SIM kartica u laptopu?

poruka: 10
|
čitano: 23.424
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
SIM kartica u laptopu?

zdravo....

eh ovako,kad sam vadio bateriju iz laptopa,skužio sam da laptop ima izlaz za karticu(SIM)...ubacim ja karticu,ali kako da napravim da funkcioniše?....možete mi malo pojasnit postupak molim vas?!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SIM kartica u laptopu?

Iskreno prvi put cujem za to =(

Mudar ko čovjek-jesetra!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: SIM kartica u laptopu?

ma kužiš,dell-ov businness laptop...ima sve živo što čovjek može poželit,samo što sam ja glup da prokontam kako ide :S       :D

17 godina
neaktivan
SIM kartica u laptopu?

Da to nije slucajno samo citac kartica.Vidio sam u jednom ducanu citac memorijskih kartica i na sebi je imao utor za sim karticu.Valjda za backup brojeva i poruka.

Michael Schumacher World championships:7,Grand prix wins:91,Pole positions:68 http://www.velika-nagrada.hr

0 0 hvala 0
17 godina
SIM kartica u laptopu?

to mislim i ja.

Pogledaj na službenim stranicama Dell-a dal ima za skinuti drajver za GSM funkciju ili kakva app. pa ćeš znati ili nazovi svog davatelja GSM usluga i pitaj ga.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SIM kartica u laptopu?

čisto sumnjam da je to za GSM usluge..mislim da je to za pohranu brojeva, podataka itd.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SIM kartica u laptopu?

To ti je za HSDPA - za bežični pristup 3G mobilnim mrežama.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: SIM kartica u laptopu?
DIIINOOO kaže...

zdravo....

eh ovako,kad sam vadio bateriju iz laptopa,skužio sam da laptop ima izlaz za karticu(SIM)...ubacim ja karticu,ali kako da napravim da funkcioniše?....možete mi malo pojasnit postupak molim vas?!

Taj utor je vjerojatno utor za HSDPA kartice. Dakle da bi profunkcionirao otidji do svog omiljenog pruzatelja mobilnih usluga i zatrazi karticu za pristu internetu putem HSDPA.
Trebao bi dobiti SIM karticu i CD sa softwareom u paketu. Karticu ubaci, software instaliraj i voila...za par minuta mozes uzivati u bespucima mobilnog interneta.
Prednosti:-pristup internetu gdjegod ima signala za mobitel
              -relativno ok brzine (ako uhvatis HSDPA signal)
Mane:-skupo ko sam vrag...

Pa ti odluci...

Pozdraf...
Zed's dead baby, Zed's dead...
16 godina
neaktivan
SIM kartica u laptopu?

Eii!!!

Ja mislim da ti je to 3G kartica!!!

Najvjerojatnije!!!

Pozdrav!!!

...Luka...

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
SIM kartica u laptopu?

I obična kartica ima na sebi gprs i može raditi u HSDPA modemu, samo je tarifa puno paprenija - iskoristivo samo za provjeriti radi li. Ako se radi o HSDPA modemu, Windowsi bi ga trebali viditi kao obični modem, samo je malo drugačije podešavanje konekcije (potrebno je unijeti inicijalizacijsku AT naredbu u postavke modema).

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice