ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 723.781
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: ZTE Blade III

Ja ne znam što je bilo kod mene, ali isto sam izbrisao viber, napravio imenik na gmailu, sve izbrisao i povukao sa gmaila i sada je ok. Nego budući da nas puno ima ovaj mobitel, i večina je zadovoljna ili se pokrivaju po očima, pitam se da li se ti bugovi događaju na brandiranim uređajima poput mojeg (Vip Racer III) ili na Zte Racer III uređajima opčenito. U prilogu SS sa Antutu-a. Katastrofa.

14 godina
ZTE Blade III

To je mobitel za 900 kuna tak da ne znam što točno očekuješ. I benchmarkovi ionako ne znače ništa. Al eto reda radi, zavrtio sam i ja i dobio 4330 bodova. Moram se sjetiti i jednom probati na čistoj instalaciji kit kata.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
ZTE Blade III

Antutu bench je iznadprosjecan za ovu cijenu.

Da vidimo sto ljudi rade na mobu od par tisuca kuna koje ja znam:Salju smsove ,zovu,viber,net,face,glazba,film i youtube.

To i ovaj moze bez problema. Ako je stvar u igrama to je nesto drugo ali necu davat samo da bi vrtio igre par keka kuna,imam pc i konzolu doma.

Mozda sam u krivu ali jel mi netko strucniji moze rec koje su aplikacije neophodne da bi se morao kupiti skupi mob.?

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
ZTE Blade III

Nisam znao da je to tako. Pratim temu o kineskim mobitelima pa mi je ovo smiješan rezultat. Malo sam pobrkao lončiće {#}. Realno, mobitel je stvarno mrak za te novce. Samo da radi i ne zeza.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

ima li netko problema sa skidanjem slika na operi mini?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Historix kaže...

ima li netko problema sa skidanjem slika na operi mini?

Ja nemam, koristim operu od kad imam mobitel :D

Kojih točno problema imaš ?

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 12:00 (Tommy_123).
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

ja drzim prst na sliku dok ne dođe izbornik u kojem odaberem save. kad se skine udrem dismiss kao uvijek, ali sad mi se slika ne pojavljuje u galeriji uopce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Historix kaže...

ja drzim prst na sliku dok ne dođe izbornik u kojem odaberem save. kad se skine udrem dismiss kao uvijek, ali sad mi se slika ne pojavljuje u galeriji uopce.

Probaj deinstalirat i ponovo ju instalirat. Mene je hebalo da neki put neće učitat stranicu, samo stoji, pa je došao neki update i sve sredio.

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

hoce li mi se izbrisat lozinke i bookmarkovi sa deinstalacijom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Historix kaže...

hoce li mi se izbrisat lozinke i bookmarkovi sa deinstalacijom?

E to neznam, mislim da oće, jel koristiš operu link pa to s kompa vučeš ili samo na mobu ?

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Operu samo na mobu koristim. Pretpostavljam da bi mogao sa titaniumom backupat samo podatke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Historix kaže...

Operu samo na mobu koristim. Pretpostavljam da bi mogao sa titaniumom backupat samo podatke?

E vidiš, s tim možeš. To ti je najbolji backup tool. Napraviš backup i deinstaliraš i ponovo instaliraš.

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Uskoro cu instalirat kitkat, ali prvo zelim backupat sve appove. Probao sam sa Titaniumom, ali stane s radom tjekom backupanja svih appova odjednom (stvarno mi se ne da 150 system i user appova rucno backati). Znate li neki program koji ce moci sve odjednom backati i kasnije radit na kitkatu da mogu i vratiti te aplikacije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
ZTE Blade III

Evo sam taman oc mob za 159 mhz.antutu pokazuje 4707. Stabilan i u praksi nisam bas primjetio ubrzanje. Valjda ve doc do izrazaja negdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZTE Blade III

Malo vjerojatno. Mob je one core stare generacije, sa malo RAM-a i slabom grafikom. Neko sitno ubrzanje kod otvaranja i zatvaranja aplikacija možda, ali teško da ćeš na oko primijetiti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Ej ljudi, koji je sada zadnji build od Konste sa modaca?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Neznam nadimak.. kaže...

Ej ljudi, koji je sada zadnji build od Konste sa modaca?

[DEV][ROM][20.3.] CyanogenMod 11 (Android 4.4.2) - ZTE Blade 3 - MoDaCo

http://www.modaco.com/topic/367241-devrom203-cyanogenmod-11-android-442/

14 godina
neaktivan
ZTE Blade III

nes sam pobrkao, to imam

1.stvar: Neznam zasto,al u zadnje vrijeme mi se baterija jako brzo prazni,a mob skoro i ne koristim.

2.stvar :ne rijetko mi ode na onaj zaslon da trebam upisati PIN. Jel to mozd zato sto sam novu karticu stavio,mozd je ona ostecena?

Moze help?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

neznam i ja imam taj broblem s baterijom,prije sam imao 2. release tog roma i punio sam bateriju svaki 2. dan,a sad prije par dana stavio sam najnoviji release konstantovog roma i sad moram punit bateriju svako vece,a sve isto,iste aplikacije koristim

14 godina
ZTE Blade III

Kalibrirajte bateriju ako niste, možda samo krivo pokazuje postotak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jesam sa batery calibrator al ne pomaze

16 godina
neaktivan

Kalibrirajte svakih nekoliko punjenja.Ja sam takav slučaj imao.Nakon prvog kalibriranja nije se dogodilo ništa posebno ali sam onda svako drugo-treće punjenje kalibrirao i sad mi pokazuje super.Evo baš jutros je punjen nakon 3 dana i jedan sat.Kao da mu treba neko vrijeme dok nauči... {#}

Evo kao dokaz.... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 11:15 (Voicee).
14 godina
ZTE Blade III

Meni je pomoglo kad sam odradio postupak koji traje skoro 2 dana :D. Ono, gnjavaža, ali do onda je mob pokazivao % baterije kak mu puhnulo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Pozdrav svima!

Dobio sam Vip Racer iii mini na poklon(nije novi) i isao sam se malo vise informirat o samom mobitelu i evo srecom sam pronasao ovu temu, citao sam par zadnjih stranica i dosta vas spominje rootanje i stavljanja custom ROM-a, da nakon toga mobitel dosta bolje radi.

Osvjezavanje sustava mi zvuci odlicno, nista trenutno sto je na mobitelu mi nije vazno znaci nema potrebe radit backup.

Dali ima negdje neki jednostavan tutorial kako to uradit?

btw ovo mi je prvi smartphone mobitel

0 0 hvala 0
14 godina
irrelevant kaže...

Pozdrav svima!

Dobio sam Vip Racer iii mini na poklon(nije novi) i isao sam se malo vise informirat o samom mobitelu i evo srecom sam pronasao ovu temu, citao sam par zadnjih stranica i dosta vas spominje rootanje i stavljanja custom ROM-a, da nakon toga mobitel dosta bolje radi.

Osvjezavanje sustava mi zvuci odlicno, nista trenutno sto je na mobitelu mi nije vazno znaci nema potrebe radit backup.

Dali ima negdje neki jednostavan tutorial kako to uradit?

btw ovo mi je prvi smartphone mobitel

5-6 postova iznad imaš link na "modaco" forum gdje se nalaze potrebni fileovi i upute kako što napraviti. Ak zapneš pitaj pa ćemo pokušati pomoći.

12 godina
neaktivan

nije ovo bas jednostavno kao sto sam ja mislio da ce biti : /

skinuo sam ova dva file-a

- cm-11-20140320-UNOFFICIAL-KonstaKANG-atlas40.zip

- gapps-kk-core-20131217.zip

i  kopirao sam ih na Memorijsku karticu ali mi se tamo ocitavaju kao shortcut-i (slika 1.)

zatim sam skinuo i pokrenuo ClockworkBlade3 ali mi je stalo na ''writing recovery''(slika 2.), koliko bi taj proces trebao inace trajati?

17 godina
irrelevant kaže...

i  kopirao sam ih na Memorijsku karticu ali mi se tamo ocitavaju kao shortcut-i (slika 1.)

zatim sam skinuo i pokrenuo ClockworkBlade3 ali mi je stalo na ''writing recovery''(slika 2.), koliko bi taj proces trebao inace trajati?

Pa sve zajedno, backup + instalacija novog sustava je desetak minuta. A ti si na karticu iskopirao shortcute, kao što se i vidi iz veličine datoteke.

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
16 godina
neaktivan
ZTE Blade III

da traje desetak minuta al kad instaliras cwm neznam neki kazu traje 5 neki 10 minuta a neznam,meni je to trajalo oko 20 minuta pa eto neznam o cemo sad to ovisi,uglavnom sve mi radi savrseno samo moras pratit upute jako dobro i nemozes pogrjesit,ja sam kod prve instalacije promasio jedan korak i imao dosta problema,neke opcije mi nisu radile i izbacivo mi nekakvu gresku,sad evo skoro mjesec dana od kad sam stavio taj najnoviji build bez i jedne greske sve radi savrseno

EUW LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@irrelevant ima kolko sam skužio iz posta Vip Racer 3 Mini.Nisam siguran da je sve isto ko na Raceru 3 velikom i upitno je da li će to raditi... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 16:50 (Voicee).
12 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
irrelevant kaže...

Pa sve zajedno, backup + instalacija novog sustava je desetak minuta. A ti si na karticu iskopirao shortcute, kao što se i vidi iz veličine datoteke.

Kasnije sam ukljucio prikaz skrivenih datoteka i ipak je kopiralo uz ove shortcute i potrebne datoteke. Ali to je tek slijedeci korak u svemu ovome, instaliranje custom Rom-a.

Voicee kaže...

@irrelevant ima kolko sam skužio iz posta Vip Racer 3 Mini.Nisam siguran da je sve isto ko na Raceru 3 velikom i upitno je da li će to raditi... 

E to je i meni palo na pamet, nakon sto sam par puta bezuspjesno pokusao root-at mobitel na nacin predviden za ZTE Blade 3.

Kako da provjerim dali ovaj moj mobitel ispunjava zahtjeve za navedenu radnju?

EDIT: Uspio sam Root-at mobitel prateci upute s ove stranice, ali kad sam krenuo instalirat Rom izbacio mi je ovu poruku

http://s17.postimg.org/anl8zn2jj/P4190064.jpg

EDIT2: malo sam citao i trazio rijesenje i saznao sam da je ovo stock recovery od mobitela jer sam do njega dosao koristeci tipke za Volume Up + Power, u izborniku imam Superuser iconu sto bi trebalo znacit da je mobitel root-an, valjda, ali kad pokusam pokrenut mobitel sa tipkama za Volume Down + Power nakon Vip-ovog loga screen se zamrzne sa nekim FTM logom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.4.2014 8:13 (irrelevant).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice