Samsung SM245B+ 24'' LCD monitor

poruka: 11
|
čitano: 3.124
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Eto zanima me kakvo misljenje/iskustva imate o ovom monitoru, tehnicke specifikacije:

Samsung SM245B+ 24'' LCD monitor:

-TFT LCD 24"
-rezolucija: 1900x1200 (WUXGA) dpi
-svjetlina: 400 cd/m2
-kontrast: DC 8000:1 (1000:1)
-kut gledanja: 160°/160°
-odziv: 5 ms
-boja: sjajno crna
-ulazi: 15 pin D-SUB, DVI-D
-dimenzije: 560 x 444.5 x 250 mm
-težina: 8.4 kg
-potrošnja struje: 100 W
-MagicBright 3, MagicColor kontrole
-podešavanje postolja po visini
-JAMSTVO 3 GODINE!

cijena 2,900.00 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Samsung SM245B+ 24'' LCD monitor
Rhodin kaže...

Eto zanima me kakvo misljenje/iskustva imate o ovom monitoru, tehnicke specifikacije:

Samsung SM245B+ 24'' LCD monitor:

-TFT LCD 24"
-rezolucija: 1900x1200 (WUXGA) dpi
-kontrast: DC 8000:1 (1000:1)
-boja: sjajno crna
-dimenzije: 560 x 444.5 x 250 mm
-težina: 8.4 kg
-potrošnja struje: 100 W
-MagicBright 3, MagicColor kontrole
-JAMSTVO 3 GODINE!

cijena 2,900.00 kn

Radije uzmi Lenovo L220X. Rezolucija je ista, jedino je dijagonala manja, međutim ima bolju matricu i vjernije boje.
A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
16 godina

Slazem se, lenovo 220x je car od monitora i tu su negdje po cijeni, a nije toliko manji, ipak ja sam dobio konkretan upit za ovaj monitor pa me zanima kakav je on da znam proslijediti informaciju. Dosta stvari na forumu pitam za druge ljude koji pitaju mene iz ovog ili onog razloga (a neda im se googlat/gledat po forumima), a ja forum koristim kao, za sada jako dobar, izvor informacija od ljudi sa iskustvom.

Tako da hvala ti kompotko, cijenim uvijek tvoje misljenje, ali ovaj puta me zanima bas za taj monitor. Stvar je ponovo u dijagonali za odprilike ovu cijenu, pa ako postoji po vama mozda bolji monitor od 24+ incha (sto cisto sumnjam u ovom cijenovnom rangu) preporuke su dobrodosle, medjutim mislim da su zagrizli bas za ovo, zanima me samo da nije los monitor. Ovaj konkretni po toj cijeni je iz hardveraja, pa sad ako znate mozda da imaju sa neoriginalnim matricama (cuo sam za problem samsungovih monitora i neoriginalnih matrica na modelima t220, 2253bw i 2232bw) ili da sam po sebi nevalja ili bilo sta takvo, takodjer ako imate dobra iskustva s njim ili ikakava iskustva, saznanja ili slicno molim da to podijelite samnom.

Hvala unaprijed na svim i bilo kakvim odgovorima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

bi li mozda Dell E248WFP 24 bio bolji?

-WideScreen TrueColor TFT LCD 24"
-rezolucija: optimalna 1920x1200/60 Hz dpi
-kontrast: 1000:1
-boja: srebrno/crna
-dimenzije: 436.3 (V) x 559.7 (Š) x 172.0 (D) mm
-težina: 5.2 kg
-podržava HDCP
-JAMSTVO 3 GODINE!

cijena 3,050.00 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam prije par dana kupio 245b+ i po meni ekran je odličan! Kao prvo, 24" je jako puno prostora i jednostavno je milina raditi na toliko ekranu. Kontrast i boje su jako ljepe i "živahne". Znam da možda nisu najpreciznije, ali ja igram igre i gledam filmove i za to mi je ekran fenomenalan. I još bi pridodao da se već u Telebitu može naći za oko 2200kn....a nitko se nemože boriti protiv te cijene. Iskreno, ako nisi profić....moje tople preporuke.

Edit: Cijena ispravljena....Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2008 20:55 (Bladepu).
16 godina
neaktivan
Bladepu kaže...

Ja sam prije par dana kupio 245b+ i po meni ekran je odličan! Kao prvo, 24" je jako puno prostora i jednostavno je milina raditi na toliko ekranu. Kontrast i boje su jako ljepe i "živahne". Znam da možda nisu najpreciznije, ali ja igram igre i gledam filmove i za to mi je ekran fenomenalan. I još bi pridodao da se već u Telebitu može naći za oko 1200kn....a nitko se nemože boriti protiv te cijene. Iskreno, ako nisi profić....moje tople preporuke.

Fulo si, nije 1200 nego 2200. Ali opet daleko ispod cijena drugdje...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
16 godina

da, sad bas gledam to je sve dosta skupo u hardveraju sto se tice monitora...

naso sam t240 u M-computers za 2,521 kn - ima hdmi prikljucak uz dvi i mislim da je bolji od oba ova

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

sad me zanima jos jedna stvar kod monitora... ako nema HDMI prikljucak, vec sve ide preko DVI-a, kolika se tu vidi razlika kod gledanja HD materijala?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

HDMI i DVI su apsolutno identični digitalni signali. HDMI ima prednost što prenosi i audio signal (što je praktično kad spajaš komp na tv ili konzolu, dvd player..... i slicno, smanjuje kolicinu kabela). Ali što se tiče spajanja kompa na monitor... DVI i HDMI su identični.

16 godina

zakon, hvala na odgovoru....

ma predpostavljao sam ustvari neki slican odgovor ako nista onda cisto zbo postojanja dvi-hdmi adaptera i jos nekih drugih pokazatelja.... ma ok ce to biti onda

hvala puno na odgovoru

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Znam da su vam vec dosadna slicna pitanja, ali konkretno za ovaj monitor SM 245B+ postoji li nacin da se otkrije je li sa original panelom ili ne prije kupnje i spajanja na racunalo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice