identični kejs ja sad slažem (gledaj ovdje) i isto gledam kako da što manje para potrošim :)
Sada su 'u modi' LED trake, pa ih možeš upotrijebiti ako želiš, također zgodna stvar su i mrežasti pci limići, ako želiš.
Farbanje, bušenje, naljepnice, cool svjetleći ventilatori i sređivanje kablova je na tebi!
Sada su 'u modi' LED trake, pa ih možeš upotrijebiti ako želiš, također zgodna stvar su i mrežasti pci limići, ako želiš.
Farbanje, bušenje, naljepnice, cool svjetleći ventilatori i sređivanje kablova je na tebi!
Jel mi mozes sve to preporucit.
Koja farba,koje naljpnice,koji ventovi,kako da sredim kablove.
I da di ima kupit u HRV. modding opremu.
sprejeve,vente, prozirnu stranicu itd
Sprejeve mozes kupit u bilo kojoj trgovini boja i lakova , Pevecu ... !
Ventove imas u Linksu !
Za izradu prozirne stranice kupi plexiglas ili staklo na kojem to jos bolje izgleda !
Hvala ti.
Imali tko jos kakvih idejakako da uradim?
Treba li to šmirglati ili šta.
pojasnite mi malo
Ne kažem da ću ti moći puno pomoći, ali ako želiš savjete stavi više slika kućišta (i izvana i iznutra), jer one dvije iz prvog posta nisu dovoljne!
A imal di kupit prozirnu stranicu?
Prozirnu stranicu imas za kupit , al samo za neke poznatije modele ! Za ovo tvoje ti je najbolje izrezat bocnu stranicu onoliko koliko velik plexiglas mislis stavljat gore !
A kako da izrezem da mi bude precizno.
A da stavim nekakve led trake ili tako nesto
Di se ustekavaju ti ventovi i trake?
Pogledaj kako je kolega izrezao stranicu !
Hvala Haf što me reklamiraš.
Točnije OVDJE.

Hvala Haf što me reklamiraš.
Točnije OVDJE.
De mi malo pojasni,kako sa cime.
Da mi nako malo ljepse izgleda.
1. Označiš
2. Uzmeš terolitku, uključiš u struju, režeš unutar označenog
3. Kad izrežeš sve strane, vjerojatno će ti ispasti lim kojeg si izrezao
4. Uzmeš turpiju(nju ne moraš uključit u struju), obradiš rubove
5. Kao lijepi finiš uzmeš boju(u piksi) i sa spužvicom ili krpom naneseš na rub da bude lijepo
Nadam se da sam pomogao.

1. Označiš
2. Uzmeš terolitku, uključiš u struju, režeš unutar označenog
3. Kad izrežeš sve strane, vjerojatno će ti ispasti lim kojeg si izrezao
4. Uzmeš turpiju(nju ne moraš uključit u struju), obradiš rubove
5. Kao lijepi finiš uzmeš boju(u piksi) i sa spužvicom ili krpom naneseš na rub da bude lijepo
Nadam se da sam pomogao.
Hvala.
Sta si ti sve stavljo,koje ventove?
jeli bolje staklo ili plexi
Ja bi plexi da mi se ne razbije.

Imal ko jos kakve ideje?
Da offtopic.
Kada budem radio komponente ce morat bit vani, jel mogu radit na stolu?
koliko para hoćeš izdvojiti za uređenje..?? i odakle si?
Para nezz
slavonija.
Isao bih u Osijek po djelove ili narucivao preko weba.
Samo vi meni recite kako da ga ja uredim
ajde slikaj komp sprijeda a da je cijeli dio sprijeda, onda bočnu stranu cijelu sa pločom!!
odvojiš sve komponente i sve izvadiš iz kučišta, rastaviš kučište na dijelove i sve šta ti je crno to ostaviš crno, a unutrašnjost koja je siva to je pofarbaš u crno, ovo šra je crveno to bi bilo lijepo pofarbat u biijelo naći crno-bijela kombinacija..kupi si ventilator crno-bijeli i stavi si ga ispod one rupe šta ti je pukla, onda možeš si u rupu staviti ovo ...bolje ti je uzeti staklo 4-5 mm nego plexy..jer staklo se nece ogrebat a plexy bude..nacrtaš si shemu na toj stranici na kojoj stavljas staklo, kako ces odrezat onda dok odrežeš možeš si kupit ukrasne šarafe sa kojima ćeš pričvrstiti staklo da ti ne ispadne, onda postrani si staviš još jedan ventilator, onda si možeš i odozgora s gornje strane towera isto staviti ventić..kučište od napajanja možeš skinut pa ga sikini i pofarbaj u crno :D...onda stavi si led traku bijele boje i staviš si po bridovima unutrašnjim od kompa da ti svijetli..onda koji ti je sokret matične ploče?
Jel to ono Am2?
Am2 mi ide proc na nju, jel to.
Fino si ti to meni napiso.
Ako nemaš dara za crtanje/modeliranje/ukrašavanje i sl; ni ovo ne buš dobro napravio. Zato bolje ušparaj 300kn i kupi si lijepo kučište, i samo na vrata daj izrezat rupu i ubaci ili aluminijsku mrežicu ili pleksiglas i to je to.
Ne!
Hocu ovo napraviti.
Konfa mi nije nesto,pa necu ni da kupujem,poslje nove godine stize nova konfa.