Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.492
|
čitano: 12.984.924
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
GRDI-146 kaže...

Jos 200kn i ima Samsung Galaksi ;) 

koji je neusporediv sa Omniom 7, kad bismo izjednacavali sposobnosti i brzinu izvodenja onoga za sto je namjenjen tek bi SGS2 dosao u konkurenciju

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

šta mislite ljudi za onu Nokiu E6 meni se mobitel cini dobar..vasa misljenja??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
naldo kaže...

kolika je cijena u hrvatskoj??? Inače e6 je najbolji telefon za poslovnjake kojeg je nokia napravila. Bolji i od e7.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina

znaci treba mi tel.uglavnom da ima dobro:

1.baterija da traje barem 3 dana
2.kamera (+bljeskalica)
3.odlican webpreglednik

pa ako moze pomoc 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jos uvijek nisam pametan za odabir mobitela?? iphone 4 ili neki dobar android, ako android koji??? imao sam do sada xperiu x8..2000-2500kn, mora bit novi s garancijom..uglavnom ako bi uzimao android vjerojatno bih uzeo samsung google nexus s , zato sto ce doci sluzbeni 4.0 za njega...pa ako ga netko ovdje ima neka mi kaze trajenje baterije i sve to...jel steka u browseru kada ucita stranicu dok se scrolla i dok se priblizava multitouchem???

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 18:40 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
strbi kaže...

jos uvijek nisam pametan za odabir mobitela?? iphone 4 ili neki dobar android, ako android koji??? imao sam do sada xperiu x8..2000-2500kn, mora bit novi s garancijom..uglavnom ako bi uzimao android vjerojatno bih uzeo samsung google nexus s , zato sto ce doci sluzbeni 4.0 za njega...pa ako ga netko ovdje ima neka mi kaze trajenje baterije i sve to...jel steka u browseru kada ucita stranicu dok se scrolla i dok se priblizava multitouchem???

UZMI GOOGLE NEXUS S!

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
neaktivan

moze neko objasnjenje zasto bas nexus s?? ja neznam ni rootati,ni flashati,ni stavljati custom romove, mislim nisam ni pokusavao na svojoj xperia-i x8...strah me da nesta ne shebem i to..znam da ima puno tutoriala i to sve...i recimo da stavim custom rom moze mi nesto ne raditi npr. wifi ili kamera dok ne naprave fix, kako vratiti na original postavke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nandroid backup...
No one is ever truly lost...
17 godina
strbi kaže...

moze neko objasnjenje zasto bas nexus s?? ja neznam ni rootati,ni flashati,ni stavljati custom romove, mislim nisam ni pokusavao na svojoj xperia-i x8...strah me da nesta ne shebem i to..znam da ima puno tutoriala i to sve...i recimo da stavim custom rom moze mi nesto ne raditi npr. wifi ili kamera dok ne naprave fix, kako vratiti na original postavke?

Nemres nis zeznut osim ako ne znas engleski i ako dobro ne procitas FAQ prije nego sto radis.

Najcesci problem je bootloop, to se događa ako stavis krivi recovery za taj rom, ali to ti uvijek pise

i uvijek imas nandroid za pomoc, ili adb

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
strbi kaže...

Nemres nis zeznut osim ako ne znas engleski i ako dobro ne procitas FAQ prije nego sto radis.

Najcesci problem je bootloop, to se događa ako stavis krivi recovery za taj rom, ali to ti uvijek pise

uzeti cu onda nexus s...a za root, overclock i custom rom cu pitat frenda da mi pokaze ili da mi on to napravi...inace on je blagus na xda forumu...ima ulogu: Recognized Developer, tako da sve zna :D

14 godina
neaktivan
strbi kaže...
Mitch kaže...
strbi kaže...

uzeti cu onda nexus s...a za root, overclock i custom rom cu pitat frenda da mi pokaze ili da mi on to napravi...inace on je blagus na xda forumu...ima ulogu: Recognized Developer, tako da sve zna :D

Hvala Bogu da si se više odlučio i drago mi je da si se odlučio za nexus s. Uživaj u njemu...{#}

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan
hodovic97 kaže..
Hvala Bogu da si se više odlučio i drago mi je da si se odlučio za nexus s. Uživaj u njemu...{#}

da ovo je sada 100%...dosadio sam vise i sebi, a kamoli ne i vama {#}

15 godina

Zanimaju me vaše koji od HTC-a da uzmem.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
strbi kaže...
hodovic97 kaže..

da ovo je sada 100%...dosadio sam vise i sebi, a kamoli ne i vama {#}

Razocarao si me odlukom...  {#}

16 godina
Amazon637 kaže...

Kolko para, kamera?

za sta ti mob treba?

Dvadeset mjeseci s pola zvjezdice? Ajde pomozi i stisni hvala!
15 godina
nul-3 kaže...
Amazon637 kaže...

Kolko para, kamera?

za sta ti mob treba?

Kamere je najmanje bitna.

Bitno mi je da mogu otovriti  Word, PDF, na internet otići i e-mail.

Ne bi izdvajao više od 2000 kn jer nemam baš dobra iskustva s zadnjim mobitelom kojeg sam kupio.

Koliko vidim ovi HTC su dosta povoljni po njuškalu.

E, i imam TELE2

15 godina
neaktivan

uzmi htc desire z, sa qwerty tipkovnicom ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hodovic97 kaže...
naldo kaže...

kolika je cijena u hrvatskoj??? Inače e6 je najbolji telefon za poslovnjake kojeg je nokia napravila. Bolji i od e7.

jamislin da nije ispod 4000kn...cini mi se dobar

16 godina
Amazon637 kaže...
nul-3 kaže...
Amazon637 kaže...

Kolko para, kamera?

za sta ti mob treba?

Ne bi izdvajao više od 2000 kn jer nemam baš dobra iskustva s zadnjim mobitelom kojeg sam kupio.

E, i imam TELE2

a cjena? sada vidim :D

HTC desire ak najdes bi bio dobar....

Dvadeset mjeseci s pola zvjezdice? Ajde pomozi i stisni hvala!
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 22:03 (nul-3).
17 godina
Amazon637 kaže...
nul-3 kaže...
Amazon637 kaže...

Kolko para, kamera?

za sta ti mob treba?

E, i imam TELE2

Omnia 7 - po meni najbolji izbor za tvoje potrebe

alternativa (android) - htc desire

definitivno ici na omniu 7 po meni....

14 godina
neaktivan
naldo kaže...
hodovic97 kaže...
naldo kaže...

jamislin da nije ispod 4000kn...cini mi se dobar

jeste skupi...u BiH je 1800kn (nov,radi na svim mrežama) pa ako imaš nekoga u sarajevu, znaš  šta ti je činiti. E6 je po meni najbolji mobitel koji kombinuje qwertz i touchscreen. Možda ima neki BlackBerry ali mi se ne sviđa njihov OS.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 8:39 (hodovic97).
14 godina
neaktivan

Pozdrav. 
Je li se isplati uzet ovaj mob:  https://www.bonbon.com.hr/ponuda/samsung_galaxy_mini ?
Meni se mobitel sviđa, i to bi mi bio prvi mobitel sa androidom. Tako da nisam nešto pretjerano zahtjevan korisnik.

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja bih rađe X8 za iste novce

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo. povodom bozicnih popusta odlucio sam kupiti mobitel. i sad se dvoumim izmedju Huawei-a  U8650 i LG-a Optimus ME-...pa sad vi recite kojega da uzmem i navedite razloge zasto bas toga.:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imao sam bonbon mobitel i ubacio tmobile karticu i normalno je radilo...dali radi ako ocu bonbon karticu u tmobile mobitel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

imao sam bonbon mobitel i ubacio tmobile karticu i normalno je radilo...dali radi ako ocu bonbon karticu u tmobile mobitel?

radi

Ivan
15 godina
neaktivan

jel ima tko windows phone 7 ili neku drugu verziju win. phonea npr. ovaj novi mango?? jel windows phone bolji od androida? koji je najbolji mob od windows phona?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 22:16 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo meni treba mob. do 1000-1200kn max. da je na touch pozeljan je sto veci ekran i android koj ije min. 2.2 mobitel mroa biti ovi iz ducana ili preko oglasa.

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Evo meni treba mob. do 1000-1200kn max. da je na touch pozeljan je sto veci ekran i android koj ije min. 2.2 mobitel mroa biti ovi iz ducana ili preko oglasa.

xperia x8, ali zadnji sluzbeni je 2.1

14 godina
neaktivan
gave233 kaže...

evo. povodom bozicnih popusta odlucio sam kupiti mobitel. i sad se dvoumim izmedju Huawei-a   U8650 i LG-a Optimus ME-...pa sad vi recite kojega da uzmem i navedite razloge zasto bas toga.:)

Huawei, bez imalo dvojbe. Zašto?

- veći ekran 3,5¨inch naspram 2.8

- android 2.3 naspram 2.2

- download 7.2 Mbit/s naspram 3.6

Takodjer citam komentare korisnika i vidim da su prezadovoljni.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice