Utor za sim karticu

poruka: 5
|
čitano: 3.490
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Utor za sim karticu
pitanje

Danas mi se zaledio laptop i nije se htio ugasiti. izvadim bateriju i slucajno vidim utor na kojem pise sim.... milijun puta dosad sam izvadio bateriju i nije mi ni palo na pamet da bi iza moglo biti nesto... Iznenađen

Dakle, konkretno pitanje: što je taj utor za sim? kako se koristi? čemu služi?? Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Utor za sim karticu

HSDPA - mobilni pristup 3G mrežama.

Pogledaj

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 23:58 (macak).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Utor za sim karticu
autorov komentar
macak kaže...

Pogledaj

Znači li to da ja mogu npr. uzeti samo karticu i softver od nekog mobilnog operatera i spojiti se na mobilni internet??? Bez da kupujem one njihove stickove za nekoliko stotina kuna??? :)
Bas sam planirao do kraja travnja uzeti mobilni internet ali se nisam mogao odlučiti kod kojeg operatera jer su mi preskupi oni njihovi stickovi...
16 godina
Utor za sim karticu

-nisu skupi stickovi nego njihove podatkovne tarife... cca 1kn=1MB, btw. neisplati se kupovati 'modem' upravo zbog tarife.

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Utor za sim karticu
DeeJay kaže...
macak kaže...

Pogledaj

Znači li to da ja mogu npr. uzeti samo karticu i softver od nekog mobilnog operatera i spojiti se na mobilni internet??? Bez da kupujem one njihove stickove za nekoliko stotina kuna??? :)
Bas sam planirao do kraja travnja uzeti mobilni internet ali se nisam mogao odlučiti kod kojeg operatera jer su mi preskupi oni njihovi stickovi...

Možda... Provjeri prvo u biosu dal imaš tu HSDPA karticu opće, jer ovo ti je samo SIM card reader...

Npr par mojih frendova je kupilo Dell XPS-ove i oni ti svi imaju te sim card readere ali nitko nije dobio HSDPA karticu sa svojim laptopom, jer nisu htjeli nadoplatiti...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice