Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.498
|
čitano: 12.997.639
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

od 200 je meni ok jer tad ne vidim piksele, a vid mi je dobar...no sve ispod toga nije ok...meni je svejedno oce bit 233 ili 350 ppi-a dok ne vidim piksele dobro je

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
domac5 kaže...

od 200 je meni ok jer tad ne vidim piksele, a vid mi je dobar...no sve ispod toga nije ok...meni je svejedno oce bit 233 ili 350 ppi-a dok ne vidim piksele dobro je

Ma sve to stoji, al da zbog toga uzmem manji mobitel pa nema sanse. Pa rezolucija je jednaka a ppi je sličan.. Rađe ću imat zrnatu sliku (ovo je pretjerivanje, kad se priblizis mozes vidjet piksele, kad ga koristis sa normalne udaljenosti sve 5, tako da slika definitivno nije zrnata) na 4.0" ekranu nego na 3.5" i defitivno je L5 bolji izbor od tipa.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
neaktivan
Biraj izmedu mire i vip racera...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Buraz kupuje mob, koji da kupi od ova dva:

14 Sony Xperia U
1 Sony Xperia J
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

azmišljam između ova dva modela...

ovako: imam ponudu od dva prodavatelja za ove mobitele i oba su zapakirana i imaju garanciju 24 mjeseca.

po Vama što je best buy jer su cjenovno gotovo indentično, a zanimaju me Vaši komentari ukoliko imate ove mobitele jer neki govore da bez obzira na quad core u s3 da ponekad nije fluidan i kakve su razlike u kameri,  a ponajviše u brzini ako se npr mobitel nakrca aplikacijama itd...

Hvala

12 Galaxy S3
6 Xperia T

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
aajduke36 kaže...

azmišljam između ova dva modela...

ovako: imam ponudu od dva prodavatelja za ove mobitele i oba su zapakirana i imaju garanciju 24 mjeseca.

po Vama što je best buy jer su cjenovno gotovo indentično, a zanimaju me Vaši komentari ukoliko imate ove mobitele jer neki govore da bez obzira na quad core u s3 da ponekad nije fluidan i kakve su razlike u kameri,  a ponajviše u brzini ako se npr mobitel nakrca aplikacijama itd...

Hvala

Koristio sam Galaxy s3 na jelly beanu. Ako ono nije fluidno, onda ni voda nije fluidna.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
neaktivan
cecenac kaže...

Koristio sam Galaxy s3 na jelly beanu. Ako ono nije fluidno, onda ni voda nije fluidna.

{#}

Samo budale čitaju potpis
14 godina
neaktivan
odluka je pala galaxy s3

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
aajduke36 kaže...
odluka je pala galaxy s3

Ja bih uzeo Xperiu T, ali to sam samo ja, dizajn i kvalitet S3 mi nikako ne odgocara, sto se tice specifikacija, ponavljam skidam kapu.

13 godina
protjeran
nasao sam na netu jedan sajt na kojem pise koji sve privatni trackeri su trenutno otvoreni za sign up pa evo postat cu ovdje link http://www.torrent-invites.com/forum.php

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
angel_c kaže...

Prije je bio dobar ali sad....bas i nije...
15 godina

to cak nije ni smartphone {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Angel c trazis mob do 150€? Onda kupi novu zapakiranu sony xperia u imas u bon bonu...pogledaj na njihovoj stranici...

0 0 hvala 0
13 godina

angel_c je uporan sa svojim prijedlozima. Jesi li ti shvatio ono što smo ti prije pisali?

assassin.st kaže...

@ angel_c

Dobio si prijedloge s obzirom da želiš querty tipkovnicu i wlan, dakle Desire Z, Xperia Mini Pro ili Xperia Pro.

Ne razumijem što želiš da ti kažemo vezano za nokie,samsunge, huaweije itd.. Jedino što vrijedi toliko novac su android/ios/wp uređaji, a querty tipkovnicu imaju samo android uređaji te ih nema baš puno. Odustani od zahtjeva za tipkovnicom pa ćeš vidjeti koliko ćeš veći izbor imati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Razmisljam kupit neki novi mobitel u t-mobileu, smartphone. Odma kazem necu iphone, niti bilo koji veci od iphonea. Glavno da mogu normalno na fejs i slusat muziku pa ak mi mozete predlozit koji model. Zanima me jos dal postoji kakva opcija u t-mobileu za aktivaciju besplatnog neta, a imam karticu na bonove. Hvala unaprijed. :)

like a boss xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Opcija ti se zove prejaka opcija na njoj imas 1gb internet,800min poziva prema t mobile i fiksnim,200min prema ostalim mrezama,neogranicene poruke...to ja koristim...koliko si spreman dat za mob?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa neka pristojna cijena neka bude, ne nesto kao iphone ili samsung galaxy. Al evo imas sirinu pa mi predlozi par ako nije problem. I koliko se ta opcija placa sto sam pitao?

like a boss xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pristojna cijena je nekome 5000 kn a nekome 200 kn...reci brojku

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GreaT kaže...

Pa neka pristojna cijena neka bude, ne nesto kao iphone ili samsung galaxy. Al evo imas sirinu pa mi predlozi par ako nije problem. I koliko se ta opcija placa sto sam pitao?

Prva aktivacija je 75kn a ove poslije su 50kn
15 godina
neaktivan

1000 do 1500 kn.

like a boss xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Buraz kupuje mob, koji da kupi od ova dva:

Ima u ponudi i Xperiu Sola, je li bolja od Xperie U? 

13 Xperia U
1 Xperia Sola
15 godina
ford eleanor kaže...
ford eleanor kaže...
Htc Explorer vs. Nokia 302 Asha
Dvoumim se između ova dva mobitela.Ako netko koristi ove mobitele,molio bih preporuku tj. da kažete dobre i loše strane jednog ili drugog.
Najbitnije mi je da baterija traje bar 3 dana(ne koristim 3g),dosta koristim e-mail i malo prosurfam netom.
Najviše me zanimaju vaša iskustva u svakodnevnom radu.

Valjda netko ima jedan od ova dva mobitela.Danas bi trebao uzeti jer prodajem svoju nokiu E52

ako je baterija najbitnija onda nokia jer znas kakvi su androidi sto se baterije tice, pogotovo ovi jeftini

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Trebam preporuku za mobitel. Sestra je u početku htjela Motorolu Droid ili Milestone. No na njuškalu najčešće imaju jedinicu, eventualno dvojku. Nju zanima fizička tipkovnica i sistem kao što ima Motorola Droid tipkovnica. Andorid OS, proizvođač nije bitan, samo da model nije star 3-4 godine, Da ga se može kupiti novijeg.

0 0 hvala 0
15 godina
zdravkomali kaže...

Trebam preporuku za mobitel. Sestra je u početku htjela Motorolu Droid ili Milestone. No na njuškalu najčešće imaju jedinicu, eventualno dvojku. Nju zanima fizička tipkovnica i sistem kao što ima Motorola Droid tipkovnica. Andorid OS, proizvođač nije bitan, samo da model nije star 3-4 godine, Da ga se može kupiti novijeg.

htc desire z, sony ericsson xperia pro

14 godina
neaktivan

preporuka za mob do 1550kn ni lipe vise! mora bit android, ekran ne manji od 4.0inch, sluzio bi mi za igre, surfanje..

KJV
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xpera p,lg optimus 2x,mozda koji htc sensation

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

NOVO

KJV
17 godina
neaktivan
ogi219 kaže...
zanimatelj kaže...

NOVO

http://www.njuskalo.hr/sony-mobiteli/sony-xperia-p-oglas-7100207

CARPE DIEM
15 godina
neaktivan
17 godina
simeparanoja kaže...
ogi219 kaže...
zanimatelj kaže...

NOVO

http://www.njuskalo.hr/sony-mobiteli/sony-xperia-p-oglas-7100207

ovaj cak iz moga mjesta prodaje. kad bih znao ime i prezime mozda bi i znao tocno ko.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice