zdravo....
eh ovako,kad sam vadio bateriju iz laptopa,skužio sam da laptop ima izlaz za karticu(SIM)...ubacim ja karticu,ali kako da napravim da funkcioniše?....možete mi malo pojasnit postupak molim vas?!
zdravo....
eh ovako,kad sam vadio bateriju iz laptopa,skužio sam da laptop ima izlaz za karticu(SIM)...ubacim ja karticu,ali kako da napravim da funkcioniše?....možete mi malo pojasnit postupak molim vas?!
Iskreno prvi put cujem za to =(
ma kužiš,dell-ov businness laptop...ima sve živo što čovjek može poželit,samo što sam ja glup da prokontam kako ide :S :D
Da to nije slucajno samo citac kartica.Vidio sam u jednom ducanu citac memorijskih kartica i na sebi je imao utor za sim karticu.Valjda za backup brojeva i poruka.
to mislim i ja.
Pogledaj na službenim stranicama Dell-a dal ima za skinuti drajver za GSM funkciju ili kakva app. pa ćeš znati ili nazovi svog davatelja GSM usluga i pitaj ga.
čisto sumnjam da je to za GSM usluge..mislim da je to za pohranu brojeva, podataka itd.
To ti je za HSDPA - za bežični pristup 3G mobilnim mrežama.
zdravo....
Eii!!!
Ja mislim da ti je to 3G kartica!!!
Najvjerojatnije!!!
Pozdrav!!!
I obična kartica ima na sebi gprs i može raditi u HSDPA modemu, samo je tarifa puno paprenija - iskoristivo samo za provjeriti radi li. Ako se radi o HSDPA modemu, Windowsi bi ga trebali viditi kao obični modem, samo je malo drugačije podešavanje konekcije (potrebno je unijeti inicijalizacijsku AT naredbu u postavke modema).