Na gearbestu ga nemaju na eu skladistu a prelazi cifru od 22 eur tak da bih morao platiti i porez 19%. Uzeo par stvari sa xiaomiforsale i postarina je bila 5.70E
Znaci narucio sam sa Ebaya Power bank od 5600mah,uzmem kabal od mobitela i prikljucim u komp da ga napuni,medjutim pocne mi treperit crveno svijetlo na punjacu,prespojim kabal u punjac od mobitela i stavim punit i opet ista stvar
Kad sam spojio da puni mob,svijetli crveno 1-2 sec,baterija se 1-2 sec puni i prestane svijetlit i nepuni vise,jel itko zna u cemu je problem ?
Znaci narucio sam sa Ebaya Power bank od 5600mah,uzmem kabal od mobitela i prikljucim u komp da ga napuni,medjutim pocne mi treperit crveno svijetlo na punjacu,prespojim kabal u punjac od mobitela i stavim punit i opet ista stvar
Kad sam spojio da puni mob,svijetli crveno 1-2 sec,baterija se 1-2 sec puni i prestane svijetlit i nepuni vise,jel itko zna u cemu je problem ?
napisi defect na ebay i vrati si novce ili neka ti posalje novi^^
Pazi ovo - mogu se kupiti i prazne kutije koje izvana izgledaju isto kao Xiaomijev powerbank od 10400 mAh, u koje ide 4 komada 18650 baterija, pa si čovjek stavi unutra baterije koje želi. Na kraju zapravo ispadne skupo ako ćete još ići kupovati i baterija, ali ako ste recimo iz starih baterija za prijenosnike pobrali dobre 18650 baterije, ovo je dobro rješenje za iskoristiti ih.
Znači to bi šljakalo kad bi unutra stavio eneloopice koje doma imam. Fora stvar ako je tako.
Nego dajte mi recite koliko ste čekali da vam dođe sa Banggooda xaomijev bank. Negdje sam pročitao da se čeka puno duže nego sa ebaya.
I da još sam naručio Nillkin kabel i oni mi to razdvoje u 2 pošiljke, šta mi je baš glupo.
Znači to bi šljakalo kad bi unutra stavio eneloopice koje doma imam. Fora stvar ako je tako.
Ne znam ja kakve ti Eneloopice imaš doma. Ja sam mislio da su Eneloopice NiMH baterije formata AA i AAA, a ovaj prazni powerbank traži Li-ionske baterije formata 18650.
Nego dajte mi recite koliko ste čekali da vam dođe sa Banggooda xaomijev bank. Negdje sam pročitao da se čeka puno duže nego sa ebaya.
U ono vrijeme kad sam ga ja naručio stizao je kako je i trebao stizati - oko 3 tjedna.
S Banggoodom si siguran da ćeš dobiti originalni Xiaomijev powerbank. S eBayom - nisi.
I da još sam naručio Nillkin kabel i oni mi to razdvoje u 2 pošiljke, šta mi je baš glupo.
Kemijaju radi jeftinije poštarine.
Moze preporuka kvalitetnog powerbanka nebitno odakle mogu narucit sa neta, pozeljno da ima 2 usb-a al nije uvjet, brzo punjenje s obzirom da imam Galaxy s6 i bar 10000maH.
Nesto u stilu Xiaomi 10400 njega san ima i sve najnaj od kvalitete i svega jos samo da ima brzo punjenje....
Xiaomi 16000 mAh s kupon kodom (ED16BANK) trenutno 22,09$
http://www.gearbest.com/mobile-power...pp_144271.html
Trenutno najisplativije
često naručujem sa aliexpressa pa sam uzeo i 4 komada power bank ( opis u linku ispod ) , 12000 mAh , svi zadovoljni , mali puni iPhone 3-4 puta , nikakvih problema , došlo je u Hr za nekih 20 dana .
Ja sam se nakon odličnih iskustava ponovno vratio na ANKER. Za mene neminovno sam vrh u kvaliteti izrade.
Danas mi stigao Anker E5 od 16 000 mAh.
ZVIJER!
Ambalaža, papirologija, vrećica...sve upakirano kao da se radi o nekom flagship mobitelu.
Baterijske ćelije su iz Panasonic obitelji sa najboljim perfomansama.
IQ tehnologija detekcije baterija prilikom punjenja.
Uz put naručio sam i ANKER strujni adapter sa IQ tehnologijom 2 X 2,4A. Te jedan 1,8m ANKER kabel. Kabeli su im zbilja konstrukcijski moćno izrađeni.
Powerbank 29€
Adapter 11€
Kabel 6€
Preporuka onima koje zanima prije svega KVALITETA pa cijena.

Nema ti ovdje mjesta pojmu "bolji". Pitanje je koliko se želiš rastegnut. Poviri Ankerov sajt i to ide perfomansama u nedogled. Ako hoćeš i 30000 mAh sa svim hajmo reć nepotrebnim điđama. Dapače na testovima elastičnosti i perfomansama, njihove Panasonic ćelije najbolje kotiraju, premda LG ne zaostaju puno. Recimo to mi je glavni faktor.
Od Xiaomi peripetija sa dobavom i sumnjama porijekla, provjera serijskog broja i sl, čovjeka zaboli glava i prođe volja. Recimo prije 4 dana prilikom kupnje pošao sam na amazon i nisam ni provjerio Xiaomi ponudu. Osobno me ne zanimaju, premda su odlični.

Shvaćam te. No ja sam u ovom slučaju iznimka, zato sam u postu poviše pocrtao Osobno. Također sam naveo da mi je cijena tek na zadnjem mjestu. Jednostavno nisam zainteresiran za Xiaomi. Na rastezanje sam mislio...koliko kome treba i slično. U mogućnosti sam kupit i ovakav,ali ne vidim smisao ni potrebu..onaj je zlatna sredina.
Xiaomi je baš najrašireniji po svim internetskim raspravama i tražen je baš zbog toga što navodiš...nudi koji € manje i koju specifikaciju više za isti novac od konkurencije. A znamo da velika većina ljudi prvo gleda omjer "uloženo-dobijeno". Zato je najpoznatiji. I tvoj primjer argumentacije je bio..4000mAh više i brzo punjenje...kod Ankera to malo više košta. To je srž svega...nema govora o "bolji-lošiji"...već je novac presudan. Sve u svemu top uređaji i jedni i drugi. Ostalo je na kupcima na odluče. Ja sam u ovoj manjoj skupini koja baš ne vaga "uloženo dobijeno".
Patrick_cro jedno pitanje. Xiaomi 20k mAh koji si uzeo, on podržava fast charging samo prilikom punjenja power banka, ne i mobitela?

Jel prodaje tu netko powerbank xiaomi 10000mAh?
Ja imam 10.4 Ah i 10Ah pb-ove od Xiaomija, ali ih koristim. No mogu ti narucit na tvoju adresu ako zelis. Jel ti hitno pa treba iz HR ili?
Ja imam 10.4 Ah i 10Ah pb-ove od Xiaomija, ali ih koristim. No mogu ti narucit na tvoju adresu ako zelis. Jel ti hitno pa treba iz HR ili?
Ponadao sam se dobiti jeftinije i brže jer bi bili "polovni" :)
Maloprije naletio na Romoss power bank, napisao sam post i u gearbest temi.
Ima tko iskustva s njima? Čine se odlični po komentarima, jedino kaj su poprilično veliki
http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_203523.html
http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_235415.html

Isto ko što na xiaomiu piše 12700 mAh.
Nemoj pričati i onome o čemu neznaš dovoljno.
Sve specifikacije su navedene i nema osnove po kojoj bi se moglo zaključiti da su unutra loše ćelije.
Kapacitet ćelija je 20000mAh i on se mjeri na 3,7V nazivnom naponu ćelija.
Kapacitet na 5V (napon koji dobiješ na USB izlazu) je onda naravno manji i kad se uračunaju gubitci kod koneverzije to je sasvim realno da ima 12580mAh.
Xiaomi 20000mAh ima izlazni kapacitet od 12700mAh, kako oni sami navode, s tim da on ima nešto manje gubitke kod konverzije te mu je efikasnost 93% (navodno).

Čini mi se da ga nisi baš skužio. Bitni su Wh. Kapacitet u mAh ne može stajati bez napona na koji se odnosi (a kad imaš napon onda možeš izračunati Wh). Kapacitet od 20000 mAh pri 3,7V je ekvivaletan kapacitetu 14800 mAh pri 5V. I onda još na to moraš zaračunati gubitke kod konverzije - dakle, ne da bude bliži 17000 mAh, nego tada bude još i dalji od te cifre.