Pomoc - gaming monitor koji izabrati zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 3.368
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Pomoc - gaming monitor koji izabrati

Pozdrav svima. Imam dilemu koji gaming monitor izabrati. Inace, ne igram PC, nego PS4, FPShootere., te sam odlucio sam prijeci na monitor. Gledao sam, raspitivao sam se i suzio sam izbor na ova dva (Samsung), iako je i Asus bio u igri, no Samsungu kao brandu vise vjerujem.  Uzeo sam u obzir input lag (display lag), kontrast i rezoluciju. Nadam se da sam dobro suzio svoj izbor, mislite li da ce jedan od ovih posluziti?

PRVI: http://www.harveynorman.hr/odjeli/informatika/racunalna-oprema/monitori/Monitor-SAMSUNG-S24B350.107329.html
 - 2ms, 1920x1080, static 1000:1, dynamic contrast 5 000 000:1

DRUGI: http://www.sancta-domenica.hr/monitor-samsung-ls24d300hs.aspx
- 2ms, 1920x1080, statis 1000:1, dynamic contrast 5 000 000:1

Koliko sam shvatio, neke vece razlike nema, cak je i cijena ista. Svejedno, volio bih ako bi ste mi mogli pomoci koji da izaberem.

Puno hvala.

P.S. Ako nisam smio otvoriti temu, molim moderatore da mi prebace post u odgovarajucu temu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 1:20 (robertdefaro).

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Pomoc - gaming monitor koji izabrati

Nijedan od ta dva TN monitora, gledaj Samsung LS24D590PLX ima 2xHDMI tako da si bez problema mozes spojiti konzolu.

10 godina
neaktivan
Sad sam pogledao, jedino bode me u oči onih 5ms. Ne čini mi se da je po ičemu osim 2x HDMI bolji. Ali hvala. I jedno pitanje. Što je to TN? Nisam baš upućen.. pa
14 godina
robertdefaro kaže...
Sad sam pogledao, jedino bode me u oči onih 5ms. Ne čini mi se da je po ičemu osim 2x HDMI bolji. Ali hvala. I jedno pitanje. Što je to TN? Nisam baš upućen.. pa

KLIK

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
11 godina

TN je vrsta panela, ovaj ima PLS panel koji daje bolju sliku, boje prvenstveno i široki kut vidljivosti bez degradacije slike. Po recenzijama nemas problema sa input lagom klik samo ce trebati malo se poigrati sa postavkama za najbolju sliku.

15 godina
moderator
Pomoc - gaming monitor koji izabrati
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice