Huawei E583c eksterna antena

poruka: 3
|
čitano: 3.217
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Trebam eksternu antenu za navedeni modem. Na ebayu ih ima puno i sad je problem da iako su antene identične, u opisu kod nekih stoji da podržavaju moj modem, a kod nekih ne (npr. ova i ova). Ja mislim da to nema veze tj. da su oba dvije antene kompatibilne s mojim modemom jer izgledaju jednako. Možda griješim pa zato pitam vas. 

Phenom II x4 955@4,0GHz, HD 6870, 4 GB RAM-a@1600 MHz, Gigabyte GA-990XA-UD3 XFX 550W Maxtor 160GB-
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 0:24 (crazywarrior).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Kupio sam onu jeftiniju, sad ima još jeftinijih sa 12 dbi. Tko navedeni modem koristi i u kući kao ja, preporučam mu tu antetnu. Ja sam svoju platio oko 80 kn ali je identična. Poboljšanje signala je drastično, od 1 do čak 4 crtice u mojem slučaju! 

Phenom II x4 955@4,0GHz, HD 6870, 4 GB RAM-a@1600 MHz, Gigabyte GA-990XA-UD3 XFX 550W Maxtor 160GB-
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Huawei E583c eksterna antena

Pozdrav!

Ja imam takav modem i namjeravam kupiti vanjsku antenu, vjerojatno istu....ali imam par pitanja vezano za taj modem....Dobio sam modem prije god dana u t-mobileu i od početka mi se dešavalo da jednostavno izgubi wifi vezu sa računalom, a na ekranu modema sve kak treba biti. Morao sam ga upaliti i ugasiti da ponovo proradi. Onda sam ga reklamirao, stavili su novi firmware i to je rješilo problem ali djelomično. Naime, tada se znalo desiti da povremeno opet zašteka i sam dođe k sebi, ali nekako kao da se usporio. Nakon druge reklamacije dobio sam novi modem i on opet nekad zna zaštekat, tj. izgubi se wifi signal s njega....ne znam, možda me pogodila loša serija...mislio sam sam upgradeat noviji firmware ali ne mogu nać...

Pa, ako ste imali kakvih iskustava....

Još jednom, lijep pozdrav!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice