Pomoc oko signala :/

poruka: 3
|
čitano: 1.175
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoc oko signala :/

Pozdrav,

prica ide ovako imam internet u svom poslovnom prostoru koji je udaljen od stana zracne udaljenosti 100 metara,ali je komplicirana zgrada i bla bla ode tema u drugom smjeru. Proveo sam si utp kabel do ovog majstora http://hr.airlive.com/product/AirMax2. uredaj je usmjeren u stan,ali ispred sebe ima malo metalne ograde i onda 100 metara cistine do stana i laptopa. problem je u tome sto su to debeli armirani zidovi debljine i do pola metra {#} (vjerojatno su se bojali da ce nas haubicama gadat {#} ) sto mi zadaje muke i ne daje wifi signal po stanu vec samo u tom dijelu stana najblize do uredaja. ima li tko kakvu preporuku sto ucinit da premrezim cijeli stan wifi signalom s tim uredajem. ako je sto od pomoci imam neki thompson ruter od tcom i asus AP kupljen da glumi wifi odasiljac za modem koji nema wirless,ali ta prica nije u funkciji.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pomoc oko signala :/
kralj92 kaže...

Pozdrav,

prica ide ovako imam internet u svom poslovnom prostoru koji je udaljen od stana zracne udaljenosti 100 metara,ali je komplicirana zgrada i bla bla ode tema u drugom smjeru. Proveo sam si utp kabel do ovog majstora http://hr.airlive.com/product/AirMax2. uredaj je usmjeren u stan,ali ispred sebe ima malo metalne ograde i onda 100 metara cistine do stana i laptopa. problem je u tome sto su to debeli armirani zidovi debljine i do pola metra {#} (vjerojatno su se bojali da ce nas haubicama gadat {#} ) sto mi zadaje muke i ne daje wifi signal po stanu vec samo u tom dijelu stana najblize do uredaja. ima li tko kakvu preporuku sto ucinit da premrezim cijeli stan wifi signalom s tim uredajem. ako je sto od pomoci imam neki thompson ruter od tcom i asus AP kupljen da glumi wifi odasiljac za modem koji nema wirless,ali ta prica nije u funkciji.

Potegnuti antenu sa airmax-a van?
Ili postavit ruter od t-coma na tu stranu, airmaxom se spojit na njega i u airmax uštekati asus ap da se bežićno na njega spajaš i onda ti je cjeli stan pod ful signalom.. ili ga postavit u repeater mode, ovisi što ti je jednostavnije..

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
15 godina
neaktivan
Re: Pomoc oko signala :/

kamo postavit ruter od t-coma nisam te ubrao. neznam jesi me ulovio,ali airmax salje signal prema stanu,jer u stanu nema interneta stoga nema smisla nista ustekavat u airmax. ja sam vise za ideju sa nekom antenom koja bi bila prema airmaxu,ali opet bi htio da ta antena ide do nekog rutera ili ap-a koji bi slao dalje po stanu. signal

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice