Gaming monitor

poruka: 102
|
čitano: 27.254
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Gaming monitor
maksuzija kaže...

Ma lagg ko lagg...Voziš trku, na startu šteka do prvog Check Pointa.. al onda dalje je dobro.. (to je i do neta i konfiguracije, al s tim se ne mučim toliko više) ...

Uglavnom.. Dajte neki monitor bilo koji do 1001 kn da je koliko toliko dobar.. još bi SAMP najrađe dalje igrao na CRT-u :D

Ronis.hr

Elipso.hr

Maximus-servis.hr

links.hr (dostupno u Varaždinu)

Tako..taj sjeverni dio Hrvatske.. prvenstveno ČK i VŽ

Lagg je do konfe ili neta. Nema veze s ekranom. S obzirom da ne igraš ništa ekstremno brzo dell u2412m ili u2312m su idealan izbor.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
Gaming monitor

Da fino kažeš.. Dell ..

Al nemam pare .. do 1001kn max mogu dat.. plaća je mizerna :S

0 0 hvala 0
15 godina
maksuzija kaže...

Da fino kažeš.. Dell ..

Al nemam pare .. do 1001kn max mogu dat.. plaća je mizerna :S

A imas za nesto manje pare LG-ovih ips-ova. Samo neznam tocno koji su to modeli. Ili pogledaj jel prodaje tko polovni u2311h / u2312m za kojih 1000kn.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Leopard_st kaže...

Prvo mnogi trebaju da shvate da brojevi u ms koje proizvođac navodi u ms nisu input lag i da nemaju nikakve veze sa realnim stanjem odziv komandi misa/taste, tek onda mozemo krenuti u raspravu neku, IPS je drama, jedva cekam da ubodem jedan.

TN jedino moze bolju crnu u određenim uvjetima da ponudi( i to ako je dobar tn u pitanju) i to je to, kutovi gledanja, reprudukcija boja, gama i itd je sve na strani IPS monitora.

Najbrzi monitori su 120 hz sa input lagom ispod 10 ms, Dell 2713 konkretno ima oko 20 ms input lag sto je iznad prosjecno.

Prosjecni TN ima oko 15-20 ms input lag, input lag veoma zavisi od postavki monitora, koja su procesuiranja ukljucena i itd.

A i svakako kad bi kupovao IPS, ne bih kupovao svasta.

Ako si noob, lag od 1ms te nece spasiti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 15:37 (Leopard_st).
14 godina
neaktivan
Gaming monitor
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 10:39 (Splićo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gaming monitor

Nisam jos nista narucio, cini mi se ni necu jos....kako je krenulo uzet cu kamen i spojit ga u komp....

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gaming monitor

De mi recite, u broju 240, studeni, negdje sam ga izgubio, vec se mucim mjesec dana da ga nadjem... koji je u hard testu " ips monitori" bio best buy i bug choice...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Contana kaže...

De mi recite, u broju 240, studeni, negdje sam ga izgubio, vec se mucim mjesec dana da ga nadjem... koji je u hard testu " ips monitori" bio best buy i bug choice...

Best buy - AOC i2352Vh

Naš izbor - Dell U2713HM

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
12 godina
protjeran
Gaming monitor

Ev našao sam si ovaj monitor, pa me zanima vaše mišljenje, htio bih ga uzeti  http://www.ekupi.hr/BenQ-monitor-RL2240H-263331.aspx

Bajdvej, da li netko zna neki webshop u Hr da prodaje monitore dobre, za pristojne cijene i sa paypalom? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 0:33 (KonorKenvej).

0 1 hvala 0
13 godina
Gaming monitor

Pozdrav svima,

možete li mi reći jeli isplativo kupovat 120Hz monitor za igranje, mislim se na ovaj model http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=12262 ?

Mene osobno muči: na Btf3 imam prosječno 80-90fps na medium(auto) postavkama i imam taj "screen tearing" efekt kojeg dosta primječujem kad imam brže pokrete mišom.

Vsync mi sve sređuje perfektno no onda gubim višak fps(lock na 60) nauštrb lijepe slike.  Da li će se uskoro širit paleta 120Hz monitora, da pričekam da padne cijena ?

Trenutno imam LCD LED 21,5" ACER S221HQLDbd. PC pod moj PC.

Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran
they kaže...

Pozdrav svima,

možete li mi reći jeli isplativo kupovat 120Hz monitor za igranje, mislim se na ovaj model http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=12262 ?

Mene osobno muči: na Btf3 imam prosječno 80-90fps na medium(auto) postavkama i imam taj "screen tearing" efekt kojeg dosta primječujem kad imam brže pokrete mišom.

Vsync mi sve sređuje perfektno no onda gubim višak fps(lock na 60) nauštrb lijepe slike.  Da li će se uskoro širit paleta 120Hz monitora, da pričekam da padne cijena ?

Trenutno imam LCD LED 21,5" ACER S221HQLDbd. PC pod moj PC.

Hvala unaprijed!

evo jedan dobar odgovor sa stranog foruma c\p

"120hz will be very noticable even on windows, this is not only for gaming, the mouse/windows will move much smoother on the desktop.

Also in gaming even when running at 60fps or less you can yes see differences game is much smoother, and you will notice that you don't need to set vertical sync on games because the screen don't let the frame "break", so yes, if you take the 120hz you will notice the differences..."

12 godina
protjeran
KonorKenvej kaže...

Ev našao sam si ovaj monitor, pa me zanima vaše mišljenje, htio bih ga uzeti  http://www.ekupi.hr/BenQ-monitor-RL2240H-263331.aspx

Bajdvej, da li netko zna neki webshop u Hr da prodaje monitore dobre, za pristojne cijene i sa paypalom? 

Nitko ništa?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice