Dvoumim se oko 3 mobitela ahahha pomoc pls :P
8 | Zte blade III |
---|---|
1 | Samsung galaxy mini 2 |
3 | Nokia lumia 710 |
Dvoumim se oko 3 mobitela ahahha pomoc pls :P
8 | Zte blade III |
---|---|
1 | Samsung galaxy mini 2 |
3 | Nokia lumia 710 |
Pozdrav, kupujem mobitel sljedeći tjedan , budget do 1000 kn, neki smartphone za surfanje, pa bih vas molio za preporuke..
Može biti i na pretplatu (tipa tele2), nebitno. Hvala unaprijed.
onda nekako bi bio dobar izbor
xperia pro jer po karakteristikama je bolji
od xperia mini pro iako je skuplji
a ima li ijedan samsung ili nokia ili neki slican
da je po karakteristikama kao ovi iz serije xperia
trazim novi mobitel ali stvarno neznam koji odabrati zato mi i treba pomoc
onda itko moze li pomoc
gledam jako dugo mobitele i karakteristike i sve
ali opet nakon tolikog dugog gledanja opet neznam koji uzet
a mobitel bi mi trebao za pozive ,sms i gledanje videa na you tube
i surfanje internetom po potrebi
znaci ukratko touch + tipkovnica sa wlan do 150 eura
itko ?
nemora nuzno imati wi-fi ali bi bilo pozeljno
Pozdrav, kupujem mobitel sljedeći tjedan , budget do 1000 kn, neki smartphone za surfanje, pa bih vas molio za preporuke..
Ako možeš dodati nešto više, imaš blade 3 u tele 2 za 1145 kn. Xperiu u bonbon 1190 kn. Ili live with walkman 840 kn:
Samo uređaji, nije pretplata.
Nikad ne gledam cijene uz pretplatu jer sam to zlo probao i ubuduće izbjegavam, ali u kompletu za bonove imaš vip racer 3 (blade 3) za 899 kn i vip webshopu i još bolje ako se toliko možeš protegnut xperia u za 1190 kn u bonbonu.
Ako možeš dodati nešto više, imaš blade 3 u tele 2 za 1145 kn. Xperiu u bonbon 1190 kn. Ili live with walkman 840 kn:
Samo uređaji, nije pretplata.
SE Live with Walkman u ovoj bonbon ponudi za 840kn je rasprodan..
Nikad ne gledam cijene uz pretplatu jer sam to zlo probao i ubuduće izbjegavam, ali u kompletu za bonove imaš vip racer 3 (blade 3) za 899 kn i vip webshopu i još bolje ako se toliko možeš protegnut xperia u za 1190 kn u bonbonu.
Zasto zlo. Uzeo prije 10 mjeseci total+s i SE ray za 8kn u t-mobile. I dan danas dobivam 70kn racun, besplatan internet, razgovori prema tmobile, uspostava 0kn, 150 prema drugima i 50 poruka sto je meni sasvim dovoljno. Sta reci. Ma super. Na bonove sam spisko 125-150kn mjesecno.
Prijedlozi: nesto polovno do 1200kn
WTF pa ovo je đaba...
Samo je problem sto smo mi svi u obitelji na VIP-u.
A ovo je Bonbon, a onda ako bi otkudirao u neovlastenom servisu nebi imao garanciju...
onda nekako bi bio dobar izbor
xperia pro jer po karakteristikama je bolji
od xperia mini pro iako je skuplji
a ima li ijedan samsung ili nokia ili neki slican
da je po karakteristikama kao ovi iz serije xperia
trazim novi mobitel ali stvarno neznam koji odabrati zato mi i treba pomoc
onda itko moze li pomoc
gledam jako dugo mobitele i karakteristike i sve
ali opet nakon tolikog dugog gledanja opet neznam koji uzet
a mobitel bi mi trebao za pozive ,sms i gledanje videa na you tube
i surfanje internetom po potrebi
znaci ukratko touch + tipkovnica sa wlan do 150 eura
itko ?
nemora nuzno imati wi-fi ali bi bilo pozeljno
daj ima li itko da hoce pomoci
treba mi mob do 150 eura
mislim na tisuce vas online a nitko nece da pomogne
pa jbt mislim zar vam je toliko tesko napisati nesto i pomoci mi
ovo mi je prvi smartphone koji kupujem i trazim vasu pomoc a nitko ni dve fking rijeci nemoze da napise
da mi pomogne jbt sve
a di su nokia samsung lg soni erikson prestigio htc huawei
i svi ostali koliko ih ima
nasao sam ja dosta modela od raznih proizvodjaca koji ulaze u moj cjenovni rang
a vi ste mi ovde rekli samo 2 modela
ali meni nikakve koristi od toga sto sam ja nasao toliko modela
kad neznam koji odabrati zato i trazim vasu pomoc ali ocito uzaludno
Bilo bi lijepo kad bi ljudima naveo uređaje koje si našao...
@ angel_c
Dobio si prijedloge s obzirom da želiš querty tipkovnicu i wlan, dakle Desire Z, Xperia Mini Pro ili Xperia Pro.
Ne razumijem što želiš da ti kažemo vezano za nokie,samsunge, huaweije itd.. Jedino što vrijedi toliko novac su android/ios/wp uređaji, a querty tipkovnicu imaju samo android uređaji te ih nema baš puno. Odustani od zahtjeva za tipkovnicom pa ćeš vidjeti koliko ćeš veći izbor imati.
a di su nokia samsung lg soni erikson prestigio htc huawei
i svi ostali koliko ih ima
nasao sam ja dosta modela od raznih proizvodjaca koji ulaze u moj cjenovni rang
a vi ste mi ovde rekli samo 2 modela
ali meni nikakve koristi od toga sto sam ja nasao toliko modela
kad neznam koji odabrati zato i trazim vasu pomoc ali ocito uzaludno
Bolje da ne kupujes smartphone.
Ostani ti na 3310 pa si na miru.
Pitanje iz usluge.
Koji je best buy preko njuškala do 600kn. Po mogućnosti da bude android i novi, ali nije uvjet...jedini uvjet je da radi! :)
EDIT:
I da radi na VIP/Tomato.
Eto kupio si na kraju Galaxy S3 minj. Prezadovoljan sam s mobitelom.
Ne loš mob, ali si mogao i bolje za iste pare.
Prijatelj trazi mobitel do 1500kn u pretplati do 150kn
Nebitno koja mreza samo da je do 1500 i da je ovakva pretplata
Ne loš mob, ali si mogao i bolje za iste pare.
Zapakiran, garancija, sve mreze, i plus tome tek izasao prije koji mjesec. 1600 kn I prezadovoljan, ne vidim uopce nikakvih zamjerki.
Zapakiran, garancija, sve mreze, i plus tome tek izasao prije koji mjesec. 1600 kn I prezadovoljan, ne vidim uopce nikakvih zamjerki.
Slazem se s tobom. Imas pravi jelly bean i project butter na njemu, super fluidan i stvarno nema mane mob na 4.0". Cijena je previsoka, al je mob odlican. Za te novce su mogli unutra stavit kameru od sgs3-ice. realna cijena je oko 1400 kuna, jer ako ste ode postali ascend g300 da je dobra ponuda na nekih 1200/1300 kuna (jednojezgren, losija kamera, manje rama, itd, nema jelly bean, itd..), po meni se isplati dat koju stoticu vise za sgs3 mini, koji ce za nekih pola godine imat fenomenalne romove na xda, cisto sumnjam da ce bit tako sa g300.
@Kelam Preporuči mu simpa prejaka opcija (1000 min, 1000 sms, 1000 MB) uspostava 29 lipa ili bon bon neku kombinaciju da si smiksa, i na njuskalu nađe nekakav uređaj. Uštedit će jer će mu mjeseci racuni bit u rasponu od 55-80 kuna (ovisi o broju upostavljenih poziva) i može kupit bolji uređaj. U t-mobile su na tarifi extra total+ s uređaji preskupi, pa bi trebao ic na tarifu M pa se spustat na S, vipova revolucija ne ide na ugovor pa nemas popust na uređaj, a tarife bez limita su žešće sranje. Jedino Tele2 uz revoluciju daje okej cijene uređaja, al nazalost vise neamju koliko vidim otpimus 4X HD i xperia S je poskupila na 2000, koliko je cijena i galaxy s2, tako da u revoluciji do 1500 i nema bas dobro uređaja. njuškalo + prepaid are the way to go!
Slazem se s tobom. Imas pravi jelly bean i project butter na njemu, super fluidan i stvarno nema mane mob na 4.0". Cijena je previsoka, al je mob odlican. Za te novce su mogli unutra stavit kameru od sgs3-ice. realna cijena je oko 1400 kuna, jer ako ste ode postali ascend g300 da je dobra ponuda na nekih 1200/1300 kuna (jednojezgren, losija kamera, manje rama, itd, nema jelly bean, itd..), po meni se isplati dat koju stoticu vise za sgs3 mini, koji ce za nekih pola godine imat fenomenalne romove na xda, cisto sumnjam da ce bit tako sa g300.
@Kelam Preporuči mu simpa prejaka opcija (1000 min, 1000 sms, 1000 MB) uspostava 29 lipa ili bon bon neku kombinaciju da si smiksa, i na njuskalu nađe nekakav uređaj. Uštedit će jer će mu mjeseci racuni bit u rasponu od 55-80 kuna (ovisi o broju upostavljenih poziva) i može kupit bolji uređaj. U t-mobile su na tarifi extra total+ s uređaji preskupi, pa bi trebao ic na tarifu M pa se spustat na S, vipova revolucija ne ide na ugovor pa nemas popust na uređaj, a tarife bez limita su žešće sranje. Jedino Tele2 uz revoluciju daje okej cijene uređaja, al nazalost vise neamju koliko vidim otpimus 4X HD i xperia S je poskupila na 2000, koliko je cijena i galaxy s2, tako da u revoluciji do 1500 i nema bas dobro uređaja. njuškalo + prepaid are the way to go!
hvala
Pitanje iz usluge.
Koji je best buy preko njuškala do 600kn. Po mogućnosti da bude android i novi, ali nije uvjet...jedini uvjet je da radi! :)
EDIT:
I da radi na VIP/Tomato.
Povećan buđet na 1000 kn.
Hvala na savjetu za prijatelja
Sad imam pitanje za sebe
Znaci kupujem u vip-u mobitel u tarifi 444 produzenje na 24mj
Prvi izbor mi je Bio SGS3 ali sada je dosao i Nexus 4
Pa me zanima imate li vi kakav savjet i jel znate hoce li doc nesto do kraja mjeseca jos zanimljivo ovako
Hvala
Evo mali off-topic, no da ne otvaram novu temu ....
Znaci, zasada moja obitelj koristi MaxAdsl flat ( 128kn/mj ) + Tcom tel ( 50kn/mj ) + MaxTV ( 50kn/mj ) ... Znaci to sve zajedno obavezno placamo cca 230kn + ono sta sastrane zovemo sa fixnog, sto je jako malo cca 20kn/mj + PDV 65kn .... Sve zajedno nas izade +-/ 300kn ...
Zanima me, da li bih mogao profitirati na bilo koji nacin ako uzmem Max3 paket ? Da li mi se uzimanjem tog paketa automatski produljuje pretplata na sve za 24mj ?
Sad imam pitanje za sebe
Pa me zanima imate li vi kakav savjet i jel znate hoce li doc nesto do kraja mjeseca jos zanimljivo ovako
Hvala
24*444kn = 10656kn. Odbijam ti dat savjet po ovoj tarifi, nemam srca. SGS3 je naravno bolji izbor.. Al tarifa je očaj živi. U nikojem svijetu nije dobar izbor. Šta je najgore od svega čak ti naplate i uređaja dio..
@fakEEE naravno da ti produže ugovor na 24 mjeseca. Ako si zadovoljan uslugom max tv (znam da nemozes bit telefonom i internetom), produži i uzmi mobitel za 8 kuna. Ako nisi bježi kod drugih operatera ;)
Pitanje iz usluge.
EDIT:
I da radi na VIP/Tomato.
Povećan buđet na 1000 kn.
Probaj pronaci sony xperia u,za te novce najbolji uređaj
Sad imam pitanje za sebe
Hvala
24*444= 10656 kn
savršena tarifa je puno bolja i nema ugovora
150*24= 3600 kn
razlika je 7056 kn
za te novce biraj mobitel :)
recimo, uzmeš ga na karticu i imaš još 294 kn/mj za ratu mobitela...