Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.521
|
čitano: 13.049.444
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
SimeKZ kaže...

Bilo bi krasno, da se za manje novaca ne nađe isti, samo što je nov/zapakiran.

Češljanje njuškala uistinu pomaže {#}.

15 godina
zv'jer2 kaže...

Eto me opet sa sličnim pitanjem.

Prije tjedan-dva sam zaključio da je kao poklon ženskoj osobi najbolje uzeti novi, zapakirani "S3 Mini" za 1600kn na njuškalu. No tog sad više nema, najjeftiniji su 1800kn i to se jedva nađe potpuno nov. Nije neka razlika, ali me nekako vuče kao da ipak to i nije najbolji mob za te pare...

Ima li što sličnog u tom cjenovnom rangu, a da se može nabaviti novo preko njuškala?

Isprike, ako završimo na istom zaključku kao i prošli put... Nećkam se jer mi nije samo tako dati 1800kn pa za koji mjesec požaliti što nisam uzeo nešto drugo. Trebam blagoslov. {#}

S3 mini kao sto si i sam rekao , ili Xperia S

Putn1k kaže...

Imam isti problem kao i kolega iznad, samo što je moj budžet sad povećan na 2000kn. Ako već kupujem preko Njuškala, onda je bitno da je mobitel novi zapakirani, s fokusom na multimediju (gledanje filmova, slušanje glazbe), surfanje i ugodno rukovanje (da je mobitel što fluidniji).

Xperia S

16 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Bacite oko na Optimus 4X.

Nekidan je jedan u Splitu prodan za 1600kn, nov/zapakiran/račun/garancija.

Pogotovo vi što gledate filmove na mobitelu. 

Ugodnije je gledat video na 4.7'' ekranu, nego na xperia s 4.3''.

Optimus je nedavno dobio update na JB, tako da i s te strane nije loš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Nasao mi je frend lg optimus x2 za 900 kn mijenjat ce svoj ace i jos 200 kn za njega. Isplati se jako dobro

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

djeluješ ko razmažena Paris Hilton...od mali nogu te nisu učili na skromnost i da danas sve što skupo platiš ne garantira ti da je najbolje... tipičan si primjer osobe koja djeluje nerazumno donoseći glupe zaključke uz koje nisi naveo obrazloženje....čitajući tvoje postove jako dobro se da zaključit da su tvoji dublji džepova pa je lakše i financirat ako sam uopće siguran da se ne raspravljam sa klinjom od 14 god...uglavnom imaš prazne i besmislene zaključke...  

16 godina
ATI HD3870 kaže...

djeluješ ko razmažena Paris Hilton...od mali nogu te nisu učili na skromnost i da danas sve što skupo platiš ne garantira ti da je najbolje... tipičan si primjer osobe koja djeluje nerazumno donoseći glupe zaključke uz koje nisi naveo obrazloženje....čitajući tvoje postove jako dobro se da zaključit da su tvoji dublji džepova pa je lakše i financirat ako sam uopće siguran da se ne raspravljam sa klinjom od 14 god...uglavnom imaš prazne i besmislene zaključke...  

Na koga bi se odnosio tvoj zaključak?

16 godina
neaktivan

pogledajte cijene windowsphone uređaja na njuškalu, izgleda da hrvati ne cijene taj žanr mobitela, pa sad se može naći htc 8x što je po meni jako dobar mobitel, a cijena mu se sad vrti 2000 i manje se nađe

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zanima me gdje je još dostupan za naručit Huawei Ascend G300 a da nije bonbon i algoritam...vidim na rate daju samo za american i diners 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
marxone kaže...
Lovac kaže...

Pozdrav, trenutno rješavam nekakvu razmjenu, recimo da me neće ništa koštati. Da li mi se isplati zamijeniti Samsung S5570i (832MHz CPU, 384Mb RAM) sa Nokia Lumia 610 (800MHz CPU, 256Mb RAM - to je ono što me brine)? Nokia ima puno bolji ekran, kameru s autofokusom i bljeskalicom i iznenađujuće, radi puno fluidnije nego Samsung, zar je doista Android toliko "teži" ili?

Ostavi taj samsung. Nemozes usporedivati android s win. Stavi neki custom rom i  sibaj.

Hvala, ali stvar je u tome što s bilo čim Samsung opet radi sporije nego Lumia "out of the box". Mob koristim za zvati/sms/email/internet i puno za office/pdf i čini mi se da Lumia ima bolju Office integraciju. Brine me samo ram. Internet veli da je samo nešto preko 1% aplikacija s marketa nekompatibilno s time. Koliko mi u praksi znači 256MB RAM-a? To me više zanima jer nakon što sam jučer još malo imao u ruci Lumiu oduševilo me kako brzo sve radi (Nokia Drive se jedino malo duže otvara). Nije Samsung loš mobitel, ali ima ekran male reze i još ne radi "ko raketa" ma što s njim učinio.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
15 godina

može par savjeta i prijedloga u vezi kupnje moba do nekih 350-400kn, da je solidna kamerica i mob općenito, mob je za žensku osobu, hvala..

14 godina
neaktivan

Nađe se lg optimus l3 na njušu. Ok mob za te novce.

njuška

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina

upravo smo saznali da supruga ima pravo u Tele 2 na jeftiniji uređaj, pa što kažete na njihov neki uređaj iz ponude, hvala..

14 godina
neaktivan
bobsi kaže...

upravo smo saznali da supruga ima pravo u Tele 2 na jeftiniji uređaj, pa što kažete na njihov neki uređaj iz ponude, hvala..

Budžet, namjena, preferirana veličina telefona, prefeiraran software bilo šta.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
neaktivan

u rangu do 1600 kn isplati li se ić na prestigio MP 5000 duo ili ima bolji u rangu 1600 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
cecenac kaže...
bobsi kaže...

Budžet, namjena, preferirana veličina telefona, prefeiraran software bilo šta.

ima revoluciju, uz ugovor bi dali jednaku sumu do 300-350kn, nema veze software, neće se nešto posebno sa tim mobom na net, bitno da ima solidnu kamericu.

15 godina

Xperia S ili LG Optimus 4X HD? Cijenom su tu negdje.

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 21:40 (Putn1k).

0 0 hvala 0
16 godina

Neka narod odluči:

3 Sony Xperia S
20 LG Optimus 4X
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Definitivno LG 4X,samo bi lud isao na Xperiu.

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina

0 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
13 godina
protjeran
doky01akablava kaže...

ne bi rekao...svatko moze imati svoje misljenje...svatko moze reci da je touchwiz bolji i ljepsi od sense, ili od Sony, ali LG sucelje je stvarno odvratno...ako su neki mobiteli ruzni, to su LG mobiteli...jedino taj procesor spasava stvar...neka radije uzme SGS2...da ne pise na papiru, ne bi niti minimalno osjetio te 4 jezgre naspram Xperie S ili SGS2 sa 2 jezgre...

17 godina
Karlovac_047 kaže...

Da sam kaj ovo ne spada ni tam

You got to lose to know how to win
13 godina

šala,za mene naj android je samsung galaxy note 

0 0 hvala 0
16 godina
Matijasever kaže...
jedino taj procesor spasava stvar

Nemoj zaboravit i jako lijep 4.7'' ekran.

14 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

ne bi rekao...svatko moze imati svoje misljenje...svatko moze reci da je touchwiz bolji i ljepsi od sense, ili od Sony, ali LG sucelje je stvarno odvratno...ako su neki mobiteli ruzni, to su LG mobiteli...jedino taj procesor spasava stvar...neka radije uzme SGS2...da ne pise na papiru, ne bi niti minimalno osjetio te 4 jezgre naspram Xperie S ili SGS2 sa 2 jezgre...

Ajme okani se teme bulazniš. Fanboyima nije mjesto u ovoj temi gdje se ljudima pokušaje pomoć.

Nemožeš imat takvu profilnu sliku i onda objektivno uspoređivat ta dva moba. Lg optimus 4X all the way po svemu.

@za gospodina koji traži u tele2 mob uz revoluciju do 400kn.:

zte blade 3 je za nove korisnike 700 kuna, ako je postojeći trebala bi u tele2 centru dobit 200 kuna popusta za produženje, pa bi bilo 500. Isplatilo bi se definitivno rastegnit ukoliko možete, jer je uređaj fenomenalan za te novce. 

13 godina
Matijasever kaže...
doky01akablava kaže...

Vec dugo nisam procito bolju stvar. 

Da se ne osjeti razlika izmedu 4x i 2x.

A taj UI promijenis rootom i slazes kako tebi pase. Bitne su performanse mobitela a ne neki UI koji je odvratan. Mada su svi isti samo na drugi kalup. 

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Vec dugo nisam procito bolju stvar. 

Da se ne osjeti razlika izmedu 4x i 2x.

A taj UI promijenis rootom i slazes kako tebi pase. Bitne su performanse mobitela a ne neki UI koji je odvratan. Mada su svi isti samo na drugi kalup. 

LG-ijev Ui nije odvratan, blago izmijenjeno golo android sučelje. optimus 4X je sada dobio jelly bean i za svoju cijenu je best buy.

evo review

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 23:03 (cecenac).
13 godina
protjeran

Onda je bolji HTC One X...bolje izradjen, bolja kamera, i koliko toliko bolja firma. Iz LG-a priznajem jedino Nexus...ostalo je sve skart...nego, mislite me uvjeriti da se osjeti razlika pri uporabi Xperie SL/T i HTC-a One X/ SGS3 i sl? Da ne znate koji je procesor montiran, ne bi imali pojma koji je mob brzi... {#} ja nisam nikakav fanboy...mozda covjek gleda i na izgled samog uredjaja, koji je u slucaju LG-a totalno promasen.

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina

@cecenac slazem se u svemu s tobom,mozda ja izgledam kao fanboy zato sto posjedujem LG 4X,ali nisam

samo objektivno govorim,a eto ispadam fanboy i ispada da je Sony bolji od LG 4X koji ga pojede,ali dobro,neka covjek bira

ja sam dao svoju preporuku i glas 

i opet ce ovo prijeci u SGS 3 vs HTC One X vs LG 4X itd.

LG-eva kamera je na razini HTC-ove,stvarno ne znam sta ocekujes od 8mpx kamere ?
LG-eva velika prednost je prosirivost memorijskim karticama,zamjenjiva baterija i ne moze mu se vise nabiti softverska podrska jer je dobio Jelly Bean

navodno bolja kamera,a sad ce netko reci ima DropBox,ako se nekome da stvarno uploadati fullHD snimke od 800mb na dropbox sa nasim jadnim presocijalistickim vezama,neka da... 

{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 23:09 (doky01akablava).
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

Onda je bolji HTC One X...bolje izradjen, bolja kamera, i koliko toliko bolja firma. Iz LG-a priznajem jedino Nexus...ostalo je sve skart...nego, mislite me uvjeriti da se osjeti razlika pri uporabi Xperie SL/T i HTC-a One X/ SGS3 i sl? Da ne znate koji je procesor montiran, ne bi imali pojma koji je mob brzi... {#} ja nisam nikakav fanboy...mozda covjek gleda i na izgled samog uredjaja, koji je u slucaju LG-a totalno promasen.

ccc

moraš se početi ponašati u skladu sa svojim godinama. 

Ne isplati se prepirati sam sa sobom.  

Đuro#2155,
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice