Case modding

poruka: 186
|
čitano: 66.745
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Case modding

Čestitam na trudu. Svaka čast ;-) keep the good work

A.D.
16 godina
neaktivan
Z1t3 kaže...

oce ko kupiti moga ja cu staviti onaj obicni crni bar je tisi ako nista drugo ovaj se moze smanjiti ali onda ne ispisuje ove crte

Jel to tvoj za kuciste ili za cpu????
Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB
16 godina
Case modding

E preluđačko ti je kuciste , svaka cast steta sto ja nepoznam nekog moddera al jbg

Tko pod drugim jamu kopa nos!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trop kaže...
Z1t3 kaže...

oce ko kupiti moga ja cu staviti onaj obicni crni bar je tisi ako nista drugo ovaj se moze smanjiti ali onda ne ispisuje ove crte

Jel to tvoj za kuciste ili za cpu????
 ma ovaj naprid sto je od thermaltake na kucistu
I <3 COD2
16 godina
neaktivan
Case modding

lijepo

Nokia N95, microSD HC 4GB, Garmin XT

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Case modding

Pozdrav svima!zbog dosadnog izgleda i tvorničke boje cooler masterovog kučišta, odlučio sam se nešto promjeniti.nakon kupnje dremela izrezao sam mrežicu za ventilator na zadnjem dijelu kučišta i obradio rubove brusnim papirom.od prije imam crne metalne mrežice koje će se puno bolje uklopiti!cijelo kučište je zatim prešpricano sa dva sloja temeljne boje,a nakon otprilike dva sata nanesen je prvi sloj crne mat boje.sutra idem po još jednu crnu,pa ću ponoviti postupak.evo kako to izgleda do sada!kroz koji dan nove slike!

C2D E6600 @3.2,4X1GB MUSHKIN 890MHZ,GAINWARD 8800 GTS 512
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dadododo kaže...

ovo bi bila moja kanta

koje je to kuciste???
XFX ATI RADEON HD4850 XXX (R.I.P.)
16 godina
neaktivan
Case modding

kakve ovo ima veze sa mojom temom napravi svoju temu i tamo to stavlji ili reci moderatorima da ti premjeste to sto si napisa

I <3 COD2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Z1t3 kaže...

kakve ovo ima veze sa mojom temom napravi svoju temu i tamo to stavlji ili reci moderatorima da ti premjeste to sto si napisa

sorry,moja greška!
17 godina
neaktivan
Case modding

nemogu premjestit taj post.

Kopiraj ga u svoju temu a ja cu obrisat ovaj.

ZLOČESTI MOD NR.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

nemogu premjestit taj post.

Kopiraj ga u svoju temu a ja cu obrisat ovaj.

može brisanje!hvala!još jednom isprika sa moje strane!
16 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
dadododo kaže...

ovo bi bila moja kanta

koje je to kuciste???
 thermaltake vj1200  iliti ukratko  TT-M5
mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+ 3.3GHz; 8gb ram dual chanell 800mhz vga:nvidia gtx260 896ddr3; power:Chieftec power supply 650W, windows vista ultimate x64
16 godina
neaktivan
dadododo kaže...
Dodge_167 kaže...
dadododo kaže...

ovo bi bila moja kanta

koje je to kuciste???
  thermaltake vj1200  iliti ukratko  TT-M5
  uu kako je dobar.. ja si to namjeravam kupiti.. stavi jos malo slika da vidim... kakvo je kuciste?
XFX ATI RADEON HD4850 XXX (R.I.P.)
16 godina
neaktivan
Case modding

tehnički gledano i nije ručni rad ali i ovo je sasvim dovoljno da lijepo izgleda a vise zezanja oko toga da si sam načinim kučište neželim jer jednostavno nemam vremena od posla jer radim nočne pa preko dana vecinom spavam....

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+ 3.3GHz; 8gb ram dual chanell 800mhz vga:nvidia gtx260 896ddr3; power:Chieftec power supply 650W, windows vista ultimate x64
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2009 7:18 (dadododo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ZVONJOLA kaže...

Pozdrav svima!zbog dosadnog izgleda i tvorničke boje cooler masterovog kučišta, odlučio sam se nešto promjeniti.nakon kupnje dremela izrezao sam mrežicu za ventilator na zadnjem dijelu kučišta i obradio rubove brusnim papirom.od prije imam crne metalne mrežice koje će se puno bolje uklopiti!cijelo kučište je zatim prešpricano sa dva sloja temeljne boje,a nakon otprilike dva sata nanesen je prvi sloj crne mat boje.sutra idem po još jednu crnu,pa ću ponoviti postupak.evo kako to izgleda do sada!kroz koji dan nove slike!

ee a štaje tu modano
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
17 godina
neaktivan
dadododo kaže...

tehnički gledano i nije ručni rad ali i ovo je sasvim dovoljno da lijepo izgleda a vise zezanja oko toga da si sam načinim kučište neželim jer jednostavno nemam vremena od posla jer radim nočne pa preko dana vecinom spavam....

A ono, komp ko komp...Kuciste ljepo izgleda, al nije tvoj rad...Svida mi se cooler od proca (to sam ja htio uzet sebi kad sam uzimo djelove, al ga nije bilo) .Sve drugo je tak...Za po doma...I s grafickom ti se bas nije za hvalit kad ju sad svaki seljak ima, ukljucuji i mene i tebe :)
Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Tagan BZ800, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, Gigabyte GTX260@ 700/1200/1500, Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B, Razer Copperhead & Goliathus, 2X250GB SATA2, 2X320GB SATA2
17 godina
neaktivan
giga kaže...
ZVONJOLA kaže...

ee a štaje tu modano
 pa izrezana je zadnja mrežica od ventilatora!hehe!šta zahebavaš!
17 godina
dadododo kaže...

kučište ti je ljepše od ovih modanih tak da se nemoj opce opterecivat, ovi sa modanjem nesto pokusavaju al nejde ih baš
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
dadododo kaže...

kučište ti je ljepše od ovih modanih tak da se nemoj opce opterecivat, ovi sa modanjem nesto pokusavaju al nejde ih baš
 kako kome kolega kako kome
I <3 COD2
16 godina

Evo jedno pitanje za sve

Kako vec sam sebi radim kuciste zanima me da li igdje kod nas ima za kupit motherboard trey. Uzeo bi iz svog trenutnog racunala ali ce mi ono trebat za 2 komp

17 godina
neaktivan
Case modding

Odličan mod! Skidam kapu svaka čast!Cool

ja bi isto radio al skupljam pare...

BTW. jel iko gledao one MonsterMawd videe na jubitou? imaju dobrih modova

onise baš bave time a ono najbolje je njihov dućan! Imaju cool stvari za svaki mod i sve sami proizvode!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
dadododo kaže...

a što tebi ide brale da mi je znat ili se još nisi sitija štoti ide
MB-Gigabyte-EX58-EXTREME,s1366 DDR III,Core i7 965-4×3.2Ghz 1333Mhz, DDR III-Crosair,TWIN3X4096 (3×2Gb)-NVIDIJA (GF_GTX280 ×2) Power Corsair HX1000W, HDD Seagate ST31500341AS (2×1.5TB) T,T-VD4000BWS Kanddalf
17 godina
Case modding

Pozdrav svima.

Evo preko praznika sam se i ja bacio na case modding te sam ga napokon završio i naravno odlučio ga podijeliti s vama.
Planirao sam napraviti i tutorial, ali ako niste vidjeli već postoji tutorial kojeg je napravio AMD FREEK.
Uglavnom kučište koje sam uređivao se nalazi na likn-u.

Modifikacije: bojanje cijelog kučišta u crno, osim prednje maske koju sam jednostavno izbrusio te je malo ispolirao. Umjesto jednog mjesta za ventilator s stražnje strane sam napravio mjesto za još jedan. Na dno kučišta sam dodao ventilator od 120mm za koji sam prethodno izbušio rupu.. Također sam stari čitač kartica stavio na mjesto predviđeno za disk pogon (čitač je bio vanjski no ubacio sam ga u kučište te sam posebno za njega bušio rupe na zaštitnom poklopcu za disk pogon). I za kraj sam stavio plexi s time da sam na gornjoj strani  izrezao malo drugačije lim tek toliko da bude sve zanimljivije.

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2009 12:50 (Branimir2412).
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Branimir2412 kaže...

Pozdrav svima.

Evo preko praznika sam se i ja bacio na case modding te sam ga napokon završio i naravno odlučio ga podijeliti s vama.
Planirao sam napraviti i tutorial, ali ako niste vidjeli već postoji tutorial kojeg je napravio AMD FREEK.
Uglavnom kučište koje sam uređivao se nalazi na likn-u.

Modifikacije: bojanje cijelog kučišta u crno, osim prednje maske koju sam jednostavno izbrusio te je malo ispolirao. Umjesto jednog mjesta za ventilator s stražnje strane sam napravio mjesto za još jedan. Na dno kučišta sam dodao ventilator od 120mm za koji sam prethodno izbušio rupu.. Također sam stari čitač kartica stavio na mjesto predviđeno za disk pogon (čitač je bio vanjski no ubacio sam ga u kučište te sam posebno za njega bušio rupe na zaštitnom poklopcu za disk pogon). I za kraj sam stavio plexi s time da sam na gornjoj strani  izrezao malo drugačije lim tek toliko da bude sve zanimljivije.

odlićno izgleda prilićno dobar mod ćini mi se da si na gornjem djelu stavija pleksi s gornje strane ćini mi se da bi bolje izgledalo da je ispod i koliko puta san već napisa nemojte otkiniti stranicu sa se vide nosaći hdd  dvd 15% lošije zbog tog izgleda i još samo opituraj napajanje i to je to

I Jadantisi
17 godina
dadododo kaže...

Ej stari mozes mi rec (samo kaj ne bi te smjel pitat u ovoj temi) kako ti je ovaj asus-ov hladnjak, jel dobar i kolko kosta ?

16 godina
neaktivan

sa cime si bojao kuciste ?

16 godina
protjeran
stipica_zd kaže...

sa cime si bojao kuciste ?

auto lakom iliti spreom

I Jadantisi
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ej stari mozes mi rec (samo kaj ne bi te smjel pitat u ovoj temi) kako ti je ovaj asus-ov hladnjak, jel dobar i kolko kosta ?

kad sam ga kupio kostao je oko 380 kuna i stvarno je odlican nikad problema vise nisam imao iako sam i jaci proc uzo (prije sam imao athlona 5000+ ;sad 6000+) iako malkice nezgodan kad cistis komponente od prasine i redovnog odrzavanja ali srecom pa ja to radim savakih par mjeseci kad mi dodje dosadno tak da mi to nesmeta

Imam problema sa snom. Ne da mi se ustati iz kreveta.
17 godina

Plexi je ispod lima na gornjoj strani, a za ovo odrezano gdje se vide nosači, znam da sam se zeznuo. Bude bolje drugi put. Napajanje ne želim bojati još barem godinu i pol koliko mi traje garancija tako da će to doći poslije na modificiranje.

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
16 godina
protjeran
Branimir2412 kaže...

Plexi je ispod lima na gornjoj strani, a za ovo odrezano gdje se vide nosači, znam da sam se zeznuo. Bude bolje drugi put. Napajanje ne želim bojati još barem godinu i pol koliko mi traje garancija tako da će to doći poslije na modificiranje.

a naravno da će drugi put bit bolje i slobodno opituraj napajanje jer je njegova vrjednost 145kn u ve mila

I Jadantisi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice