WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.038.583
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: WindowsPhone - Općenito

E kompa, cijenim stav, no znas da u nas ovnova 'odustajanje' nije opcija.

Si vozil kad stojadina i jugića, pa da ti fino crkne usred lokve ? E kad tad nisam odustal od auta...hehheeeee

👮
15 godina
bunkermax kaže...

Si vozil kad stojadina i jugića, pa da ti fino crkne usred lokve ? E kad tad nisam odustal od auta...hehheeeee

👮

Pa na njima sam i naučio voziti. I dan danas usporim na brzinu hoda kada vidim lokvu na putu.

Stručnjak za odmaganje...
10 godina
odjavljen
bunkermax kaže...

👮

Naravno da jesam ali i BMW se pokvari usred lokve....

12 godina
protjeran

Eto njega. Znaci da ima tema o stojadinima, ti bi im dosel reći da je bmw bolji...hehheeeee

😊
11 godina
neaktivan
Torent kaže...
.Ja nikog ne ubjedjujem ni u sta ali da cu kritikovati WM u to se mozes kladiti....

ma samo ispadaš glup i neznalica, ako to ne shvaćaš da te ozbiljno mogu shvatiti oni koji su isti kao ti... većina ovdje te smatra razmaženim klincem koji ne zna ništa drugo nego se svađati i biti u pravu, a nema pojma o ničemu. nešto si si umislio i sad uvijek mora biti po tvojem i ti si kao u pravu a svi drugi su budale jer ti se ne klanjaju i ne hvale te kako si najpametniji.... a da ih barem imaš u ruci već ti je svaka pljuvat ću i kritizirat ću a nisam ni vidio ni znam kako radi.... vidio da ovaj napisao 6 komada i umjesto da uključiš mozak i shvatiš da se rad o demo telefonima odmah kenjaš kako je to cijela proizvodnja. znaš li da operateri i distrubuteri dobiju razne demo telefone prije testiranja? znao je i meni pokoji doći iz Tmobilea od HTC-a ali sam ih prestao uzimati još prije par godina....

svatko tko ima problem lijepo razgovaramo, iznosimo iskustva, savjete ali ti si jedini i glavni ovdje koji dolazi sa namjerom da pljuje i provocira

rekao sam prije: nadam se da si plaćen zato jer ako to radiš zabadava onda si bolestan

ja nemam dlaku na jeziku i uvijek ću svakome reći što ga slijeduje a ako te to vrijeđa to je zato jer samo istina može uvrijediti

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 12:57 (dadn).
12 godina
protjeran

Za proizvodnju od 6 komada bi managera koji to predlozi dioničari iz topa ispalili...
12 godina
bunkermax kaže...

Eto njega. Znaci da ima tema o stojadinima, ti bi im dosel reći da je bmw bolji...hehheeeee

😊

Pa kad je bolji, ali ne i od mog Fiće 

10 godina
neaktivan
@Torent - evo upravo sam u najgušćem dijelu maksimirske šume (ne vidi se nebo) i GPS i navigacija savršeno radi na Lumii koja košta 1.000 kn. A kao što vidiš, radi i GSM.

Ajd, da skinemo s dnevnog reda i količinu prodanih HP Elite X3. Gledaj, to ti nitko ne zna osim HP-a. Ja sam samo prenio vijest da je taj uređaj bio dva puta rasprodan u Store-u. U ostalom kao i iPhone, jedan put. Mogu samo pretpostaviti da se ne radi o količini manjoj od par stotina tisuća komada, za svaki puta - jer se nikom normalnom ne bi isplatilo raditi s manjim količinama, kako troškovno, tako i logistički.

Jednako tako sam prenio i informaciju o AnTUTu testovima gdje je HP Elite X3 pobjegao svim, apsolutno svim Androidima, i to za oko 20.000 bodova - što je jako, jako puno.
11 godina
neaktivan
mikulam kaže...

Ajd, da skinemo s dnevnog reda i količinu prodanih HP Elite X3. Gledaj, to ti nitko ne zna osim HP-a. Ja sam samo prenio vijest da je taj uređaj bio dva puta rasprodan u Store-u. U ostalom kao i iPhone, jedan put. 

nije ih ni mogao prodati kad prodaja tek ovih dana kreće, tek danas je valjda krenula u Koreji... on koliko je glup za par demo telefona koji su napravljeni za predstavljanje i predreklamu misli da je cijela proizvodnja

12 godina
protjeran

Kad vec spominjete navigaciju, na jeftinjaku L535 mi se pozicija ucita ali bukvalno odmah po pokretanju aplilacije ( imam offline mape cjwle eu ) i ugasen data promet, dok mi je npr na znatno skupćjem androidima ili iphoneu to znalo i do minute.

0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Meh... Ja sam na L640 imao i ovakvih i onakvih iskustava. Obično je hvatao vrlo brzo, ali sam uglavnom imao i uključene mobilne podatke. Onda sam otišao u Bukurešt i prvi dan kad sam sam dolazio kod klijenta, izašao iz metroa, upalio navigaciju i... našao mi je poziciju tek kad sam i sam, bez GPS-a, došao do ulice koju sam tražio (sigurno preko 5 minuta). Onda sam uveče otišao da se nađem sa ekipom u nekom baru i ista stvar. Slično mi se desilo još nekoliko puta za manje od pola godine koliko sam koristio taj telefon.

Xiaomijev Redmi Note 2 mi se u tom pogledu pokazao mnogo bolje i mislim da to ima mnogo više veze sa kvalitetom GPS modula unutar SoC-a i antene, tj izvedbe tog segmenta na konkretnom mobilnom uređajaju, nego sa OS-om.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Vise faktora na to utice. Prije svega okolina. Suma, visoke zgrade i sl sto zaklanja horizont ometaju signal. Kvaliteta gps modula. Da li se koristi i mobilna mreza za lociranje. Da li je navigacija ukljucena blizu mjesta gdje je zadnji put koristena. Niej to bas tako jednostavno kao sto ovi gore koji nemaju pojma pricaju.

10 godina
odjavljen
bunkermax kaže...

😊

Ti spomenuo aute ja samo odgovorio....

15 godina
neaktivan
Ima li itko od vas ucestalih problema sa ponpvnim pokretanjem aplikacija tipa Facebook ili Tapatalk... Naime, kada kliknem na neki link koji me preusmjerava na edge, nakon povratka natrag ucestalo mi se dogadja da se aplikacija pokrece od nule tj. ne vraca me nazad na link koji sam kliknuo...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stvarno i ja gubim strpljenje sa WM... Nije mi jasno da mobitel sa istim speckma kao iphone 6 ima toliko laga i da sve ovo vrijeme nisu uspjeli ispolirati os da osnove rade kako spada... Ja nisam miljenik iOS-a ali mora se priznati da su majtori fluidnosti... Zaborqvih gore napisati da se radi o L640 lte predzadnji fast build...

1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
tadeii kaže...
Ima li itko od vas ucestalih problema sa ponpvnim pokretanjem aplikacija tipa Facebook ili Tapatalk... Naime, kada kliknem na neki link koji me preusmjerava na edge, nakon povratka natrag ucestalo mi se dogadja da se aplikacija pokrece od nule tj. ne vraca me nazad na link koji sam kliknuo...

ne. nikad nikakvo preusmjeravanje... ali ja koristim Tapatalk Classic (imam ga odavno pa ga uvijek mogu iz biblioteke instalirati)... ali fejs da, otvara edge... to je tako, nije nikakva greška kod tebe.. ali bez problema mi vrati na fejsu tamo gdje sam bio, ne pokreće od nule kao što pišeš...

već sam par puta pisao, pa da ponovim, na W10M AU probajte ove fejs i mess  aplikacije (u slučaju nedostupnosti prebacite regiju na njemačka)

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/app/9nblggh6ct0l

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/messenger-beta/9nblggh2t5jk

što se tiče Tapatalka Classic, stavio sam instalacijsku fajlu na XDA forum

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 21:34 (dadn).
11 godina
neaktivan
tadeii kaže...
Stvarno i ja gubim strpljenje sa WM... Nije mi jasno da mobitel sa istim speckma kao iphone 6 ima toliko laga i da sve ovo vrijeme nisu uspjeli ispolirati os da osnove rade kako spada... Ja nisam miljenik iOS-a ali mora se priznati da su majtori fluidnosti... Zaborqvih gore napisati da se radi o L640 lte predzadnji fast build...

koristiš fast insider i onda se čudiš ako imaš proleme LOL... vraćaj na službeni build!

imao sam 640 i nedavno sam dizao 10 i AU na jednom 640 i nema šanse da ima laga i da nije fluidan...

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 20:46 (dadn).
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel mozda imao neko problem sa greskom 0x87AF0813? Desi se kad pokusam instalirati aplikaciju koju sam prije imao. Prije par dana sam morao oshinuti reset jer kad mi se viber updatovao sa svakim pokusajem pokretanja je crashao, reinstalacija i soft reset naravno nije pomogao, sad izgleda reset ponovo ne gine... 
Edit: promijenio regiju i instaliralo se

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 21:18 (esko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
@tadeii - izlazi iz Fast ringa ako boga znaš.

1. Fast ring nije za obične korisnike nego za testiranja novih build-ova. Zato imaš problema, jer ti zapravo ne koristiš telefon za uobičajene potrebe nego testiraš buduće nadogradnje. Naglasak je na buduće nadogradnje - jer dok to postanu trebaju proći još i Slow ring.

2. Ne možeš uspoređivati gotovu verziju IOS-a s testnom verzijom W10M, niti možeš uspoređivati Lumiu 640 s iPhone 6, ni po specifikaciji, ni po cijeni.

3. Kad vratiš Lumiu 640 na službeni OS (ne Fast ili Slow ring) ona će ti raditi bez "laga".
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Meni se zadnjih mjesec/dva Lumia 640 XL "usporila" podosta.

Uvijek sam na sluzbenim buildovima.

Pod usporila mislim na cesti lag pri radu. Zadnjih tjedana vrlo cesto mobitel uopce ne reagira na tipke npr back strelica.

Rjesenje je da stisnem power tipku i sve proradi. To je iritantno jer se svako malo desava.

Također dok surfam preko edgea ili recimo FB/Twitter aplikacije, sve te aplikacije ne  reagiraju na scrolanje ili zumiranje.

Opet je rjesenje da stisnem power tipku. Nesto manje cesce, ali ipak primjetno, kad stisnem na bilo koju aplikaciju koja mi je na pocetnom zaslonu, nista se ne desava.

Nekoliko puta mi se desilo da nakon sta stisnem power tipku mobitel uopce ne reagira. Ekran je crn i pomaze samo vađenje baterije.

Ima jos nebuloza tipa da ne mogu ugasit BT kojeg sam recimo koristio za vrijeme voznje u autu.

Mogu do sutra stiskat ikonicu za BT ali ona se ne gasi....tako zna biti i sa mobilnim podacima :(

Kao sekundarni mobitel koristim Lumiu 535 koja ima jos vece probleme nego 640 XL, ali kako mi nije primaran mobitel ne zivciram se.

Da neko ne pomisli kako govorim kontra WM10, 4-5 godina sam na WP/WM10 OS-u i drag mi je.

Ali ovo me unistilo sta mi se desava u zadnje vrijeme :)

Također moja zena ima Lumiu 920 sa WP 8.1 i ona radi super vise od 3 godine.

Nekako sumnjam da mi mobitel nije ispravan, ovo mi izgleda kao problem sa OS-om.

Valjda je vrijeme za hard reset tipkama ili hard reset o zid :)

Sutra idem pregovarat u VIP radi produzenja pretplate za mene i zenu te su mi danas ponudili sve flagship mobitele (android, ios, wm10) među kojima i 950 te 950 XL.

Kako imam odobrenu ponudu sa cijenama "ispod stola" moram to iskoristiti :)

Sad me vec pomalo strah ako uzmem 950 ili 950 XL da se ne desu ovakve stvari, ispalio bih :)

Mislio sam zeni 950, a meni 950 XL......ali poljuljalo mi se samopouzdanje :)

Xbox: Muskarcina
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 21:58 (Virty).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ma ne moze se usporedjivati iphone i l640 ali ti kroz sve te silne nadogradnje sustav treba postajati sve bolji i stabilniji a situacija je obrnuta... Oni izbace build i onda u tom buildu imaju neki bug koji u prethodnom nisu imali...
11 godina
neaktivan
tadeii kaže...
Ma ne moze se usporedjivati iphone i l640 ali ti kroz sve te silne nadogradnje sustav treba postajati sve bolji i stabilniji a situacija je obrnuta... Oni izbace build i onda u tom buildu imaju neki bug koji u prethodnom nisu imali...

zato se i testira u insideru prije službene objave, a fast insider trenutno testira RS2 a on neće službeno mjesecima biti spreman

službeni RS1 buildovi nemaju velikih bugova i problema

11 godina
neaktivan
Virty kaže...

Meni se zadnjih mjesec/dva Lumia 640 XL "usporila" podosta.

Uvijek sam na sluzbenim buildovima.

Pod usporila mislim na cesti lag pri radu. Zadnjih tjedana vrlo cesto mobitel uopce ne reagira na tipke npr back strelica.

Rjesenje je da stisnem power tipku i sve proradi. To je iritantno jer se svako malo desava.

Također dok surfam preko edgea ili recimo FB/Twitter aplikacije, sve te aplikacije ne  reagiraju na scrolanje ili zumiranje.

Opet je rjesenje da stisnem power tipku. Nesto manje cesce, ali ipak primjetno, kad stisnem na bilo koju aplikaciju koja mi je na pocetnom zaslonu, nista se ne desava.

Nekoliko puta mi se desilo da nakon sta stisnem power tipku mobitel uopce ne reagira. Ekran je crn i pomaze samo vađenje baterije.

Ima jos nebuloza tipa da ne mogu ugasit BT kojeg sam recimo koristio za vrijeme voznje u autu.

Mogu do sutra stiskat ikonicu za BT ali ona se ne gasi....tako zna biti i sa mobilnim podacima :(

Kao sekundarni mobitel koristim Lumiu 535 koja ima jos vece probleme nego 640 XL, ali kako mi nije primaran mobitel ne zivciram se.

Da neko ne pomisli kako govorim kontra WM10, 4-5 godina sam na WP/WM10 OS-u i drag mi je.

Ali ovo me unistilo sta mi se desava u zadnje vrijeme :)

Također moja zena ima Lumiu 920 sa WP 8.1 i ona radi super vise od 3 godine.

Nekako sumnjam da mi mobitel nije ispravan, ovo mi izgleda kao problem sa OS-om.

Valjda je vrijeme za hard reset tipkama ili hard reset o zid :)

Sutra idem pregovarat u VIP radi produzenja pretplate za mene i zenu te su mi danas ponudili sve flagship mobitele (android, ios, wm10) među kojima i 950 te 950 XL.

Sad me vec pomalo strah ako uzmem 950 ili 950 XL da se ne desu ovakve stvari, ispalio bih :)

uzmi 950XL... prvo flešni zadnji firmvare sa WDRT i službeno nadogradi na zadnji AU... radi savršeno...

ja imam 950XL 10 mjeseci... što misliš da ju već ne bi mijenjao da nije odlična, čak i ja razmišljam da u VIP-u uzmem još jednu

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 22:12 (dadn).
17 godina
dadn kaže...

uzmi 950XL... prvo flešni zadnji firmvare sa WDRT i službeno nadogradi na zadnji AU... radi savršeno...

ja imam 950XL 10 mjeseci... što misliš da ju već ne bi mijenjao da nije odlična, čak i ja razmišljam da u VIP-u uzmem još jednu

Moram do ujutro odlucit sta cu tj ocu li ici na 950 za zenu, a za mene 950 XL ili pak Galaxy S7 / HTC 10 / LG 5.....

Sve u svemu, Lumije su cjenovno pristupacnije od ostale ekipe koje sam nabrojao pa je i to plus.

Ujutro cu biti pametniji, valjda :)

A sad bi mogao opalit hard reset na 640 XL jer ovo nema smisla :)

Xbox: Muskarcina
15 godina
neaktivan
Koristim sve aplikacije koje si linkao... Facebook se malo malo crasha i kod ponovnog ulaska u nju pidize ispocetka, messenger skoro i nekoristim pa ni neobracam paznju na njega... Postoji li kakav info da bi tapatalk mogao dobiti kakvo azuriranje koje bi bilo u korak s konkurencijom... Neda mi se ici sa fasta iz razloga sto mi se ne radi hard reset da bi stavio neku stabilnu verziju..
11 godina
neaktivan
tadeii kaže...
Koristim sve aplikacije koje si linkao... Facebook se malo malo crasha i kod ponovnog ulaska u nju pidize ispocetka, messenger skoro i nekoristim pa ni neobracam paznju na njega... Postoji li kakav info da bi tapatalk mogao dobiti kakvo azuriranje koje bi bilo u korak s konkurencijom... Neda mi se ici sa fasta iz razloga sto mi se ne radi hard reset da bi stavio neku stabilnu verziju..

ne možeš maknut insider samo sa hard reset, moraš sa WDRT preflešat...

tapatalk službeno je nešto brljao sa 2 aplikacije službene a onda je sve napustio...

16 godina
Virty kaže...

Daj mi reci kakve su im cijene ispod stola? Meni za mjesec dana izlazi pretplata, a jos nisam zvao ni pregovarao..

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Jel ima smisla kupiti neki Lumia smartphone za stariju osobu koja se malo razumije u tehnologiju?

Neće koristiti face, eventualno youtube i whatssup, pozivi.

Veličina može i manja (4,0"), a da je što jeftiniji, dakle ono 400,500 kn plafon.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima smisla.

Btw.

Dajem zadnju šansu Windows phonu, bar za sad. Ako ne uspije, prelazimnazad  na Android (nakon 3-4 godine).

Probat ću opet nanovo staviti W10 preko WPRT-a i onda još hard reset, formatirati sd karticu, pa javim rezultate kroz koji dan

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2016 16:06 (Nix666).
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel to stvarno ukinut Skype za WP?

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice