Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.492
|
čitano: 12.989.344
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
X7 ima puno veci ekran...
No one is ever truly lost...
14 godina
odjavljen
Pomoć pri odabiru mobitela

Da, istina, my bad... Ali svejedno, N8 ima 0.3 inča manji ekran, ali zato ima kameru i pol, 12 MP sa autofokusom, i meni se iskreno jako sviđa, da imam toliko novaca na raspolaganju uzeo bih ju odmah, a pošto se forumaš dvoumi izmežu N8 i X7, koje bi ga jednako došle, preporučujem N8 !

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
0.5 :P

Ja bi radije uzeo X7, bezveze mi je to napumpavanje mp, radije 5MP i 3x opticki zum...
14 godina
odjavljen
8ax kaže...
0.5 :P

Ja bi radije uzeo X7, bezveze mi je to napumpavanje mp, radije 5MP i 3x opticki zum...

Opet my bad, nešto mi se često dešavaju errori {#}... Ali kod X7 je fixed fokus, pa ako slika predmete koji su udaljeni < 40 cm neče ispast slika ok, za predmete > 40 cm bila bi ok kamera da.

16 godina
Fixed focus? To sam zadnji put vidio na Sony Ericssonu iz 2006...
14 godina

Čak i Nokia E7 ima fiksni fokus što joj kameru čini skoro pa neupotrebivom, a radi se o čak 8mpx kameri.

el presidente
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Znam da je n8 hardverski bolji (hdmi, kamera) ali puno mi znaci velicina ekrana jer mi je dosta ugodnije za internet i igre. Zbog toga cu najvjerovatnije uzeti x7

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

odlucio sam se na kupnju novog mobitela pa vas molim za savjete.....htio bih neki dobar smartphone, koji bi mi sluzio za multimediju (igre, muzika...)...pošto ih sada ima vec jako puno na trzistu neznam koji da uzmem...i neznam sto uzeti Andorid ili iOS?? imao sam vec jedan andorid i bio sam prezadovoljan, a iphone mi je ipak malo preskup pa mislim da nista od toga...za oko su mi zapeli: samsung galaxy s,samsung google nexus s i sony ericsson xperia neo....koji mi je najisplativiji? gledam i na to hoce li npr. za galaxy s izaci android 4.0 sluzbeno, jer koliko sam cuo za nexus s ce doci...neda mi se zezati oko custom romova i to...koji bi najduze bio aktualan da pokrece igre bez stekanja?? na raspolaganju imam oko 2000kn pa ako imate neki bolji prijedlog slobodno napisite :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nexus S je najbolji, ima Official updateove, to je prakticki isti Galaxy S ali ima NFC chip (Google Wallet), ako te ne smeta lagano zaobljeni ekran.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
8ax kaže...

Nexus S je najbolji, ima Official updateove, to je prakticki isti Galaxy S ali ima NFC chip (Google Wallet), ako te ne smeta lagano zaobljeni ekran.

kako mislis zaobljeni ekran??

14 godina
neaktivan
strbi kaže...

odlucio sam se na kupnju novog mobitela pa vas molim za savjete.....htio bih neki dobar smartphone, koji bi mi sluzio za multimediju (igre, muzika...)...pošto ih sada ima vec jako puno na trzistu neznam koji da uzmem...i neznam sto uzeti Andorid ili iOS?? imao sam vec jedan andorid i bio sam prezadovoljan, a iphone mi je ipak malo preskup pa mislim da nista od toga...za oko su mi zapeli: samsung galaxy s,samsung google nexus s i sony ericsson xperia neo....koji mi je najisplativiji? gledam i na to hoce li npr. za galaxy s izaci android 4.0 sluzbeno, jer koliko sam cuo za nexus s ce doci...neda mi se zezati oko custom romova i to...koji bi najduze bio aktualan da pokrece igre bez stekanja?? na raspolaganju imam oko 2000kn pa ako imate neki bolji prijedlog slobodno napisite :D

nexus s je najbolji izbor

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan

hvala na brzim odgovorima...uzimam nexus s :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
strbi kaže...
8ax kaže...

kako mislis zaobljeni ekran??

On ima contour ekran koji nije ravan : http://www.omizio.com/wp-content/uploads/2011/05/nexus-S.jpg

iz razloga da bi se bolje prislonio na lice kod razgovaranja i iz razloga što se akcije koje se izvode od gornjeg dijela ekrana do donjeg (npr. scrollanje) izvode puno preciznije.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan

preporucili ste mi nexus s, ali ja se jos uvijek predomisljam...pošto cu uzeti mobitel tek oko bozica, dal da ipak uzmem iphone 4?? jel se isplati uzeti iphone 4, posto ce izaci iphone 4s do tada u hrvatskoj?? malo si razmisljam i mislim hoce li iphone 4 dobiti nadogradnju na iOS 6 recimo kada izade, jer je iphone 3G dobio sam na iOS 4, a ne i na iOS 5...pitam jel zelim imati sto dulje mob,da bude u vremenu sa svim nadogradnjama...ubiti android ili iOS??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

iPhone 4 ćeš još dugo biti "In" kao i svi ajfonovi modeli što su bili prije (3gs je još uvjek privlačan mob)

A androidovih mobitela ima puno..Kupiš sad npr. nexus bit će ti dobar 2 mjeseca,ali svako malo izadje novi androidov mobitel i taj tvoj mobitel neće bit "popularan" više...

15 godina
neaktivan
DuMe kaže...

iPhone 4 ćeš još dugo biti "In" kao i svi ajfonovi modeli što su bili prije (3gs je još uvjek privlačan mob)

A androidovih mobitela ima puno..Kupiš sad npr. nexus bit će ti dobar 2 mjeseca,ali svako malo izadje novi androidov mobitel i taj tvoj mobitel neće bit "popularan" više...

hvala ti na ovom odgovoru...to sam i sam mislio..sada idem na dugotrajnost :D imao sam xperiu x8 cim je izasla i dogodilo se tocno ovo sto si rekao...izaso je galaxy s i ostale zvjeri i moje je bio u sjeni :D i dobro mi je sto kod iphona nemoram one custom romove da mi bude dobar :D to ce mi biti prvi iphone :D

15 godina
neaktivan
strbi kaže...
DuMe kaže...

hvala ti na ovom odgovoru...to sam i sam mislio..sada idem na dugotrajnost :D imao sam xperiu x8 cim je izasla i dogodilo se tocno ovo sto si rekao...izaso je galaxy s i ostale zvjeri i moje je bio u sjeni :D i dobro mi je sto kod iphona nemoram one custom romove da mi bude dobar :D to ce mi biti prvi iphone :D

Imam iPhone 4.. pa znam šta pričam  {#}

A i imamo ista mišljenja

14 godina
neaktivan
strbi kaže...

preporucili ste mi nexus s, ali ja se jos uvijek predomisljam...pošto cu uzeti mobitel tek oko bozica, dal da ipak uzmem iphone 4?? jel se isplati uzeti iphone 4, posto ce izaci iphone 4s do tada u hrvatskoj?? malo si razmisljam i mislim hoce li iphone 4 dobiti nadogradnju na iOS 6 recimo kada izade, jer je iphone 3G dobio sam na iOS 4, a ne i na iOS 5...pitam jel zelim imati sto dulje mob,da bude u vremenu sa svim nadogradnjama...ubiti android ili iOS??

zasto onda ne uzeti nexus galaxy ako bude prodavan??? Zadnji Android (4.0) i sto posto ce dobijati nadogradnje

15 godina
neaktivan

zato sto ce kostati jako puno...a iphone 4 cu moci nabaviti po 2000-2500kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hodovic97 kaže...
strbi kaže...

zasto onda ne uzeti nexus galaxy ako bude prodavan??? Zadnji Android (4.0) i sto posto ce dobijati nadogradnje

I onda posle njega Galaxyy III,pa ovaj,pa onaj.... 

14 godina
neaktivan

Preporuka nekog moba do 1300-1400 kn?

Bolje džaba lezat,nego dzaba radit! xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

smartphone? koji te najvise zanima android, symbian, windows phone?

uzmi HTC wildfire s :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 23:00 (strbi).
16 godina
Lol, Xperia X8 i GS su dvije potpuno razlicite klase... vise kao X10 i GS....
14 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Ovo su ti najbolji izbori:

android-htc wildfire s - odlican telefon, 3,2 inch, htc sense ui...

symbian-nokia c6-01 - 3,2 inch, symbian anna (bit ce i belle), usb-on-the-go...moj rodjak je ima i stvarno nudi dosta za dati novac

windows phone-nemas nista tako jeftino

15 godina
neaktivan

Evo anketa :D

14 Samsung google nexus s
5 Iphone 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hodovic97 kaže...
donator_bubrega kaže...

symbian-nokia c6-01 - 3,2 inch, symbian anna (bit ce i belle), usb-on-the-go...moj rodjak je ima i stvarno nudi dosta za dati novac

Imas polovnu Omniu

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
14 godina
neaktivan

Ja sam govorio samo novo, a za polovno se slazem. Omnia je odlicna

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozz, koi je bolji mob za modat x10 mini ili x8? 

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
hodovic97 kaže...
donator_bubrega kaže...

omnia 7 kad skupi jos kojih 200 kn 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan

Jos 200kn i ima Samsung Galaksi ;) 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice