0.facebook problem !

poruka: 8
|
čitano: 11.087
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
0.facebook problem !

Evo danas sam probo na novo-starom mobu probat 0.facebook.
Otišo sam na komp da mi pošalje link na mob preko SMS-a.
Pokušam otvorit link i da se otvorit al ode preko preglednika Opera Mini, mislim ja mogu normalno na facebook al mi troši pare zbog tog preglednika.

PITANJE: dali mogu izbrisat taj preglednik, ili postoji drugi naćin da odem na 0-facebook BESPLATNO! 

EDIT:Mob je NOKIA 2300 classic 

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 15:19 (Underlight).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
0.facebook problem !

Facebook zero preko opere se naplaćuje!

Trebaš ići sa preglednikom mobitela, samo upišeš adresu. Nemoj si slati link, evo ti ga: 0.facebook.com  {#}

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: 0.facebook problem !
blacko kaže...

Facebook zero preko opere se naplaćuje!

Trebaš ići sa preglednikom mobitela, samo upišeš adresu. Nemoj si slati link, evo ti ga: 0.facebook.com {#}

hvala al sad sam išao preko music player-a i napravio sam prećac, sad mi je dobro {#}

13 godina
neaktivan
0.facebook problem !

Imam jedan problem. Imam dva mobitela. Preko oba sam cijelo vrijeme bila ulogirana preko 0.facebook.com na svoj facebook profil, sve do prije dva do tri dana. Sada se preko jednog uopce nemogu vise ulogirati na svoj profil, a na bilo koji drugi mogu. Pokusala sam se odlogirati s prvog ali ni tad nisam uspjela. Upisem ispravno i mail i lozinku ali ponovno mi izbaci da ukucam na novo. A kada se ulogiram preko kompjutera pise mi da je netko s nepoznatog uredaja pokusao uci u moj facebook profil i da je trenutno moj profil zakljucan. Do prije dva tri dana mi se to nije nikako dogodilo. Zna li itko kako da to popravim, stvarno mi ide na zivce da nemogu uci preko drugog mobitela u svoj facebook. :( :'(

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
netko ti je upao u fejs
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
13 godina
neaktivan
0.facebook problem !

Kada ulazim u facebook moze mi uci na profil ali poslije toga se pojavi bijela slika i nemogu nista da vidim to se desava isto i kad udjem preko drugog racunara na moj profil uloguje se i onda bijela slika pokusao sam da promijenim lozinku uspio sam ali opet ista stvar se ponavlja a kad udjem na neki drugi profil onda je uredu ako ko moze pomoci nek odg unaprijed hvala!!!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja također imam operu mini na mobu pa nemogu na fb :/
pokušavao sam svakako i nikako da mi uđe, piše mi kao da mobitel ne podržava aplikaciju 0.facebook...
zanima me da li itko zna kako da napravim da mogu na 0.facebook ? hvala 

15 godina
DimebaG kaže...

ja također imam operu mini na mobu pa nemogu na fb :/
pokušavao sam svakako i nikako da mi uđe, piše mi kao da mobitel ne podržava aplikaciju 0.facebook...
zanima me da li itko zna kako da napravim da mogu na 0.facebook ? hvala 

Na 0.facebook.com možeš ići samo preko zadanog (defaultnog) browsera.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice