Zaboravljen password

poruka: 7
|
čitano: 5.199
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zaboravljen password

Ovak zgubil sam password od modema Zyxel P-600 series (da znate o kojem modemu se radi)

Cital sam teme i trazil i svi govoriji ako ga resetiram da vise nemam passworda na njemu.

Mene zanima dal se moze otkrit to na neki nacin il treba resetirat?

I kad se resetira kak ponovno stavit password?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zaboravljen password

Kaj niko nezna?? :(

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Zaboravljen password

ufff nisam sigurna al probaj ili ostavit prazno ili 0000 ili 1234.jedno od to troje je ako nisi mijenjao

16 godina
protjeran
Zaboravljen password

Ako nije mjenjano onda je 0000 tako je i meni bilo dok je radio

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zaboravljen password

Username: Admin

Password: 1234

evo nakon 2 sec traženja po googlu Link

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zaboravljen password

Hvala decki pomogli ste

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zaboravljen password

Evo da ne otvaram novu temu.

Ne mogu ući u postavke routera (192.168.1.1)   jer ne znam user/password.

Defaultni U/P za moj router (Iskratel Prospero 632+) ne rade, dakle očito mi je provajder, BT-net (ne B.net ) promijenio, stavljao svoj firmware, šta već...

Sad, zanima me, da li će se ako napravim reset (na ono malo dugme što se ubode) vratiti default user/pass?

Ako da, kad napravim reset, da li će biti dovoljno da samo opet uštekam kabel da bih pristupio netu, ili ću morati podešavati nekakve opcije (DNS adrese, subnete itd).

Inače, trebao bih otvoriti par portova. Također; veza je neprekidna; nema terminacije nakon 24h, ništa ne moram podešavat trenutno, nego samo uštekam UTP kabel i radi.

Također je na router spojen i telefon (da, baš u njega, ne u spliter ili kako već, jer se i tel. digitalno prenosi9 a još je i kabelska spojena na nekakav box koji je također povezan s routerom, pa da li bih s*ebo to sve ako bih napravio reset modema.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice