HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 451.217
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Htc M8
naPerk777 kaže...
overhaul kaže...

naPerk777 kaže...

Daj mi recite vi sto imate M8icu, da li vam normalno stane u dzep traperica? Imam trenutno iPhone 4s pa nemam problema sa njegovim dimenzijama :D

uh, ja nikad nisam mob nosio u trapericama. Ovaj jest zaobljen, ali nema šanse da bih ga strpao u hlače.
Ali ajd, nemam danas traperice, no fotkao sam paralelno iphone5 i htc one m8 pa usporedi.

Sta mob nosis u zadnjem dzepu? Ja da ga nosim tamo koliki sam baksuz mislim da bi sjeo na njega xD

To sam zbog tebe fotkao, da usporediš iphone sa htc one u džepu hlača.
NIKAD NE NOSIM MOB U DŽEPU. Ni prednjem ni zadnjem.
Nosio sam jednom jedan svojedobni SE flagship u bočnom džepu, i pri trku za tramvajem se rasuo po betonu.
Dovoljno životne škole za sva vremena.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 19:33 (overhaul).
17 godina
neaktivan
Htc M8

Jel se na kraju zna kada tocno dolazi kod nasih operatera?

HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3(prodan:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
overhaul kaže...

Overhaule mozes li ti kao netko tko je imao i S5 i One malo usporedit uredaje, sta ti se svida na jednom sto na drugom itd.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
11 godina
neaktivan
overhaul kaže...
naPerk777 kaže...
overhaul kaže...

naPerk777 kaže...

Daj mi recite vi sto imate M8icu, da li vam normalno stane u dzep traperica? Imam trenutno iPhone 4s pa nemam problema sa njegovim dimenzijama :D

uh, ja nikad nisam mob nosio u trapericama. Ovaj jest zaobljen, ali nema šanse da bih ga strpao u hlače.
Ali ajd, nemam danas traperice, no fotkao sam paralelno iphone5 i htc one m8 pa usporedi.

Sta mob nosis u zadnjem dzepu? Ja da ga nosim tamo koliki sam baksuz mislim da bi sjeo na njega xD

To sam zbog tebe fotkao, da usporediš iphone sa htc one u džepu hlača.
NIKAD NE NOSIM MOB U DŽEPU. Ni prednjem ni zadnjem.
Nosio sam jednom jedan svojedobni SE flagship u bočnom džepu, i pri trku za tramvajem se rasuo po betonu.
Dovoljno životne škole za sva vremena.

Aha ok hvala na trudu onda :D

Sta imas pedurusu i te torbice pa mob po njemu nosis? MIslim meni je uvijek u trapericama (nikakve feget uske) pa ono nadam se da stane jer bih se mozda odlucio na kupovinu i starog One-a zbog manjih dimenzija (znam da je vece bolje ali treba to vece i negdje staviti)

17 godina
Htc M8

Stari One je zanemarivo manji, tako da biranje tog modela zbog veličine u trapericama baš nema smisla:)

Evo još malo igranja. Nije se baš iskazao u razlučivanju planova, koje bi kao trebao moći zbog prisustva
dodatne kamere. No možda bih trebao i upute pročitati, možda je potreban neki poseban mod fotkanja:)
Uglavnom, zadao sam mu u postu da izoštri prvo iz originalne fotke (najdesnije) samo prvi plan (lijeva)
a potom zadnji plan (srednja). Očito nij eskontao moju varku jer rupe u ringu nije prepoznao. 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Evo službeno je HTC objavio da će M8 biti dostupankod svih operatera od 05.05.2014.. kasne 10 dana od obećanog, no ok. Samo da objave boje i verzije koje će bit dostupne.
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
sardax kaže...
Evo službeno je HTC objavio da će M8 biti dostupankod svih operatera od 05.05.2014.. kasne 10 dana od obećanog, no ok. Samo da objave boje i verzije koje će bit dostupne.

Ovo im je bas hendikep, glavni konkurent se poceo prodavat skoro mjesec dana ranije svugdje.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
15 godina
Slažem se. Sigurno dolazi u prvom valu samo u 16GB varijanti, tako mislim da ću tu seriju preskočit.
13 godina
odjavljen
gamer34 kaže...
sardax kaže...

Ovo im je bas hendikep, glavni konkurent se poceo prodavat skoro mjesec dana ranije svugdje.

Neznam bas , cini mi se da ce Z2 kasnit jos vise.

17 godina
sardax kaže...
Slažem se. Sigurno dolazi u prvom valu samo u 16GB varijanti, tako mislim da ću tu seriju preskočit.

Zašto? Ovaj model za razliku od lanjskog ima micro sd memorijski slot, pa dograđuj sam koliko misliš da ti treba?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 16:19 (overhaul).
15 godina
Ma znam, budem vidio.
Jeli po defaultu mozes instaliravat stvari na sd ili si ogranicen samo media fileovima?
11 godina
neaktivan
sardax kaže...

Moze samo info gdje si to saznao? Gledam po njihovim stranicama,fejsu,stranicama operatera ali nigdje nista a danas je trebalo biti nekakvo predstavljanje u kino europi

13 godina
protjeran
Htc M8

Pročital sam na T-portalu sa bi trebal u Hrvatskoj koštati 3900 kn isto ko i drugde u Europi. Jel to moguće?

@naPerk777

Također na T-portalu piše isti datum;

http://www.tportal.hr/scitech/tehno/329089/HTC-One-M8-stize-5-svibnja-pripremite-3900-kn.html

Crkva je zlo 21. stoljeća
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 19:57 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
@naPerk777 - na FB imam kolehu koji je bio danas na predstavljanju. Imaš na www.mobile-place.info report s predstavljanja.
11 godina
neaktivan
sardax kaže...
@naPerk777 - na FB imam kolehu koji je bio danas na predstavljanju. Imaš na www.mobile-place.info report s predstavljanja.

Evo ga stavio je i BUG danas izvjestaj, a nis cekam da me nazovu iz ht-a pa da vidim,samo se nadam da ce davati i onaj dot case uz njega :)

14 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Pročital sam na T-portalu sa bi trebal u Hrvatskoj koštati 3900 kn isto ko i drugde u Europi. Jel to moguće?

@naPerk777

Također na T-portalu piše isti datum;

http://www.tportal.hr/scitech/tehno/329089/HTC-One-M8-stize-5-svibnja-pripremite-3900-kn.html

ovo mi zvuci nestvarno, da nije stamparska greska, prije da ce biti 5900kn. svi flagshipovi su ove godine poskupjeli, malo mi je cudno da HTC pojeftini za skoro 2000kn u odnosu na lani.

13 godina
protjeran
Htc M8

Evo u linku tak piše, ja samo prenosim.

Crkva je zlo 21. stoljeća
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

http://www.24sata.hr/gadgeti/velika-ocekivanja-htc-ov-one-m8-u-hrvatskoj-je-od-5-svibnja-363964

"U prodaju stiže kod svih operatera, a maloprodajna cijena bit će mu 5999 kuna."

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Htc M8

Kako funkcionira sa predbiljezbama u HT-u?

Mobitel bi kod svih trebao biti dostupan 05.05 pa hoce li me prije toga zvati ili tek tog datuma?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Htc M8

Za 10ak dana mi dolazi u 'butigu', pa ću ga vidjeti uživo. Jedno je vidjeti ga na slikama ili youtubeu, a dugo kad ga uzmeš u ruke. Eo pročitajte recenziju starog bloggera http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/4193/HTC/One-M8-16GB , čovjek je izgleda oduševljen uređajem. Ovako mi se čini da su mu jedina mana ti megapikseli, donosno njihov manjak.  Cijena na bonove kod jednog od operatera oko 5.5 'kila' :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2014 21:06 (Dante05).

0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Htc M8

Za koji dan mi stiže 10 komada prije svih, vjerojatno u ponedjeljak-utorak pa javim utiske :D opraštam se još za vikend od staorg M7 :S

0 0 hvala 0
15 godina
U VIPa je u ponedjeljak, što znači ... u mene :)
14 godina
Gadgeti kaže...

Za koji dan mi stiže 10 komada prije svih, vjerojatno u ponedjeljak-utorak pa javim utiske :D opraštam se još za vikend od staorg M7 :S

sardax kaže...
U VIPa je u ponedjeljak, što znači ... u mene :)

Ocekujemo neki mini review, prve utiske... {#} Objektivne naravno.

15 godina
Sigurno.
14 godina
Htc M8

Danas bija u Tmobile i Vipa da pitam jel se sutra prodaju M8ice. U tmobilea kaze lola da nije siguran jel sutra, jer nisu dobili nista u ducan fizicki. Kaze da je upoznat s prezentacijom, ali se nada da ce mobitel bit raspoloziv kroz ovaj tjedan.

U vipa mi je lik samo reka da nije upoznat s nikakvim informacijama o tom mobitelu.

:S lud zbunjenog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zajeb kaže...

Danas bija u Tmobile i Vipa da pitam jel se sutra prodaju M8ice. U tmobilea kaze lola da nije siguran jel sutra, jer nisu dobili nista u ducan fizicki. Kaze da je upoznat s prezentacijom, ali se nada da ce mobitel bit raspoloziv kroz ovaj tjedan.

U vipa mi je lik samo reka da nije upoznat s nikakvim informacijama o tom mobitelu.

:S lud zbunjenog.

Pogledaj to i sa druge strane; kada sam ja očekivao ranom zorom pogledat Samsunga GS5 "ONAJ" dan kada je kao trebao se od tog dana prodavati, dok nije bila prezentacija tijekom dana u Zagrebu, u dućanima ništ′ od mobača, dočim već predvečer, evo mobova u ponudi.

Tako da, očekujem sutra mobove u prodaji najkasnije iza nekih 16.00 sati, otprilike {#} !  

ATJ Lučko
15 godina
Evo kažu iz HTC Hrvatska da danas je M8 na skladištima kod operatera i od sutra ili prekusutra dostupan za kupnju. Vjerujem da cu ga sutra imat.
11 godina
neaktivan
sardax kaže...
Evo kažu iz HTC Hrvatska da danas je M8 na skladištima kod operatera i od sutra ili prekusutra dostupan za kupnju. Vjerujem da cu ga sutra imat.

Samo da nebude skuplji od s5ice i uzimam :)

16 godina
sardax kaže...

koliki je to entuzijazam oko uredaja da ga moras prvi imat :)

Nakon mjesec dana ce ti dosadit, onda ces stavit rom koji ce ti dosadit nakon tjedan dana, a onda ces vec htjet M9, tako to ide ;)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice