Pričekaj xiaomi mi4c negdje su isti cjenovni rang ko ovi što si naveo, ali masu puta bolji
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pričekaj xiaomi mi4c negdje su isti cjenovni rang ko ovi što si naveo, ali masu puta bolji
ali nema utor za microSD a ja trenutno na SD kartici imam 13GB podataka tako da uz najbolju volju ne moze doc u obzir
Tako je, uzmi 32gb verziju, prebaci sa sd sve i miran si, a mob miljama ispred ovih što si naveo
Postovanje, na sto sve moram obratiti paznju pri kupnji rabljenoga iphone 5 ?
PRVO I OSNOVNO: iCloud!
Ostalo tipično, probaj kameru, pogledaj je li padao, isprobaj wifi itd
Tako je, uzmi 32gb verziju, prebaci sa sd sve i miran si, a mob miljama ispred ovih što si naveo
Dečki jebiga, čovjek je napravio uži izbor a vi opleli po Xiaomiju... To je sve ok, ali ima ljudi kojima se neda zajebavat oko MIUIa, Flymeja, Cyanogena i ostalih inkarnacija već trebaju nešto jeftino a pouzdano. Ako kaže da mu treba SD onda Xiaomi i slični koji nemaju ispadaju iz igre bez obzira na to što imaju bolji procesor i ostalo.
Ima li ista bolje od ovoga za 300 dolara? Xiaomi me ne zanima.
Hvala svima na pomoći, kupio sam s4, samo me zanima zašto na youtubu mogu gledati samo 720p?
Zbog YouTube aplikacije.
Gledam i video od linusa, gdje se na kompu može gledati i na 4k, meni na mobu neda veće od 720p
i svaki čas mi skida nekakva ažuriranja i to mi ždere bateriju, ujutro u pol 11 bio je na 100%, nisam ga niš koristio već stalno ta neka ažuriranja i sada je već na 60%, da uključim ono štednja baterije?
Pa, da, rekao je čovjek da ga je dosta koristio no da mu je baterija izdržala jedan dan, da ga vratim na tvorničke postavke odnosno da mu izbrišem ono cache ili tak nešto i ram, to odem u recovery nešto?
iskreno ako baterija nije dobra, nosim ga na servis, ima mob još 14 mjeseci garancije
Dobio dobru ponudu za 900 kn s time da mobitel ima svu opremu, ekran je kao novi, rubovi tak tak, i najbitnije mob ima garanciju još 14 mjeseci tako da sam ga odmah uzeo, i to je samsung, 2 gb rama, full hd, veliki lijepi ekran, nevidim razloga zašto ne ga uzeti
dobra kupnja ako je u takvom stanju, puknes na njega ressurrection rom baziran na cyanogenu i imas pilu od moba
znam to ali velik mi je problem kako cu 12-13 GB podataka sa SD-a prebacit na uređaj koji nema microSD
to uvijek moze na kopjuter i sve to ali ipak nije to to previse bi vremena uzelo
a kada bih uzimao kineza uzeo bih redmi note 2
ok ekipa, sutra narucujem lumiu 640 sa neutrino mobile... iako sam googlajuci iskustva naisao samo na pozitivne komentare, opet moram pitati kakva su vasa iskustva sa njima? jer imaju dosta nize cijene od drugih trgovina, pa me strah da nisu nesto kao extreme digital ('':D'')
Nisu baš kompetentni a i servis im je u mađarskoj
Nisu baš kompetentni a i servis im je u mađarskoj
znaci u slucaju kvara bi moglo biti problema?
da,mogli bi ti sjebat
a nemora znacit al ugl ceka bi predugo taj mob
a dobro, vjerujem da su male sanse da mi mob dodje neispravan, a znam da je u slucaju kvara zakonski rok 45 dana za popravak ili zamjenu (ako se dobro sjecam)...
al ugl, znam da imaju fizicki prostor (da se tako izrazim) u zagrebu negdje, tak da mislim da nije muljaza nekakva ili slicno
...
10 | Xiaomi Mi 4c |
---|---|
13 | OnePlus X |
narucena lumia 640 sa neutrino mobile-a, postavit cu prve dojmove, slikice itd itd kad mi stigne... hvala na pomoci svim forumasima :)
Kakav je Huawei Mate 7? Mogu ga dobit za 1km na pretplatu.

Prodajem svoj lg g4 nije mi se svidio android. Imao sam iOs i win i za mene ja samo to to. Uzimam jeftiniji mob sada.
??
3 | Lumia 640 |
---|---|
5 | Lumia 735 |
Trebam preporuku mobitela do 1000-1500kn (novi).
Najviše mi je bitno da ima veliki kapacitet baterije, mobitel se nebude koristio za igre i ostale zahtjevne stvari i veličina mobitela ne prelaziti 5".
Prodajem svoj lg g4 nije mi se svidio android. Imao sam iOs i win i za mene ja samo to to. Uzimam jeftiniji mob sada.
??
Ja bi uzeo 735 zbog OLED ekrana i kamere koja bi trebala biti bolja