slobodno reći da da je svake godine ista priča.

http://www.gsmarena.com/iphone_7_runs_antutu_takes_the_crown-news-20468.php

1 1 hvala 0
10 godina
odjavljen
Re: 10 najbržih telefona na AnTuTu benchmarku

U jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee al dzabe kad opet je okljastren i osakacen od strane apple-a.... A u zadnje vrijeme samo svrsavate na benchmarke jer u svemu ostalom debelo zaostaje za androidom....

14 godina
Torent kaže...

U jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee al dzabe kad opet je okljastren i osakacen od strane apple-a.... A u zadnje vrijeme samo svrsavate na benchmarke jer u svemu ostalom debelo zaostaje za androidom....

"Ljepota je u očima promatrača"!!!!!!! 

Onog trenutka kada jedan Samsung počne delati mobilne gadgete kao Apple, pri tome govorim o recimo četri modela na godinu, paaaaaaa kada počnu poštivati svoje kupce pa im isporučivati uredno update barem dvije tri godine jer će moći optimizirati svoj TW, onda ćemo moći razgovarati da su mooooožda al pari?! 

Za ostatak ekipe mogu kazati da su nešto malo bolji, recimo od poznatijih LG, SONY, MOTOROLA, oni koliko mogu pratiti nemaju 864 modela godišnje u 24 dijagonale, tako da su im mogućnosti vjerojatno nešto bitno jednostavnije za optimizaciju! 

Ali da ih je poderao skorom za 20%, nisam siguran koliko Antutu-a ima Note 7, ali ipak, dvadeset posto je signifikantna brojka! 

ATJ Lučko
9 godina
protjeran
Prikaz od 11 do 29.mjesta

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Sad kad je ajfon prvi na antutu se budete drzali tog ko pijan plota..

2 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Ja, sad im je antutu dobar

0 0 hvala 0
12 godina

...

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Već i ptice na grani znaju da nam Xiaomi sprema nabrijanu varijantu Mi 5 flagshipa koja će doći pod nazivom Xiaomi Mi 5S. Ime je na neki način potrvrđeno u prošlom teaseru (samo slovo “S”), a sada imamo službenu potrvrdu za još jednu stvar. Baš kao LeEco Le Pro 3 koji je jučer predstavljen i Xiaomi Mi 5S doći će opremljen sa Snapdragon 821 procesorom. Kako to znamo? Po teaseru koji je danas objavljen i koji prikazuje Antutu rezultad od 164199 bodova. Već znamo da Snapdragon 820 postiže oko 140000 bodova, a njegov nasljednik oko 160000 tako da po tom pitanju nema nikakvih sumnji. Pored potvrde novog procesora na teaseru je ispisano jedno pitanje: ” Pored performansi, koju novu tehnologiju donosi Xiaomi _S?”. Nismo sigurni na što misle ali može biti da se odnosi na ultrasonični skener otiska prsta o kojem smo nedavno pisali. Ili možda misle na Force Touch (kao 3D Touch na iPhoneu)? Opet, niti jedna od te dvije tehnologije nije nešto neviđeno pa će biti zanimljivo za vidjeti na što se to odnosi. Od ostalih specifikacija poznato je, uglavnom putem benchmark testova, da će imati 5.15″ Full HD zaslon, baš kao njegov “prethodnik” dok su stvari kao 6GB RAM-a, 256 GB interne memorije, 3490 mAh baterija i 16 MP stražnja kamera još u domeni glasina ali ipak vrlo vjerovatne. Službeno predstavljanje je 27.09.2016. no kao obično do tada ćemo sigurno vidjeti još nekoliko leakova i službenih teasera.

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Xiaomi Mi 6 rastura na AnTuTu benchmarku, postigao preko 200.000 bodova?
http://www.balkangadgets.com/xiaomi-mi-6-rastura-na-antutu-benchmarku-postigao-preko-200-000-bodova/

Radi se o rezultatu od 210.329 bodova što je apsolutni rekord do sada. Najbolji službeni rezultat za sada drži iPhone 7 Plus sa 183106 bodova, dok je najbolji kada su u pitanju Qualcomm čipseti OnePlus 3T kojeg pogoni Snapdragon 821 i postiže 163.578 bodova

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Super pa ce sad opet ajfonovci govorit da je antutu placeno smece 😂
9 godina
neaktivan
16 godina
protjeran

Vidi sta radi kinez od 1680kn s dostavom :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2017 19:06 (ansha).
Moj PC  
3 0 hvala 1
9 godina
protjeran
Ha ha ha
Sad si ga sjebo skroz
A on platio 700 uera i to mu valja otplaćivat godinu dana na rate, plus mu valja plaćat pretplatu od 15 eura na najgorem operateru BH lopovskom bhtelekomu koji ima slogan "krademo više"

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Mislom da to uzima prosjek svih takvih modela, jer i ja na xiaomiju imam daleko vise nego kolko kaze da taj model ima score, a jos k tomu ja imam 3gb a mob ima i verziju od 2gb, a na antutu je valjda skupa to..
9 godina
neaktivan
ansha kaže...

Nije problem nego ti testovi postavljeni na linkovima gore nisu dobri nema tu niti tog telefona...

Ne radi se o brzini nego o mjerodavnosti linkova....

Znači linkovi su totalno aut za 2016 godinu....!!

To je u pitanju nikakvo takmičenje, ne mogu se postaviti nekakve tabele koje su nerelevantne ,evo samo u ova dva slučaja , kokretno oba telefona su daleko prepucali te sa tabela !!!

9 godina
neaktivan
Kulin Ban kaže...
Ha ha ha
Sad si ga sjebo skroz
A on platio 700 uera i to mu valja otplaćivat godinu dana na rate, plus mu valja plaćat pretplatu od 15 eura na najgorem operateru BH lopovskom bhtelekomu koji ima slogan "krademo više"

Vidim da si vidovit . Otkud ti znaš gdje kako i zašto je neko nabavio telefon. Možda sam ga i ukrao ili dobio na poklon..

16 godina
protjeran
belami63 kaže...
ansha kaže...

Nije problem nego ti testovi postavljeni na linkovima gore nisu dobri nema tu niti tog telefona...

Ima ga na 3. mjestu, Le Max2..

9 godina
neaktivan
belami63 kaže...

Vidim da si vidovit . Otkud ti znaš gdje kako i zašto je neko nabavio telefon. Možda sam ga i ukrao ili dobio na poklon..

Aha, znači ti si taj.

Vrati mi mobitel i neću zvati policiju !

Jasno? 

Kruha i igala...
9 godina
protjeran
ansha kaže...

je li to cijena s porezom, carinom, trosarinom posto mob nije iz EU ?

koliko vidim na GSM Areni spada u grupu 7/10 a na listi muje benchmarak

LeEco Le Max 2

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2017 16:10 (DataX).
16 godina
protjeran
DataX kaže...
ansha kaže...

koji je to model ?

je li to cijena s porezom, carinom, trosarinom posto mob nije iz EU ?

To je sve sta sam platio, preko Grossoshopa nema carine i kad je sa kineskog skladista. Mobitel je LeEco Le Max 2...

9 godina
protjeran
ansha kaže...

To je sve sta sam platio, preko Grossoshopa nema carine i kad je sa kineskog skladista. Mobitel je LeEco Le Max 2...

sorry

ranije sam editovao nego ti...

basemark x ima veci od Sams galaxy s7 edge

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2017 16:15 (DataX).
16 godina
protjeran

Sad je 1530kn s ukljucenom dostavom na spomenutom shopu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ovo nikad nisam kužio, pa ta prepucavanja koji mob ima više bodova mogu biti bitni jedino nekim preseratorima ili onim ultimate tehno frikovima, ali ono zagorjelim do kraja.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
AnđeoGabrijel21 kaže...

Ovo nikad nisam kužio, pa ta prepucavanja koji mob ima više bodova mogu biti bitni jedino nekim preseratorima ili onim ultimate tehno frikovima, ali ono zagorjelim do kraja.

Vjeruj mi da se brzina sd-a 820 osjeti u koristenju a ne samo u benchmarku..

9 godina
protjeran
To je neki orijentir kao kad gledaš specifikacije auta, kolika je max brzina, koliko ima KS, koliko ubrzanje od 0-100 km/h itd.
Nekome bitno, nekome apsolutno ne, npr.tip traźi auto sa velikim gepekom i jebe ga se kolko ima KS ali te specifikacije se uvjek navode, tako i benchmark jedan od podataka koji neko može uvažit, neko ne, pa ko voli nek izvoli...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nije to auto niti će ikada biti jer za optimizaciju nekog mobila naviše ovisi do softvera a u tu se najmanje ulaže. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice