- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pogledaj prvu stvar, a to je koliku procesorsku snagu Android treba da bi bio fluidan. Ako to ne kuzis, s tobom se vise nema sta raspravljat.
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Wp7 je dosadan jer jeobicni crni tekst na bjeloj podlozi. Za to ne treba dualcore...
a sto ti to govori? da je android lose napisan. Symbian je daleko kompletniji OS, koji se ne unazadi sa novim updateom. iOS isto tako ne steka na 2 jezgre kao Android, pa cak i windows xp nije zahtjevao toliku procesorsku snagu. to je jednostavno cinjenica, o kojoj se cesto govori.
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Šta se bunite oko tih jezgri,čekajte još 2 godine,i kako tehnologija napreduje,imat ćemo mobitele sa 8-jezgrenim procesorima,4 gige RAM-a,bateriju od 100 000 000 mAh i ekran od 64765263748 ppi...i onda kupite koji god oćete mobitel samo je razlika u dizajnu xD
Šta se bunite oko tih jezgri,čekajte još 2 godine,i kako tehnologija napreduje,imat ćemo mobitele sa 8-jezgrenim procesorima,4 gige RAM-a,bateriju od 100 000 000 mAh i ekran od 64765263748 ppi...i onda kupite koji god oćete mobitel samo je razlika u dizajnu xD
a tek kad budes mogao nadogradivat ramove,CPU,Graficku....... LoL konzole poput ps,x-box...itd ce propast... Ja vec svoj mobitel koristim ko ps1. Skines emulator,igricu koju zelis,spojis mob na punjac i u TV, i igras fino sa joystickom od ps3 koji spojis na mob preko "PLAVOG ZUBA". :D
koji mobitel odabrati???? http://www.gsmarena.com/htc_evo_3d-3d-spin-3901.php ili http://www.gsmarena.com/htc_sensation-3d-spin-3875.php ????
koji mobitel odabrati???? http://www.gsmarena.com/htc_evo_3d-3d-spin-3901.php ili http://www.gsmarena.com/htc_sensation-3d-spin-3875.php ????
Oba telefona su extra,samo ti trebas skontati sta hoces...
Imaju isti proc,grafiku,EVO ima vise rama,a Sensation bolju kameru..
kako meni tih 768 mb rama bode oči jao.....
AMD u <3 Intel u C===3
koji mobitel odabrati????
Evo 3D :)
Koliko znam ne dobivaš, otključavanje moraš platiti.
Jedan od vlasnika 3D-a kaže da mu baterija jedva izdrži jedan dan uz normalan rad na mobu... Ja bi odabrao Sensation.
Jedan od vlasnika 3D-a kaže da mu baterija jedva izdrži jedan dan uz normalan rad na mobu... Ja bi odabrao Sensation.
pa nije ni na sensationu drugacija situacija.
pa nije ni na sensationu drugacija situacija.
Vjerujem da je barem malo bolja. Uostalom, i cijena mu je vjerojatno manja. Mislim da 3D i ne predstavlja neku veliku prednost osim ubijanja baterije.
Vjerujem da je barem malo bolja. Uostalom, i cijena mu je vjerojatno manja. Mislim da 3D i ne predstavlja neku veliku prednost osim ubijanja baterije.
Ne, gora je, govoriš o nečemu što ne znaš.
3D ne moraš koristit, UOPĆE, a inače EVO ima JAČU bateriju od Sensationa. Ajde logički pokušaj malo razmislit ko ima bolju situaciju sa baterijom, ako ne kužiš, e jebiga.
Nadam se da će uskoro mobiteli doseć vrhunac ko PC,da ćeš moći sam kupovati komponente,da češ moć mjenjat RAM,kameru,memoriju,ekran i sl...bit će *ebenica
Nadam se da će uskoro mobiteli doseć vrhunac ko PC,da ćeš moći sam kupovati komponente,da češ moć mjenjat RAM,kameru,memoriju,ekran i sl...bit će *ebenica
Ne možeš niti u 99% prijenosnika, a ti bi u mobu mjenjao hw
To nikad neće bit moguće.
Zbog prevelikih latencija, a i neisplativo je proizvođačima.
namjeravo sam kupit neo v pa sam vidio optimus l7 jel bi se isplatilo dat 600kn vise za njega
Ne, gora je, govoriš o nečemu što ne znaš.
3D ne moraš koristit, UOPĆE, a inače EVO ima JAČU bateriju od Sensationa. Ajde logički pokušaj malo razmislit ko ima bolju situaciju sa baterijom, ako ne kužiš, e jebiga.
Napisao sam da vjerujem. Znači, nisam siguran. Bazirano na mojem mišljenju. Napisao sam što sam čuo od vlasnika 3D-a koji je rekao da ne izdrži ni cijeli dan.
Kao dodatak dodao sam da je Sensation možda bolji zbog manje cijene. I čemu kupovat 3D ako ne koristiš 3D?
P.S. znam dobro o čemu govorim i o čemu se radi.
jel bi se isplatilo dat 600kn vise za njega
Ne.
Toliko paradoksa u tvom postu, prvo kažeš da nisi siguran i misliš, a onda dobro znaš o čemu govoriš... al dobro neka ti bude, iako su ti sve tvrdnje do sada bilo u krivu, osim da je loša baterija, ali opet, na Sensationu je još lošija.
EVO ima manju cijenu ;) njuskalo recimo, 2400 za novi EVO 3D, a rabljeni Sensation je 2600.
Pa 3D je samo par stvari, to ionako rijetko vidiš, a zašto uzeti - radi cijene (bio je 2000-2500kn slobodan uređaj), radi bolje baterije od Sensationa i čisto što se ljudi pale na te feature.
namjeravo sam kupit neo v pa sam vidio optimus l7 jel bi se isplatilo dat 600kn vise za njega
nikako, uzimaj neo v
Toliko paradoksa u tvom postu, prvo kažeš da nisi siguran i misliš, a onda dobro znaš o čemu govoriš... al dobro neka ti bude, iako su ti sve tvrdnje do sada bilo u krivu, osim da je loša baterija, ali opet, na Sensationu je još lošija.
EVO ima manju cijenu ;) njuskalo recimo, 2400 za novi EVO 3D, a rabljeni Sensation je 2600.
Pa 3D je samo par stvari, to ionako rijetko vidiš, a zašto uzeti - radi cijene (bio je 2000-2500kn slobodan uređaj), radi bolje baterije od Sensationa i čisto što se ljudi pale na te feature.
imam 3gs 32gb sa novom bijelom maskom i Desire... Pa dajem oba uređaja. U glavnom te 2 ponude su mi najvise zapele za oko (Sensation i EVO 3D)... Tako da nije stvar u parama. BTW ako ima neko da nudi nesto bolje,nek se javi!!!! xD
LoL NordicEU : Heineken01
Ako nije u parama sto ne uzmes HOS, HOX ili SIII
Koji mob do 1K kn? Može i polovan.
Live with Walkman...Xperia Mini Pro..
moze preporuka mob do 1800kn moze i oglas i ducan
Galaxy Mini 2 (BonBon paket). Novi mob uz garanciju, preporučujem. Ja sam više nego zadovoljan.