Poslao im ujutro mail i dobio brzo odgovor,pa evo ako se netko isto pitao, sad bu saznao :
Lijep pozdrav, "
ako nista bar mogu reci da su jako susretljivi i jako brzo odgovaraju (cak vikendima)
Poslao im ujutro mail i dobio brzo odgovor,pa evo ako se netko isto pitao, sad bu saznao :
Lijep pozdrav, "
ako nista bar mogu reci da su jako susretljivi i jako brzo odgovaraju (cak vikendima)
da, ako sam ja dobro shvatio služba im radi 24/7, a prek fejsa još brže odgovaraju nego na mail.
da, ako sam ja dobro shvatio služba im radi 24/7, a prek fejsa još brže odgovaraju nego na mail.
Na chatu odgovaraju najbrže, u bilo koje vrijeme! :)
Vi koji ste kupovali preko webshopa, kada se plaća uređaj, jel možda poštaru kada ga donese ili skinu novac sa kartice odmah prije nego li mob dođe ?
btw.koja je prava facebook stranica T-Coma-a , na kojoj brzo odgovaraju na pitanja, kao neka podrška ?
ako pitas za bonbon bas , odes na njihovu stranicu i tamo imas chat za izabrat, a sto se tice kartice, meni nakon par dana dosla prva rata za platit
to si mozes odabrat kak oces placat...mozes postaru na ruke a mozes i karticom